- 18 Mart 2025
- 133
- 22
- 13
- 30
- Konu Sahibi pinkycloud
-
Ya arkadasım ne ilgisi var? Ben zaten durumun farkındayım ve gördüm okudum inceledim biliyorum diyorum daha neyi diretiyorsunuz? Yanlısa yanlıs diyen biriyim ben. Ama olmayanı da neden kafamda kurulayım ? Yok diyorum daha neyi anlamıyorsunuz? Kemalim yapmaz vakası değil. İyice sacmaladınız. Ben zaten gözümğ actıgım için şüphelendiğim her durumda peşine düştüğüm için gördüm herseyi. Yapsaydı evet kumara vermiş ya da yapmıstır derdim. Ama durum o değil.Bir Kemalim yapmaz vakası daha biz gözünüzü açın diyoruz ama siz kafanzda bu davranışlarla olan birine nasıl guvendysenz göz açılmak değil bize kizarsnz birazdan. Allah iyilik versin ne diyelim biraz gözünü açsan kafi ama cocuk yapmadan düşün lutfen
Benim her dediğimi yapan,asla para lafı yapmaz diyorsunuz ama bir şeyi gözden kaçırıyorsunuz bu davranışı size özel sizi sevdiğinden değil adamın tüm çevresine bakış açısı bu, arkadaşlarınında her dediğini yapıyor,onlara da para lafı ettirmiyor hatta onlara daha çok değer veriyor onlar için sizi borç içinde bırakıyor ve bu yükü arkadaşlarının değil sizin çekmenizi istiyor Biz ne desek boş siz eşinizi vicdanınızda iyi biri diye aklamışsınız.Size küçük bir uyarı zamanı geldiğinde sizi onlar için harcadığında oturup ağlamayın....Ben zaten eşime de sizin dediklerinizi söyledim. Olabilecek ihtimalleri saydım. Ödeyecek diyip duruyor. Güvenmesem vermrzdim diyor.Ben asla o borca elimi sürmem zaten. Ben de dedim salagım ben bilseydim bu kadar verici oldugunu ben o zaman ihtiyaclarımdan kısmaz kredi kartını patlatırdım her ay dedim.Benim her dediğimi yapan biri alan biri para lafı asla yapmaz. Ama bu konu baska. Bu konu kendi ailesini riske sokması ihtimali göze alması.
Siz taktınız kumar oynama ihtimaline sanırım sizin bir kötü tecrübeniz var bu konuyla alakalı. Ama dediğim gibi kumar falan yok ortada eminim diyorum. Ona inanmakla ilgisi yok. Gözümle herseyi okudum gördüm inceledim herseyi durumu. Ve eşim bu kadar seyi bildiğimi bilmiyor mesajları bilmiyor. Banka hesabından öğrendiğimi biliyor yani.Size sigara içmiyorum diye yalan söyleyip..içiyorsam senin ölünü göreyim diye yemin etmiş birinin sigaralarıni bulmuşsunuz ve hala inanyrm diyorsnz pes. Bazı kadınlar sanırım gözlerini kulaklarını bağlamış!!
Esiniz borsa, bitcoin dehasi mi?Kumar yok ortada suan. Arkadası için cekti eminim buna. Fazla cekmiş bu sefer krediyi enişteme olan borcu ve diğer kredi kartı borcumuzu kapatcakmıs bir kere de. Akla bak bırcu borcla kapatcak.
Ne zaman kapatcakmış? Kredi çektiği gibi para hesaba geçer. Gönderdi mi eniştenin parasını?diğer kredi kartı borcumuzu kapatcakmıs
Ben ne diyorum siz ne diyrsnz. Benim değil yakın çevrem uzak çevrem de dahi kumar, sans oyunu oynayan aptal yok 1 kişi bile. Lafa bak kötu tecrübesi olack kişi siz olacaksınız bunu da buraya yazyrm.Siz taktınız kumar oynama ihtimaline sanırım sizin bir kötü tecrübeniz var bu konuyla alakalı. Ama dediğim gibi kumar falan yok ortada eminim diyorum. Ona inanmakla ilgisi yok. Gözümle herseyi okudum gördüm inceledim herseyi durumu. Ve eşim bu kadar seyi bildiğimi bilmiyor mesajları bilmiyor. Banka hesabından öğrendiğimi biliyor yani.
Sizin bu dediğinizi ben zaten idrak etmiş durumdayım coktan. Eşimin bana özel değik herkese hayır diyemeyen ve eli acık biri oldugunu biliyorum. Ama tahmin edersiniz ki ilişkiyi gectim evlilik kolay kolay sonlandıralamıyor bir cok sebeplerden. Ve insan bir seyler düzelsin diye birlikte cabalamaya calısıyor. Eşim cabalıyor ve beklentilerimi karsılamaya calısıyordu son aylarda cabasını da görüyordum yavas yavas ona alan tanıdım. Ama tabi ki bu son yaptıgı en başa döndürdğ herseyi bunu ona da söyledim.Benim her dediğimi yapan,asla para lafı yapmaz diyorsunuz ama bir şeyi gözden kaçırıyorsunuz bu davranışı size özel sizi sevdiğinden değil adamın tüm çevresine bakış açısı bu, arkadaşlarınında her dediğini yapıyor,onlara da para lafı ettirmiyor hatta onlara daha çok değer veriyor onlar için sizi borç içinde bırakıyor ve bu yükü arkadaşlarının değil sizin çekmenizi istiyor Biz ne desek boş siz eşinizi vicdanınızda iyi biri diye aklamışsınız.Size küçük bir uyarı zamanı geldiğinde sizi onlar için harcadığında oturup ağlamayın....
Diğer kredi borcumuzu kapatmıs baktım. Ve eniştemin parasını da yolladı.Ne zaman kapatcakmış? Kredi çektiği gibi para hesaba geçer. Gönderdi mi eniştenin parasını?
Hayır o haltı bir kez yedi ve dolandırıldı biri tarafından ondan sonra bulasmadıEsiniz borsa, bitcoin dehasi mi?
krediyi kendine çekmiştir kumar için yalan söylüyor bana kalırsaMerhabalar. Eşim zamanında düğünümüzde takılan paralarla bitcoin tarzı bir sey oynayıp dolandırılmıstı ve üzerine de eniştemden borc almıstı benden habersiz 60 bin tl falan. Enişteme olan borc daha kapanmadı 2 yıldır elimize esktra arttıkca veriyoruz. ve bizim de geçimimiz ucu ucuna yeten bir gücümüz var her ay.Neyse eşim arkadası zor durumda diye arkadası için biraz yüklü miktar ihtiyac kredisi cekmiş benden habersiz 12 ay taksitlendirmiş..Habersiz dediğim izin alması değil fikir danısmasını isterdim. Ki arkadasının geri ödeyememe ihtimali yüksek kendi borcları da var baya.Eşi bile kardeşleri bile yardımcı olmamıs adama.Neyse eşime actım konusu ,ödeyecek ödeyemezse ben bizi zor durumda bırakmam ekstra işe girerim diyor. Bizim zaten hali hazırda ilişkimizde de sorunlarımız vardı duygusal ihmal ve zaman gecirememek gibi birlikte.E bu sefer sen borc ödeyeceğiö diye ne zaman eve bana hayvanlarımıza zaman ayıracaksın sürekli calısacaksan dedim. Arkadasına mesaj da yazmıs ki ödeyemezsen de sorun yok.Ben eşimle birlikteliğimizde maddi sorumlulugu paylasmaya calısıyorum, üzerine her temel ihtiyacımın ucuzunu alıyorum ,kişisel bakımlsrda bile.Calısıyorum da.Aşırı sinirlendim bu davranısına. Kendi ailesi öncelikte değil gibi hissettirdi. Bir de fazla fazla cekmiş ki eniştenr de olan borcu kapatırız diyor.Bana para sakladım köşeye demişti megersem krediden almıs. Zaten hali hazırda bir kredi borcumuz daha vardı. Bu yaptıgın sorumsuzluk gibi hissettirdi. Ha fikrimi sorsaydı negatif konusurdum.Eşim negatif konusacagım durumlarda nedense hep gizli saklı yapmaya calısıyor bir seyleri. Çok doldum hali hazır da sorunların üzerine bir de bu oldu. Bundan 2 hafta öncede mesai kalcam diyip bu arkadas grubuyla toplanmıslardı iş çıkısı. Bunu da yakaladım tabi. Bu ay sık sık görüştüğü için arkadaslarıyla benim kızacagımı sanmıs ondan yalan söylemiş arkadasının son günüymüş iş yerinde. Ki ben ona özel alanın alasını tanıyan biriyim. Kısıtlamam etmem.Evde pc de oyun oynar yine alan tanırım.
Kimse yuvasını bozmak istemez haklısınız,ama yapacak bir şey yok, kocanız o" dostlardan" kazık bile yese yine onlar için herşeyi feda edecek.Onun yaşam gayesi bu asla düzelmez.Kendi çocukları dururken yeğenlerine yağdıran onlardan darbe yiyince evlatlarını dinlemeyip yine onlar için fedakârlık yapan bir adamın hikayesini okumuştum sizinki de böyle biri Ne kadar sizi sevdiğini söylesede ilk tercihi hep onlar olacak ve siz hep başa saracaksınızSizin bu dediğinizi ben zaten idrak etmiş durumdayım coktan. Eşimin bana özel değik herkese hayır diyemeyen ve eli acık biri oldugunu biliyorum. Ama tahmin edersiniz ki ilişkiyi gectim evlilik kolay kolay sonlandıralamıyor bir cok sebeplerden. Ve insan bir seyler düzelsin diye birlikte cabalamaya calısıyor. Eşim cabalıyor ve beklentilerimi karsılamaya calısıyordu son aylarda cabasını da görüyordum yavas yavas ona alan tanıdım. Ama tabi ki bu son yaptıgı en başa döndürdğ herseyi bunu ona da söyledim.
Siz cidden takıntılısınız. İsteyen girip bakar baksın benim sizce derdim bu mu sorunum bu mu? Savundugu kişi diyorsunuz Arkadasım sen iyi misin yorumları oku nerde savunmusum eşimi. Yanlısa yanlıs demişim. Ama olmayan bir seyi de var diye diretiyorsun sen. Cidden takıntılısın.Eşim kumar oynamıs desem vallaha mutluluktan dört köşe olcaksınız o derece takıntılısın.Savunduğu kişinin yaptığına baknz
Merhaba daha önce de konu acmıstım.Evliliğimde bazı sorunlar var diye anlatmıstım kafa karısıklıgımı.Arkadaslar ben bir türlü zamana bırakamıyorum durumu.Eşim az cok çabalamaya baslasa da mutlu etmiyor bu beni.Tedirgin ediyor hatta neden bilmiyorum.Cok kırıldıgımdan mı hayak kırıklıgına ugramamak için mi beklentimi sıfırladım bilmiyorum.Mesela eşim nadiren sigara içiyordu ben bırakmasını rica ettim saglıgı için.O da zaten tam alışmadıgı için bırakırım içmem dedi.Biraz daha detaylı bu konu ama özet gecicem.Sonra telefonunda arkadasına elektronik sigara resmi atmıs kendisi bizim araç içinde...
- pinkycloud
- Yorumlar: 41
- Forum: Bir derdim var
Onun lafına bakmadım zaten herseyi gözümle gördüm inceledim arastırdum okudum.krediyi kendine çekmiştir kumar için yalan söylüyor bana kalırsa
Sizin sanırım biraz kafaniz farklı çalışıyor.Siz cidden takıntılısınız. İsteyen girip bakar baksın benim sizce derdim bu mu sorunum bu mu? Savundugu kişi diyorsunuz Arkadasım sen iyi misin yorumları oku nerde savunmusum eşimi. Yanlısa yanlıs demişim. Ama olmayan bir seyi de var diye diretiyorsun sen. Cidden takıntılısın.Eşim kumar oynamıs desem vallaha mutluluktan dört köşe olcaksınız o derece takıntılısın.
Tepkinizden korkuyor eşiniz para olayında güvenmiyor derken ben paramı harcar diye düşünür böyleleri oysa siz biriktiren tarafsinizdirYok ben para konusunda bana neden güvenmiyor onu anlamadım. Görmediğim bir detaysa söyleyin lütfen. Hosuma gider
Hani derler insan gitmek için önce kendini hazırlar ve gidememesi aslında doğru zamanın gelmediğindendir. Sanırım o konumdayım. Ben eşime de dedim o arkadasın emin ol sana bu kadar yardımcı olmazdı bunun ceyreği kadar ancak para verirdi sana dedim. Neler neler dedim hakaret etmeden. O dinledi dinledi sessizce. Sonra haklısın senden gizli yapnayacaktım dedi ve seni ve hayvanlarımızı zor durumda bırakmıcam diyip duruyor. Sen ikinci planda değilsin degerlisin diyip duruyor ama zaten ben sözlü teselliyi geceli cok oldu davranıslara bakıyorum ve bunu ona da söyledimKimse yuvasını bozmak istemez haklısınız,ama yapacak bir şey yok, kocanız o" dostlardan" kazık bile yese yine onlar için herşeyi feda edecek.Onun yaşam gayesi bu asla düzelmez.Kendi çocukları dururken yeğenlerine yağdıran onlardan darbe yiyince evlatlarını dinlemeyip yine onlar için fedakârlık yapan bir adamın hikayesini okumuştum sizinki de böyle biri Ne kadar sizi sevdiğini söylesede ilk tercihi hep onlar olacak ve siz hep başa saracaksınız
Zaten ben se uzun uzun hakaret etmedeb açık açık biraz acımasızca içimdekileri söyledim.Şuan konusmıyırum onunlaAyy empati kurdumda ben olsam kıyameti koparirim kocama dünyayı dar ederdimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?