selam kızlar eşim iş gereği 1.5 ay eğitim almaya sonrada eğitim vermek üzere il dışına gıdecek flört dönemimiz dahil hiç bukadar ayrı kalmadık, evlilik başka tabi.. benımde gelmemı ıstıyor fakat benım kursum başlayacak hem gitsem de en fazla 1 hafta yıne dönecegim ve yıne tekim. sonucta çalışıyorum ikimizde çok üzgünüz gelmemı istiyor onun için kursu bırakmamı iş yeri içinde rapor falan almamı ne yapacağımı bılmıyorum ( ilk kez ayrı kalacağız nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım hiç bilmiyorum hanımlar ama izin almamda kursa devamsızlıkta zor gözüküyor,zaten hafta sonları istanbula gelecek biraz özlesin istiyorum. ZATEN BİRAZ PROBLEMLERIMIZ OLMUŞTU HATIRLAYANLAR VARDIR BELKİ BU AYRILIK PERÇİNLER Mİ UZAKLAŞTIRIRMI SEVGİYİ DİYE BIR YANDAN İÇİME KÖTÜ ŞEYLER DOĞUYOR DİĞER YANDAN BASTIRIYORUM SAÇMALAMA DİYORUM EŞİMİ GÖRDÜKÇE RAHATLIYORUM KALBİM FERAHLIKLARLA DOLSUN INŞ.. (
Eşim akşam geciktiğinde bile çok özlüyorum, kaldı ki 1.5 ay... Ben olsam tüm şartlarımı zorlar eşimle giderdim, hem sorunlarınız varmış belki hava değişikliği başka bir ülke başka gezicek yerler ikinize iyi gelebilir. Kursunuzu erteleyin, rapor alın eşinizi yalnız bırakmayın.
Aynen aynen... Geç gelecekse eğer birde trip atarım, mesai çoktan bitti, erken zamanda yapım şu işlerinizi diye Sabahları ayrılışımızda bir seramoni, gitmesen evde kalsan sana hep sarılsam modundayım nişanlıyken bir dönem şehir dışında çalıştı 3 4 ay, benim için çok kötüydü.. Döndükten sonra üzerimden bir türlü atamadım, hep gidecekmiş gibi geliyordu ama bırakırmıyım artık, aslaaaaa
Aynen aynen... Geç gelecekse eğer birde trip atarım, mesai çoktan bitti, erken zamanda yapım şu işlerinizi diye Sabahları ayrılışımızda bir seramoni, gitmesen evde kalsan sana hep sarılsam modundayım nişanlıyken bir dönem şehir dışında çalıştı 3 4 ay, benim için çok kötüydü.. Döndükten sonra üzerimden bir türlü atamadım, hep gidecekmiş gibi geliyordu ama bırakırmıyım artık, aslaaaaa
Bazen derim, çok şımarttım seni diye ama çocuk gibi benimki, mesela biraz az ilgi göstereyim, yada özlediğimi az belli edeyim, özlemedin mi, beni unutun falan der
Bazen derim, çok şımarttım seni diye ama çocuk gibi benimki, mesela biraz az ilgi göstereyim, yada özlediğimi az belli edeyim, özlemedin mi, beni unutun falan der
Biz iki sene flört döneminden sonra evlendik iki aylık evliyiz. Cicim ayları mı bilmiyorum ama çok özlüyorum, Allah başımdan eksik etmesin eşimi. Koca buldu bunadı durumu değil bu inanın, o benim en iyi dostum, en güvendiğim insan aynı zamanda.
biz 7 aylık evliyken 2 hafta ayrı kaldık..döndüğümde eşim yanımdan ayrılamıyodu, öyle özlemişki..
ben çok özlememiştim ne yalan diyim..ama o felaket özlemişti ve ağlama moduna girmişti ayrılığın son günlerinde..
normalde çok ilgisiz bi yapısı vardır, oyüzden o halleri beni çok mutlu etti..
ayrılık iy oluyo arada bi...
tatmak lazım :))
canım henuz 10 ay oldu bıraz problemler yasadık kurtarılmış ıyı gıden bır evlılık dıyelım zaten bırazda o var kafamı kurcalayan (( güveniyorum ama içimdeki şeytan nblym çok zor ya allah içime ferahlık versin inŞ..
Biz iki sene flört döneminden sonra evlendik iki aylık evliyiz. Cicim ayları mı bilmiyorum ama çok özlüyorum, Allah başımdan eksik etmesin eşimi. Koca buldu bunadı durumu değil bu inanın, o benim en iyi dostum, en güvendiğim insan aynı zamanda.