Cevap başlıkta sanki eşin giremiyorKızlar merhaba. 3 aylık evliyim henüz birleşme yaşayamadık. Eşim bir türlü giremiyor. Ön sevişme çok güzel geçiyor bende hazır hissediyorum ama giremiyor. Benimle ilgili midir sorun. Hastaneden hangi bölüme gitmem lazım. Vajinusmus değilim korkmuyorum sadece ister istemez biraz kasılma oluyor. Sorun bu mu anlamıyorum. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim
Hastaneye gidip böyle anlatıp iyice batmayın bence.Anladım 3 aylık evlisiniz de hiç mi bir bilginiz yok bu devirde.Eşin neden giremiyor bunu nasıl bilemiyorsunKızlar merhaba. 3 aylık evliyim henüz birleşme yaşayamadık. Eşim bir türlü giremiyor. Ön sevişme çok güzel geçiyor bende hazır hissediyorum ama giremiyor. Benimle ilgili midir sorun. Hastaneden hangi bölüme gitmem lazım. Vajinusmus değilim korkmuyorum sadece ister istemez biraz kasılma oluyor. Sorun bu mu anlamıyorum. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim
Başlığa istemsizce güldüm kusura bakmayınKızlar merhaba. 3 aylık evliyim henüz birleşme yaşayamadık. Eşim bir türlü giremiyor. Ön sevişme çok güzel geçiyor bende hazır hissediyorum ama giremiyor. Benimle ilgili midir sorun. Hastaneden hangi bölüme gitmem lazım. Vajinusmus değilim korkmuyorum sadece ister istemez biraz kasılma oluyor. Sorun bu mu anlamıyorum. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim
Düzgünce bir soru sordum düzgünce bir cevap verebilirsiniz. Bilgimiz elbette var. Sıkıntısını dile getirmiş bir insana bu şekilde üstenci bakışla cevap vermek size ne kazandırdıHastaneye gidip böyle anlatıp iyice batmayın bence.Anladım 3 aylık evlisiniz de hiç mi bir bilginiz yok bu devirde.Eşin neden giremiyor bunu nasıl bilemiyorsun
Evet sorun yok. Ben biraz zorlamasını söylüyorum ama zorlarsa canım acır diye korkuyor aslında bende korkuyorum ama belli etmiyorum. Sonrasında boşalma olduğu için yapamadan iş bitmiş oluyor. Yeni evli olduğumuz için heyecan vs yapıyor sanırım. Doktora gitmeden alabilir miyiz diye çıkış yolu arıyorumBaşlığa istemsizce güldüm kusura bakmayıneşiniz erekte oluyor mu ?
Aynen zorlasın sen de biraz dişini sık.Benim kadar korkan yoktu heralde.Eşime dedim zorla ben dayanırım.Yoksa biz de 3 ay beklerdik sizin gibiEvet sorun yok. Ben biraz zorlamasını söylüyorum ama zorlarsa canım acır diye korkuyor aslında bende korkuyorum ama belli etmiyorum. Sonrasında boşalma olduğu için yapamadan iş bitmiş oluyor. Yeni evli olduğumuz için heyecan vs yapıyor sanırım. Doktora gitmeden alabilir miyiz diye çıkış yolu arıyorum
Biz 2 sene bekledikAynen zorlasın sen de biraz dişini sık.Benim kadar korkan yoktu heralde.Eşime dedim zorla ben dayanırım.Yoksa biz de 3 ay beklerdik sizin gibi
Eşine helal olsun valla.Benimki 2 sene olmasa ne yapardı acaba.Biz 2 sene bekledik
Eşine yakalanmamıştır ınşallahAaa neden üyelik iptali yaptınızki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?