eşim gidiyor...ilk kez ayrılık

tubitak

-Her şey Güzel Olacak-
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
836
341
73
selam kızlar eşim iş gereği 1.5 ay eğitim almaya sonrada eğitim vermek üzere il dışına gıdecek flört dönemimiz dahil hiç bukadar ayrı kalmadık, evlilik başka tabi.. benımde gelmemı ıstıyor fakat benım kursum başlayacak hem gitsem de en fazla 1 hafta yıne dönecegim ve yıne tekim. sonucta çalışıyorum ikimizde çok üzgünüz gelmemı istiyor onun için kursu bırakmamı iş yeri içinde rapor falan almamı ne yapacağımı bılmıyorum ( ilk kez ayrı kalacağız nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım hiç bilmiyorum hanımlar ama izin almamda kursa devamsızlıkta zor gözüküyor,zaten hafta sonları istanbula gelecek biraz özlesin istiyorum. ZATEN BİRAZ PROBLEMLERIMIZ OLMUŞTU HATIRLAYANLAR VARDIR BELKİ BU AYRILIK PERÇİNLER Mİ UZAKLAŞTIRIRMI SEVGİYİ DİYE BIR YANDAN İÇİME KÖTÜ ŞEYLER DOĞUYOR DİĞER YANDAN BASTIRIYORUM SAÇMALAMA DİYORUM EŞİMİ GÖRDÜKÇE RAHATLIYORUM KALBİM FERAHLIKLARLA DOLSUN INŞ.. (

Son düzenleme:
Ben eşim eve geç geldiği akşamlar bile özlüyorum deli oluyorum ben olsam imkanları zorlar giderdim

Zaman göz açıp kapayincaya kadar çabuk geçecektir. Birbirinizi ozlemenin tadını çıkarın. O yokken zor olacak ama; Allah böyle ayrılıklar dan baska ayrılık yaşatmasin

ne kadarlık evlisiniz, biraz ayrılık iyi gelir, özlersiniz, ilişkiniz kuvvetlenir, ben de uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum , 2 ayda 1 araya geliyoruz, inanın özlemek bir nimet...:)

Arada ayrılık iyidir :)
Özlemi ve hasreti tetikler ilişkiyi canlı tutar :)
Ben işlerim dolayısıyla sık sık seyahate çıkarım hatta şu an Kars'tayım.
Gerçi ben her hafta sonu eve dönüyorum ama yine de bazen 10 gün kesintisiz kaldığım oluyor.
Özlem bazen gerçekten çok iyi olabiliyor
Sayılı gün çabuk geçer üzülmeyin.
Ve yalnızlığın, kendinize ayırabileceğiniz zamanın keyfine bakın

anasının yazgısı kızının yazgısı, annem bekledi senelerce babamı dağda bayırda , evlendim ilk 3 ay ayrı kaldık şimdi gece görevleri olunca bile sıkılmama rağmen şükrediyorum..bence aranızdaki aşkı perçinler bu durum biraz arada bir özlem iyidir üzme tatlı canını

Ben olsam giderdim.flörtte araya mesafeyi özlemeyi anlarmda evlilik bmbmbska sey.gerek te yok.tası taragi toplar gdrdm hatta önce bn gelmyrm derm 2 gn sonra gdrdm

Benim eşimin de is geregi bir ay gittigi olurdu
DAha cok ozlerdik birbirimizi
Hele kapıdan girer girmez öper sarilir..
O duygulari yasamalisiniz bence biraz ozlesin seni bosver :)

ne kadarlık evlisiniz, biraz ayrılık iyi gelir, özlersiniz, ilişkiniz kuvvetlenir, ben de uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum , 2 ayda 1 araya geliyoruz, inanın özlemek bir nimet...:)
canım henuz 10 ay oldu bıraz problemler yasadık kurtarılmış ıyı gıden bır evlılık dıyelım zaten bırazda o var kafamı kurcalayan (( güveniyorum ama içimdeki şeytan nblym çok zor ya allah içime ferahlık versin inŞ..

Benim eşimin de is geregi bir ay gittigi olurdu
DAha cok ozlerdik birbirimizi
Hele kapıdan girer girmez öper sarilir..
O duygulari yasamalisiniz bence biraz ozlesin seni bosver :)

canım henuz 10 ay oldu bıraz problemler yasadık kurtarılmış ıyı gıden bır evlılık dıyelım zaten bırazda o var kafamı kurcalayan (( güveniyorum ama içimdeki şeytan nblym çok zor ya allah içime ferahlık versin inŞ..

Eşim akşam geciktiğinde bile çok özlüyorum, kaldı ki 1.5 ay... Ben olsam tüm şartlarımı zorlar eşimle giderdim, hem sorunlarınız varmış belki hava değişikliği başka bir ülke başka gezicek yerler ikinize iyi gelebilir. Kursunuzu erteleyin, rapor alın eşinizi yalnız bırakmayın.

Anladım canım sen bilirsin tabi ama merak ettim daha 10 ay olmus ne yasadibizda kurtarilmis oldu 10 ayda..
Erkekler en fazla guvenilmek isterler bunu da bil istedim

Bence ayrılık iyi gelecek ikiniz için de. İşi kursu bırakma derim

Çok uzun bir ayrılık değil, 1 hafta imkanınız varsa gidin...Özlemek iyidir hem..
Benim eşim de askere gidecek yakında, üstelik 6 senedir senede 2 kere görüşerek yürütüyoruz ve daha 2 aylık evliyiz. Tam kavuştum derken hooop askere:)

Anladım canım sen bilirsin tabi ama merak ettim daha 10 ay olmus ne yasadibizda kurtarilmis oldu 10 ayda..

Doğru diyosunuz ama evliliğimin başlarında bıraz o güveni sarstı sevgili eşim :/

Bizde 2seneyi geçgin süredir evliyiz ve işlerimiz nedeniyle 3 saatlik mesafelerdeyiz,yazın çok rahat olup görüşmemize karşın, kışın çok yoğun olduğumuz için 2haftada bir ancak görüşebiliyoruz... Üstelik bunun ne zaman biteceği de tam belli değil...
Ayrılık kolay değil elbette ancak birbirine özlem duymak gerçekten askı perçinliyor, ayrıca daha kaliteli zaman geçiriyorsun. Ayrıca sen istediğin kadar dibinde ol eşin bir haltlar yemek istiyorsa senin yanındaykende yapar emin ol o yüzden bence bu süreyi biraz kendinize vermelisin,uzun bir süre değil...en azından bizimki gibi sonu belirsiz değil

evet canım sağol. her evlilikte oluyor bazı şeyler önemli olan sabırlı olmak,ders almak dıye düşünüyorum inş sizin işlerde netliğe kavuŞur.

evet canım sağol. her evlilikte oluyor bazı şeyler önemli olan sabırlı olmak,ders almak dıye düşünüyorum inş sizin işlerde netliğe kavuŞur.
İnş. Sabrettik elbet kavuşuruz inş.allaha şükür aramızda 3saatk yol var, beterin neteridr var 2 3 sene doğu görevi nedeniyle eşiyle hiç görüşemeyenler var... O yüzden diyorum bu kadar üzmeyin ve bence bu ayrılığı avantaja çevirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…