Eşim gizli kredi cekmiş

pinkycloud

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
133
22
13
30
Merhabalar. Eşim zamanında düğünümüzde takılan paralarla bitcoin tarzı bir sey oynayıp dolandırılmıstı ve üzerine de eniştemden borc almıstı benden habersiz 60 bin tl falan. Enişteme olan borc daha kapanmadı 2 yıldır elimize esktra arttıkca veriyoruz. ve bizim de geçimimiz ucu ucuna yeten bir gücümüz var her ay.Neyse eşim arkadası zor durumda diye arkadası için biraz yüklü miktar ihtiyac kredisi cekmiş benden habersiz 12 ay taksitlendirmiş..Habersiz dediğim izin alması değil fikir danısmasını isterdim. Ki arkadasının geri ödeyememe ihtimali yüksek kendi borcları da var baya.Eşi bile kardeşleri bile yardımcı olmamıs adama.Neyse eşime actım konusu ,ödeyecek ödeyemezse ben bizi zor durumda bırakmam ekstra işe girerim diyor. Bizim zaten hali hazırda ilişkimizde de sorunlarımız vardı duygusal ihmal ve zaman gecirememek gibi birlikte.E bu sefer sen borc ödeyeceğiö diye ne zaman eve bana hayvanlarımıza zaman ayıracaksın sürekli calısacaksan dedim. Arkadasına mesaj da yazmıs ki ödeyemezsen de sorun yok.Ben eşimle birlikteliğimizde maddi sorumlulugu paylasmaya calısıyorum, üzerine her temel ihtiyacımın ucuzunu alıyorum ,kişisel bakımlsrda bile.Calısıyorum da.Aşırı sinirlendim bu davranısına. Kendi ailesi öncelikte değil gibi hissettirdi. Bir de fazla fazla cekmiş ki eniştenr de olan borcu kapatırız diyor.Bana para sakladım köşeye demişti megersem krediden almıs. Zaten hali hazırda bir kredi borcumuz daha vardı. Bu yaptıgın sorumsuzluk gibi hissettirdi. Ha fikrimi sorsaydı negatif konusurdum.Eşim negatif konusacagım durumlarda nedense hep gizli saklı yapmaya calısıyor bir seyleri. Çok doldum hali hazır da sorunların üzerine bir de bu oldu. Bundan 2 hafta öncede mesai kalcam diyip bu arkadas grubuyla toplanmıslardı iş çıkısı. Bunu da yakaladım tabi. Bu ay sık sık görüştüğü için arkadaslarıyla benim kızacagımı sanmıs ondan yalan söylemiş arkadasının son günüymüş iş yerinde. Ki ben ona özel alanın alasını tanıyan biriyim. Kısıtlamam etmem.Evde pc de oyun oynar yine alan tanırım.

Sonuç olarak ne yapmaya karar verdiniz ?

2 yıldır, karı koca 2 kişi çalışmanıza rağmen eniştenize olan 60 bin TL borcu bitirmediniz mi ? Eşinizin tüm bunların üstüne arkadaşı için kredi çektiğine inaniyor musunuz gerçekten ?

Evet yarısını ödeyebildik borcun. Ve ben calısmıyordum bellş bir sebepten dolayı. 2 ay oldu calısmaya baslayalı. Evet enişteme olan borcu kapatamadık cünkü hayvanlarımız var ve maalesef onların saglık sorunları cok üst üste geldi onlar için de borc yapmıstık.Ve mobilya borclarımız falan da vardı ilk baslarda. Yeni yeni ven calısmaya baslayınca rahatlayacaktık zaten. Ve evet arkadası için cekmiş ben mesajları gördüm telinde. Banka hesabında da gördüm nereye gittiğini. Ben burda özet gectim. Ayrıca eşimin enişteme olan borcunu ben ödememeyi tercih ettim kendi yediği haltın sorumlulugunu alması için.

Neyse eşim arkadası zor durumda diye arkadası için biraz yüklü miktar ihtiyac kredisi cekmiş benden habersiz 12 ay taksitlendirmiş..
iki el bir baş için demişler. sizinki ayranı yok içmeye tahtırevanla gitmis .... yani.
Arkadasına mesaj da yazmıs ki ödeyemezsen de sorun yok.
ay ne münasebet ya? bu ne rahatlık. eşiniz salaksa ancak inanılır buna. 60 bin lira para mı şimdi de 2 yıldır bitiremediniz. eniştenizin hakkına sizin hakkınıza girip duruyor kocanız.
undan 2 hafta öncede mesai kalcam diyip bu arkadas grubuyla toplanmıslardı iş çıkısı. Bunu da yakaladım tabi.
yalanın biri bin para bu ne biçim ilişki ya?

seninkinden kocada olmaz babada olmaz hicbir halt olmaz canim.baska yorum tavsiye yok.adam olamamiski daha

Evet yarısını ödeyebildik borcun enişteme Ve ben calısmıyordum bellş bir sebepten dolayı. 2 ay oldu calısmaya baslayalı. Evet enişteme olan borcu kapatamadık cünkü hayvanlarımız var ve maalesef onların saglık sorunları cok üst üste geldi onlar için de borc yapmıstık.Ve mobilya borclarımız falan da vardı ilk baslarda. Yeni yeni ben calısmaya baslayınca rahatlayacaktık zaten biraz daha. Ve evet arkadası için cekmiş ben mesajları gördüm telinde. Banka hesabında da gördüm nereye gittiğini. Ben burda özet gectim. Ayrıca eşimin enişteme olan borcunu ben ödememeyi tercih ettim kendi yediği haltın sorumlulugunu alması için.

Alıntı

Yok hayır ben yakaladım zaten mesajları okudum ve banka hesabında da var nereye gönderdiği.

Adam salak mi?
Ne demek odeyemezsende sorun yok demek?
Kendi icin cekti veya cidden salak.
Direk bosanma sebebi
Onun mesajlarını gördüğümü bilmiyor. Banka hesabından öğrendiğimi sanıyor. Sen kesin böyle de demişsindir dedim. Yok demedim diyor ama mesajlar da okudum kendini zorlamadan ödemeye calıs geri. Eger cok zorlanırsan da gerek yok demiş. Hatta bu yeterli mi yetmiyorsa söyle şu kadar daha var vereyim demiş.

Tamam iste
Bosanma sebebi

Ben eşinize hiç inanmadım eşiniz muhtemelen kumar oynuyor arkadaşına da kredi çekmedi krediyi kendisi için çekti çünkü kaybı çok. Arkadaşına ödemesen de olur demesi bile size blöf yaptığını gösteriyor. Kim yüklü borcun ödenmesini istemez. Eşinizi alın karşınıza adam akıllı konuşun böyle bir şey yaptıysa ne yapacağınızı söyleyin. Boşanmak istiyorsanız tabi yoksa kurcalamayın daha çok üzülürsünüz. ama parasal olarak takibi bırakmayın ki daha fazla borç yapmasın.

konu sahibi dünya üzerindeki tüm servetin sahibi siz olsanız bile bu adamla refah içinde yaşayamazsınız bu düşünce ve davranış tarzı ile
Cİdden iyi niyet ile cok verici davranıyor etrafına ve kendini kullandırtmaya da cok meyilli biri eşim. Bu tarafınu gectim. Kendisine de söyledim sen iyilik yaptıgını sanıyırsun ama bu para geri gelemzse kendi ailene kötülük yapmus oluyorsun dedim. Ve gizli saklı yapmasının da ne hissettirdiğini ilişki de ki durumun ne oldugunh söyledim.bir daha yapmıcam diyor. Haklısın diyor. Ben de valla artık enerji kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…