EŞİM GİT GİDE UZAKLAŞIYOR

değişik diyecek olursak benimkide toplum içinde süpriz yapmaz hangisi daha iyi bilemedim :D :D

:) yani şöyle bi ortamda olsun falan der güzel keım falan diye baş başa kaldığımda oturduğu yerden Kalkarsa saçıma dokunur yanağımdan makas alır gıdımdan sever gider 2aydır başka bişey yok 😅 anlatınca gülme geliyor be hisediceğimide bilmiyorum bi ara ayrıydık annemlere gitmiştim kısa süreliğine tatil gibi bişey telefonda heyecanlıydı karım dönüyor falan bi havalar bi hevesler ama yok sadece telefonda konuşulan la kaldı
Nasıl 2 aydır cinsellik de mi yok?

Susman sorun olmuş susmasan olmazmis bence bu kadar hiç sordunuz mu neden milleti pesimize takiyosun diye

Evet artık isyan edip söyledim bu hafta itibariyle iyice soğukluk girdi sanki söylesem olmuyor söylemeyince olmuyor uğraşıp duruyorum

Anladım. Başka biri yoktur değil mi? Telefonu falan ortadadır?

Yok telefon ortada evden işe işten eve zaten öyle bişey olcanı düşünmüyorum büyükte konuşmak istemem böyle de bişey çıkarsa altından neler olabilceğni düşünemiyorum yani savaşmam onun için kapı orda yolu açık olur

merhabalar,

bilgiveremedim neyi nasıl anlatıcağımı bilemediğim için soru geldikçe aklıma gelir diyekonuşa konşa çözüm bulurum sizlerle beraber.

evet evcimen gezme tozma anlamında malesef sıfır ben kaç kere organize ederim kahvaltı şubu bi bakmışım annesini aramış oda bizimlegelmiş hiç sesimi çıkarmam sorunda etmem. yanifarklı bipilan yapsam ne gerek var der ne güzel evde oturuyoruz der. tatil pilanı yaparım ona bunada söyle beraber gidelim der.

kendi ailesiyle pilan yaparken zorluk çekmez hemen pilanı olduruverir mızmızlanmaz bende hiçsesimi çıkarmam aksine desteklerim konubenim aileme gelince ki birbiriyle bisıkıntıları yok yalvarta yalvarta yapar. benim mızmızlığım buysa evet bunda yapıyorum

misal konuşup anlaştık bu hafta baş başayız haydaaaaa hemen annesiyle pilan hemen kardeşleriyle pilan yine sustum yine sustum

evet erkeklerden beklemiyoruz herşeyi ama firsat vermiyor yapmam için

ve artık hiç bişey yapasım yok
O kadar çok "pilan" demişsiniz ki, yazım yanlışını gözardı etmekten konuya odaklanamadım. :KK14:

he ama rahatsız oluyorsanız okmayın yazmayında
Önceki mesajınızda kucaklamışsınız, sonraki mesajınızda atarlanmışsınız.Eleştiriye azıcık açık olun yahu, bu ne tavır sanki küfretmişim gibi.

Eşiniz tıpkı benim boşandığım eşim, ben katlanamadım çözüm de bulamadım, Rabbim sizin yardımcınız olsun.

arkadaşlar merhaba,

beş yıllık evliyim uzun yıllar konuştuk severek evlendik ama malesef benimle vakit geçirmeyi başbaşa sevmiyor hep toplu olarakzaman geçirmeyi istiyor kimse yoksada playstation yada telefondaki oyunla zaman geçiriyor bana süpriz bile yapsa başbaşa değil toplu halde yapıyor anlıyamadım yüzleştimde abarttığımı söyleyip konuyu kapatıyor. açıkça kendimden de soğdum. tavsiyelerinizi dertleşmek isterim.

sorularınıza da açığım.
Bendede ayni sorun var canm bundan 2 ay once seni yemege cikaricam dedi tm dedim hazrilandim asagi inip arabaya bindim bide ne goregim gorumceler gorumceelrimin eltilerine kadar arabainn icine tikismislar..
Bende ayni sorunu yasioyrmu canm 😔

yani nekadar duygusuz bir
Önceki mesajınızda kucaklamışsınız, sonraki mesajınızda atarlanmışsınız.Eleştiriye azıcık açık olun yahu, bu ne tavır sanki küfretmişim gibi.

Eşiniz tıpkı benim boşandığım eşim, ben katlanamadım çözüm de bulamadım, Rabbim sizin yardımcınız olsun.

Yani insanın moreli bozuk olunca birde msjınız biraz dalga geçer gibi bi havası vardı.

Amin allah cümlemize yardım etsin.

Bendede ayni sorun var canm bundan 2 ay once seni yemege cikaricam dedi tm dedim hazrilandim asagi inip arabaya bindim bide ne goregim gorumceler gorumceelrimin eltilerine kadar arabainn icine tikismislar..
Bende ayni sorunu yasioyrmu canm 😔

Bugün de bana diyor hafta sonu iftarı dışarda yapalım bende direk başbaşamı bilmiyorum bakarız diyor adamın gözünün içine bakıyorum anlasın diye artık lafta ediyorum anlamıyor😔

Bugün de bana diyor hafta sonu iftarı dışarda yapalım bende direk başbaşamı bilmiyorum bakarız diyor adamın gözünün içine bakıyorum anlasın diye artık lafta ediyorum anlamıyor😔
Bu tip erkeklere artik yapacak biseyimiz kalmadi maalesef, bazen reddetmek cozummu diye dusunmuyo degilim.

Ne kadar sacma degilmi ? Benim kayinvalidem 1 sene oldu felclik gecirdi ve suan yuruyebiliyo ama beraber disari ciksak eve gidelim diye tutturuyo. Gecenlerde gorumceme gitti 1 hafta kalmaya esime dedim biraz cikalimmi esim annemide alalim yanlız sıkılıyorum dedi. Nasil bu kadar dusuncesiz olabiliyolar anlamiyorum (bi evladimizda var ) eger bi yerlere gidelim dese reddedicem essek degil ya anlasin artik..

arkadaşlar merhaba,

beş yıllık evliyim uzun yıllar konuştuk severek evlendik ama malesef benimle vakit geçirmeyi başbaşa sevmiyor hep toplu olarakzaman geçirmeyi istiyor kimse yoksada playstation yada telefondaki oyunla zaman geçiriyor bana süpriz bile yapsa başbaşa değil toplu halde yapıyor anlıyamadım yüzleştimde abarttığımı söyleyip konuyu kapatıyor. açıkça kendimden de soğdum. tavsiyelerinizi dertleşmek isterim.

sorularınıza da açığım.
Zamanla heyecan bitiyor galiba evliliğe yada eşe karşı hassaslıkta kalmıyor eeee her evli bu tür şeylerden şikayetçi artık yıllar geçtikçe monotonlaşıyor herşey sıkma canını eşin yapmıyorsa sen yap sen teşvik et

Zamanla heyecan bitiyor galiba evliliğe yada eşe karşı hassaslıkta kalmıyor eeee her evli bu tür şeylerden şikayetçi artık yıllar geçtikçe monotonlaşıyor herşey sıkma canını eşin yapmıyorsa sen yap sen teşvik et
Maalesef zaman gectikce hersey monotonlasiyor eski ilgi ve alaka kalmiyor esler nede olsa paspasin altindadir dusuncesiyle yasiyor bizde bu yuzden uzuluyorz.

Eşiniz arkadaşlarıyla da mı başbaşa faaliyet yapmıyo? Kendisini sıkıcı buluyo bence, birileriyle başbaşa kalma fobisi olabilir. Çözümü de etrafını kalabalıklaştırmak da buluyor gibi sanki...

Back
X