Canım ben eğer evde güzel bı masa romantik ortam hazirlamissam ufak ufak mesajlar gönderirim olayın heyecanını kacirmicak sürprizi bozmicak şekilde o yüzden öyle yanında birini getiremez
Biz de artık gezerken falan yalnız olmak istemiyoruz eşimin iş sistemi farklı arkadaşları falan uygun olamıyor o yüzden sadece akrabalarımız geldiğinde biseyler yapabiliyoruz yani demek istediğim bizim gezerken başbaşa olmamız pek önemli değil kalabalık olunca ikimizde daha çok egleniyoruz. Demekki eşinizde o şekilde. Ayrıca sizin istediğiniz olmuyor diye morelinizi bozmayin ne sürekli eşinizin istediğinin olması ne de sizin istediğinizin olması doğru değil her zaman biraz siz biraz eşiniz fedakarlık etmeli. Ben sadece evde uzun süre sosyal medya ,oyun vs durumlarına karşıyım . Eger esinize zaman ayirmayacaksaniz oyununuzdan sosyaledyanizdan geri kalmiyim derdindeyseniz evlenmeyin öyle erkek ya da kadınlara da sinir oluyorum.esiniz bu konuda hatalı
yok zaten süprizyaptığımı ima ediyorum dün mesela baktım kardeşleriyle pilan yapmış en sonunda patlatım bozdum onu ama dayanamadım ben okadaruğraştım alışverişyaptım yemeğimi herşeyi ayarladım sonra bana gelsin desinki gidelim mi.
bende topluluğu severim eğlendiğimi hisediyorum vs. ama birbirmizden de uzaklaştırıyor uzun süre böyle olunca