Eşim Geri Döndü.. Kafam Çok Karışık..

Bu arada biz sorunlaımızı çözemiyoruz yardım alalım diye beraber evlilik danışmanına veya psikoloğa gitmeyi teklif etti Ne dersiniz işe yarar mı, kabul edip bir de bunu mu denesek?

bu fikir hazırda ondan gelmişken kesinlikle kabul edin ve gidin, sonuçta bu tip bi terapist objektif yaklaşacaktır, ne kaybedersiniz ki, belkide evliliğiniz kurtulur

Bence yardım alın birlikte. En azından yapabileceğimiz her şeyi yaptık dersiniz.
Bir şans daha hak ediyorsa verin derim ama ailemden kopacağım gibi konuşması hiç inandırıcı değil. Böyle bir şey kimseden istenmemeli zaten.
Umarım tekrar tekrar başa dönmezsiniz.

sizin bir olaylarınız olmuştu hatırlıyorum.. eşinin tavrının mantığını anlayamadım pek.. özür dile bir daha görüşmeyelim nasıl bişey? özür mözür dileme gel gidelim bu diyardan dese anlarım da..
ayrılma konusunda fikrin kesin değilse önce özür olayından vazgeçsin.. ailesiyle görüşmeme fikri kalsın, o iyiymiş.. bir de terapist fikri de iyi.. ama yine de sen kendini çok kaptırma, heme iyi olucaz düzelicez havasına girme.. sonradan hayalkırıklığı olmasın.. yani duygsallık fazla önplanda olmadan sorunlarınızı halletmeye çalışın bakalım oluyor mu olmuyor mu...

sevgili passiflora ama bence sen biraz ağırdan sat kendini...kafamı bozarsan sana da eyvallah etmem imajını hissettir..hani heran dirsek atabilecekmiş gibi dur da seni kaybetme korkusu yaşasın...

evliliginiz son bir şansı hakediyor bence.eger eşini gercekten seviyorsan gidip ailesinden özür dile canım.insanlık sende kalsın.mutlaka eşine son bir şans ver bence.

bencede özür dileme asla nedemek ya sen suçlu değilsinki bence eşinin ailesi özür dilemeni istedilermiki diye düşündüm hem görüşmiyecekse neden özür dilememeni istiyor ki allah allah yaaa anlamıyom ben bu erkekleriklava:klava:

ben,eşinina ilesini hayatından çıkartacağına ( bir daha görüşmeyiz onlarla demiş ya sana ) inanmıyorum..yapabilseydi bişileri baştan yapardı zaten..

Passifiloracım haksız olan sen değilsin neden sen özür diliyorsun ki? ayrıca; eğer eşinin gururunu kırdıysan eşinden özür dilersin neden ailesinden özür diliyorsun. Ben senin yerinde olsam ne özür dilerim ne de ailesiyle görüşürüm.

Sen sen ol hazır fırsat eline geçmişken eşin de sana dönmek istiyorken kartlarını aç olayları kendi lehine çevir eşinide kendine bağla. (evliliğinin devamını istiyorsan tabiki) ve eşine evi terk edip gitmenin, sonrada tekrar dönmenin ezikliğini yaşat. eşine "Benim sana eyvallahım yok ki ailenden özür dileyim" imajını ver ve eşinin kesin bir tercih yapmasını sağla ki eşini affedip affetmeme konusunda senin atacağın adımı belirlesin yapacağı tercih.

Bak passifilora yaşın kaç bilmiyorum ama sanırım senden bayağı büyüğüm sana tavsiyem işi olan kendi ayakları üzerinde sağlamca basan bir bayansın hayatın boyunca kimseye kendinden fazla değer verme ve kimseye asla hakettiğinden fazla fedakarlık yapma. Sen onun ailesinden özür dilersen eğer bunun sonu arkası gelmezzz gururun onurun sende kalsın kimselerin eline oyuncak etme, elini verme kolunu kaptırır kurtaramazsın. İyi bir aile olsalar oğullarının mutluluğu için seninle iyi geçinirlerdi. Eşinin ailesi gibi insanlardan sanada banada kimseyede fayda gelmez. Sen yıpranır sinir hastası olursun bak ülser çıkmış böyle böyle başlar işte gün gelir ki senin sana faydan olmaz ve o gururu kurtulsun diye ailesinden özür dilediğin eşin sana ilk tekmeyi vuran olur.

Kesin rest çekmen için bu sana bir fırsattır. Unutma bir yuva kurtulacaksa fedakarlık iki taraflı olur tek taraflı değil, bu zamana kadar sen fedakarlık yapmışsın, bundan sonra eşin yapsın fedakarlığı da sen seyret bakalım.

Hep mutlu ol.

Görüşmeyecek adam, neden özür dilenmesini ister ki?
anlayabilien beri gelsin..

Hem görüşmeyeceğim,hemde heba olmuş bir özürüm olacak..ıııh..olmaz..

yaptığınız tartışmada hep eşinin suçlu görülmesi yanlış ,bence senin de mutlaka hataların vardır ,sen de onu sana göre doğru ama ona göre kırıcı hareketlerle yaralamış olabilirsin ,sakin bir ortamda yalnızken otur düşün ,kendi hareketlerini de göz önüne getir ,insanlarda hep kendilerinin haklı olduğu inancı vardır ama karşıdan bakılınca iki tarafta da hatalar olması muhtemeldir ,evlilik bence bir rest çekme olayı değildir ,bir restleşmeye başlarsanız olaylar iice sarpa sarar ,gururun incinmiş olabilir ama gururunu aşkının içine katıp da gururmu incitemem diye düşünüp de eşinle iice çıkmaza düşebilirsin ,tartışmanızın içeriği neydi nasıl diyaloglar geçti onu da bilmek lazım ona göre daha ii bir yorumlama yapılabilir ama sana tavsiyem özür dilemek değil ama imkanın varsa eşinin ailesinin bulunduğu yerden başka bi yere tayin iste mekanı değiştir bütün sorunlarınız düzelecektir ,hep erkekeleri günah keçisi yapmak da doğru değil ,eşinin hareketlerini seni sevmiyor diye algılama ,aynı durum sende yaşansaydı belki sen de aynı tavrı sergilerdin ,çünkü hepimiz insanız ,eşin bilinçli olmadan bi takım hareketler içine girebilir ,sana özür dile demesi de bunlardan biri olabilir ,onu karşına al gayet sakin bir şekilde ve asla bağırmadan onun ruhuna dokunarak bu konudaki incindiğin yönleri anlat ,özür dilemenin senin için de zor olduğunu yumuşak bi dille belirt ,onu çok sevdiğini ama bu sorunların bitmesi için uzaklara gitmeniz gerektiğini yoksa birbirini seviyorken olayların çıkmaza gireceğini filan söyle bkalaım tepkisi ne olacak ,karşındaki insanı ezme sakın ,sen şimdi ezersin ama yarın o sana daha fazlasını yapabilir ,sen sıcaklığınla ez onu bence ,utansın senin ii niyetinden konuşmalarından en iyi utandırma şekli ve onun aklını başına getirecek olan budur yoksa restleşmelerle karşındakini ezmeyle evlilik yürümez evlilik sevgiyle yürür kendini de ezdirme ama eşinin de bazı hareketlerini olabilir diye düşünmelisin her zaman çok büyük boyutlu bir olay olmadıkça mantıklı düşünmelisin boşanmak hiçbirşeyin çözümü değil boşanmak kolay yürütmek zordur hem boşanınca emin ol tüm kötü günleri unutrsun hep ii güzel şeyler aklına gelir ve eşini de seviyorsan boşandıktan sonra pişman olur onu özlersin buna emin ol

Bilemiyorum, zor bir durum.:hulya:

Seninde esindede kafasi karmakarisikdir suan.CADIARZU

Özür dilermiydim dilemezmiydim yerinde olsam onuda bilemiyorum, ama cok iyi düsünürdüm arkadasim.....suan verecegin her karar gelecegin icin cok önemli.

O yüzden ne öfke ile kalk nede zarar ile otur.

aslında "senin yerinde olsam" diyemiyorum çünkü yaşadıklarını tam olarak bilemiyorum. yani geçirdiğin olayları anlatmak başka, yaşamak çok başkadır. ancak yazdıklarından çıkardığım sonuç sen de eşini çok seviyorsun hala. eşim benden böyle birşey isteseydi eğer seviyorsam gider o özrü dilerdim. el öpmeyle dudak aşınmaz, ha tabi bu demek değil ki her dediklerine boyun eğin. özrünüzü dilersiniz ama yeri gelir öyle bir konuma gelirsiniz ki onlar sizden özür dileyecek durumda olur.

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…