• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim giremiyor

Nuray8626

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2025
3
2
1
30
Kızlar merhaba. 3 aylık evliyim henüz birleşme yaşayamadık. Eşim bir türlü giremiyor. Ön sevişme çok güzel geçiyor bende hazır hissediyorum ama giremiyor. Benimle ilgili midir sorun. Hastaneden hangi bölüme gitmem lazım. Vajinusmus değilim korkmuyorum sadece ister istemez biraz kasılma oluyor. Sorun bu mu anlamıyorum. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim

Kızlar merhaba. 3 aylık evliyim henüz birleşme yaşayamadık. Eşim bir türlü giremiyor. Ön sevişme çok güzel geçiyor bende hazır hissediyorum ama giremiyor. Benimle ilgili midir sorun. Hastaneden hangi bölüme gitmem lazım. Vajinusmus değilim korkmuyorum sadece ister istemez biraz kasılma oluyor. Sorun bu mu anlamıyorum. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim
Cevap başlıkta sanki eşin giremiyor

Hastaneye gidip böyle anlatıp iyice batmayın bence.Anladım 3 aylık evlisiniz de hiç mi bir bilginiz yok bu devirde.Eşin neden giremiyor bunu nasıl bilemiyorsun

Başlığa istemsizce güldüm kusura bakmayın 😅 eşiniz erekte oluyor mu ?

Biraz osmanlının viyananın kapılarını zorladıgı gibi zorlasın narin narin olmaz pek.

Hastaneye gidip böyle anlatıp iyice batmayın bence.Anladım 3 aylık evlisiniz de hiç mi bir bilginiz yok bu devirde.Eşin neden giremiyor bunu nasıl bilemiyorsun
Düzgünce bir soru sordum düzgünce bir cevap verebilirsiniz. Bilgimiz elbette var. Sıkıntısını dile getirmiş bir insana bu şekilde üstenci bakışla cevap vermek size ne kazandırdı

Başlığa istemsizce güldüm kusura bakmayın 😅 eşiniz erekte oluyor mu ?
Evet sorun yok. Ben biraz zorlamasını söylüyorum ama zorlarsa canım acır diye korkuyor aslında bende korkuyorum ama belli etmiyorum. Sonrasında boşalma olduğu için yapamadan iş bitmiş oluyor. Yeni evli olduğumuz için heyecan vs yapıyor sanırım. Doktora gitmeden alabilir miyiz diye çıkış yolu arıyorum

Evet sorun yok. Ben biraz zorlamasını söylüyorum ama zorlarsa canım acır diye korkuyor aslında bende korkuyorum ama belli etmiyorum. Sonrasında boşalma olduğu için yapamadan iş bitmiş oluyor. Yeni evli olduğumuz için heyecan vs yapıyor sanırım. Doktora gitmeden alabilir miyiz diye çıkış yolu arıyorum
Aynen zorlasın sen de biraz dişini sık.Benim kadar korkan yoktu heralde.Eşime dedim zorla ben dayanırım.Yoksa biz de 3 ay beklerdik sizin gibi

Back
X