Eşim gittikçe itici olmaya başladı

Evet biraz agır oldu ama anneligime laf edip bir de boşanırsak kendi evlenip mutlu olacagını söyleyince bir taşta iki kuşluk bir cumle kurmak istedim ama onun seviyesine indim malesef

canim esinin zihniyetinde ki insanlar komik aslinda. Esin oyle dedikten sonra bi kahkaha patlatsaydin dimdizlak bakar kalirdi :D
cunki komik yani...bosanirsaniz tabiki sende yine evlenebilirsin. bunu kendinde biliyorsundur.
esin baskalarini kendi gibi saniyor iste. Kucuk dunyasinda ...yapacak birsey yok ne yazikki.
zihniyet degisir mi degisir ama zor olur..

Ortak arkadaslariniz yokmu? Sohbet arasinda bu tarz bakis acilari konusunu acabilirsin..
Esinden bahsetmeden baskalarindan örnek veriyormussuna ortaya konular at ..öteki ciftler ve esleri de esin ile hemfikir olmayinca belki esin kendini sorgulamaya baslar.

canim esinin zihniyetinde ki insanlar komik aslinda. Esin oyle dedikten sonra bi kahkaha patlatsaydin dimdizlak bakar kalirdi :KK70:
cunki komik yani...bosanirsaniz tabiki sende yine evlenebilirsin. bunu kendinde biliyorsundur.
esin baskalarini kendi gibi saniyor iste. Kucuk dunyasinda ...yapacak birsey yok ne yazikki.
zihniyet degisir mi degisir ama zor olur..

Ortak arkadaslariniz yokmu? Sohbet arasinda bu tarz bakis acilari konusunu acabilirsin..
Esinden bahsetmeden baskalarindan örnek veriyormussuna ortaya konular at ..öteki ciftler ve esleri de esin ile hemfikir olmayinca belki esin kendini sorgulamaya baslar.
Onun çevresi de onun gibi kadında geçmş erkekte gelecek aranır diyen tipler

Onun çevresi de onun gibi kadında geçmş erkekte gelecek aranır diyen tipler
Evet genelde öyle oluyor.
Ama kendi cevrenden ve seninle ayni vizyonda olan arkadaslarin ile daha sik gorusebilirsiniz.
Veya film izleyebilir esinin ufkunun gelismesi icin birseylere ortak edebilirsin.
Tartisma ile kafasina vura vura degismez emin ol. Hem kendini de yormus olursun hem bosyere tartisirsiniz.

Önemli olan esin gelismeye acik bir insan mi onu gözlemle bence. Eger oyleyse zamanla fikirleri de degisebilir...

Mesela kaba konuşmaları sevmem ona göre normal. Ailesi küfürlü konusur çok terbiyesizler rahatsız olurum kibirli der. Ailesi plansız hareket edip beni de,dahil etmek ister ben reddederim kendi planlarıma saygı isterim o ise ego zanneder bunu. Hata yaparsak özür dinlenmesini isterim bunu da hafife alır. Bebegim olunca yemesi içmesine dikkat edeceğimi söylerim msgli paketli ürünlerden uzak tutmak istedigimi söylerim ne var bir püskütten der. Kadın ve erkeği eşit görürüm o daha çok kadının susması taraftarı olup beni garipser vs vs
Bu gorus ayriliklari onemli. Hayati cekilmez hale getirir. Hele ki cocuk dogduktan sonra kendi cocugunuz ellerinizin arasindan kayip gider. Laf tasiyan erkek fenadir. Soz verse de bu huyunu yenemez. Konu sahibi bu es ve ailesiyle isiniz zor. Degismeyecekler. Ama sonuna kadar sizi kendilerine uydurmaya calisacaklar. Cocugunuz oldugunda isler sarpa saracak. Maddi gucunuz var mi, aileniz sizi destekler mi bilemiyorum ama olabilecekleri tahmin edebiliyorum. Esler ayrilir ama ana babalik olene kadar deyip cocugunuzu saglikli bir ortamda buyutebilirsiniz. Esiniz dogru soylemis. Evlenir hemen. Mutlu,huzurlu olur. Cocugunuza da kardes gelir. Siz de evladinizi buyutursunuz. Ama yalniz mi olursunuz duzgun efendi biriyle mi evlenirsiniz onu kimse bilemez. Esinizin hanimi esinizin istedigi gibi olur,size cehhennem hayati olacak olan onun dunyasi olur. Siz de kendi denginizle evlenirsiniz cocugunuzla mutlu bir aile olursunuz. Esiniz babalik yapmak isterse karabatak gibi hayatiniza girer ve cikar. Yani,esinizin gelecekteki evlenmesi muhtemeldir de siz onunla hayati devam ettiremezsiniz. Hayatin ne gosterecegi belli olmaz. Lakin sizin gelecekte yasayacaklarinizi tahmin edebiliyorum. Bunlar ne size ne de cocugunuza hayirli olmayacak. Sakin kafayla bir dusunun. Karar verin. Denginiz degil esiniz. Konusmak ise yaramaz.

bayanlar beni de bir dinleseniz ben bayramda önce esim küfürlü konuştuğu icin konuşmuyorum bayramın birinci günü gezmeye gidecem annenle dedim annesinin yanında küfürler hakaretler cok şey söyledi ve sonunda eve gelip ilaç içtim canıma kıymak isterimm annesi gul kurtardı ölüyordum resmen vee esimin umrunda değil ustune telefonlarda beni engellemiş vee bütün hata bende olduğunu soyluyor

bayanlar beni de bir dinleseniz ben bayramda önce esim küfürlü konuştuğu icin konuşmuyorum bayramın birinci günü gezmeye gidecem annenle dedim annesinin yanında küfürler hakaretler cok şey söyledi ve sonunda eve gelip ilaç içtim canıma kıymak isterimm annesi gul kurtardı ölüyordum resmen vee esimin umrunda değil ustune telefonlarda beni engellemiş vee bütün hata bende olduğunu soyluyor
Bunun için yeni konu açarsanız daha çok yorum gelir.
Eşiniz için yani sizden daha kıymetli olmayan bir şey icin intihar teşebbüsü çok çok yanlış. Tüm bunlara ragmen kesim bir tavır koymuyorsan bu da yanlış. Sen intihara kalkışınca eşin sana daha fazla kıymet vermez aksine seni daha güçsüz görür. Bir de neden küfür etti tam anlamadım

Bize niye laf atmıs onu anlamadım😂
Kendine baksın o😒
Kknın meshur bi lafı var,sütten kesilmemis erkekle olmaz.
Seninki de o cinslerden.
Anne bi yana evet ama annesiyle oturaymıs ozman.
Esin yeri ayrı annenin yeri ayrı.
Bunu ayırt etsin önce.

konu açmayı beceremedimde sinirlendi kufur etti bana ve aileme yaa asla yapmayacağım bişeydi cok agrima gitti 8 yildir evliyim artik gururum en vermiyorrv

Hamileligimin ilk 4 ayı esim hep bana kokuyor gibi geliyordu ne yapsa batiyordu. Hatta bi gun arkamdan sessiz gelmis bende korktum bunu birden gorunce sonra aglamaya basladim bilerek beni korkutuyorsun bebegim düşsun istiyorsun diye🤣 simdi komik geliyor yaptiklarim. Acikcasi hamilelik etkisiyle boyle duygular icindesiniz bence. Gecer yakinda

Eşin büyük ihtimalle buradaki yorumları okuyordur. Ekran karşısında kulağından dumanlar çıkıyordur herhalde.

Back
X