eşim gidiyor...ilk kez ayrılık

bence iyi gelir bu ayrılık

İşte benim kafada biri daha ben de eşim geç geleceğim derse karlar bağlıyorum, hem yorulmasına üzülüyorum onca saat hem de yanımda istiyorum hep

İşte benim kafada biri daha ben de eşim geç geleceğim derse karlar bağlıyorum, hem yorulmasına üzülüyorum onca saat hem de yanımda istiyorum hep

Aynen aynen... Geç gelecekse eğer birde trip atarım, mesai çoktan bitti, erken zamanda yapım şu işlerinizi diye Sabahları ayrılışımızda bir seramoni, gitmesen evde kalsan sana hep sarılsam modundayım nişanlıyken bir dönem şehir dışında çalıştı 3 4 ay, benim için çok kötüydü.. Döndükten sonra üzerimden bir türlü atamadım, hep gidecekmiş gibi geliyordu ama bırakırmıyım artık, aslaaaaa

vuuu :)) bende senın gbıydım artık törpüledim canım nekadar az ustune düşersen okadar kıymet oluyor mevzu bu

vuuu :)) bende senın gbıydım artık törpüledim canım nekadar az ustune düşersen okadar kıymet oluyor mevzu bu

Bazen derim, çok şımarttım seni diye ama çocuk gibi benimki, mesela biraz az ilgi göstereyim, yada özlediğimi az belli edeyim, özlemedin mi, beni unutun falan der

Bazen derim, çok şımarttım seni diye ama çocuk gibi benimki, mesela biraz az ilgi göstereyim, yada özlediğimi az belli edeyim, özlemedin mi, beni unutun falan der

desin bırak :)) canım valla bak. kaçan kovalanır bu deyimler boşuna değil diye düşünüyorum nekdarlık evlisiniz? siz çalışıyormusunuz

zaten hafta sonları gelcekmiş biraz ayrı kalın ne olacak 1.5 ay hiçbir şey değil eşini 24 ay bekleyen kadınlar var

Biz iki sene flört döneminden sonra evlendik iki aylık evliyiz. Cicim ayları mı bilmiyorum ama çok özlüyorum, Allah başımdan eksik etmesin eşimi. Koca buldu bunadı durumu değil bu inanın, o benim en iyi dostum, en güvendiğim insan aynı zamanda.

biz 7 aylık evliyken 2 hafta ayrı kaldık..döndüğümde eşim yanımdan ayrılamıyodu, öyle özlemişki..
ben çok özlememiştim ne yalan diyim..ama o felaket özlemişti ve ağlama moduna girmişti ayrılığın son günlerinde..
normalde çok ilgisiz bi yapısı vardır, oyüzden o halleri beni çok mutlu etti..
ayrılık iy oluyo arada bi...
tatmak lazım :))

kameradan falan görüşürsünüz canımıniçi, biraz flört dönemindeki gibi mesajlaşırsınız.. hem belki ayrı kalınca adam gerçekten değerini anlayacak..

sana kurban oluruum kıyamam ya, benimki de aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…