Eşim gizli kredi cekmiş

Maşallah maşallah.
Siz çok okumaya meraklı, farkındalığı yüksek bir insan olarak başından beri yalan üzerine yalan yakaladığınız, kaldırıldığınız, değer görmediğiniz bir evlilikte çırpınıp duruyorsunuz. Öyle olmasanız neler yaşardınız kim bilir? Okudularınızın, farkındalığınızın hayatınıza etkisi göz yaşartıcı.

Cinsellikten önce ne geliyor mesela?
Sevgi, ilgi, güven, şefkat vs mi?
Ölümünüz üzerine yemin eden adamda sevgi, şefkat var mı ya da sürekli bir şeyler gizleyip yalan söyleyen adama güveniniz?

Tamam kumar oynamıyormuş. Ama bu sizden sürekli bir şeyler gizlediği gerçeğini değiştirmiyor.
Değiştiriyorsa niye konu açtınız?
Değiştirmiyorsa neyi savunuyorsunuz?
Konuyu açarken yalancı ve ilgisiz kocayı dize getirme yöntemleri beklediyseniz üzgünüm ama kimsenin yapabileceği bir şey yok. Böyle bir yöntem yok çünkü.

Sizin gibi fikir beyan edenler başık gözüm üstüne. Ama sizin gibi uslup kullanmayan ve saldırı gibi fikir beyan edenlerin yorumların asla iyi niyetime oldugunu düşünmüyorum. Ama aynı seyi sizin yorumunuzda asla hissetmedim. Buradan farkı göstermek isterim. Tabi ki bir ilişkiyi evliliği bitirmek de sürectir. Bu sürecte belirki aşamalardan geciyor insan gerek psikolojik gerek maddi gerekse çabalamak. Bakın ben inkar aşamasında değilim. Tam tersi kabullenme sürecindeyim suan ve inanın bu o kadar kolay olmuyor. Bilmiyorum benimle aynı psikoloji ya da durumda olanlar anlar sanırım ne demek istediğimi. 1 yıl içinde de sürekli tam düzelir gibi olup sonra başa sarmalar ve psikolga da gitmeler falan bir seyler düzelir çabasına girildiği için tabi ki insan bekliyor beklentiye giriyor ister istemez. Bir evlilik kolay bitmiyormus ben de ilk kez deneyimliyorum.

Eleştirimin doğru kişilere ulasmasına mutlu oldum. Kendini bilen biliyor bu hayatta

Hepsi için söylemiyorum ama bence psikologlar sürekli evliliği veya ilişkiyi devam ettirme yönünde telkin veriyor. Siz de olumlu yönde gelişme olur diye inanıyorsunuz. Ben de yaşadım benzer şeyler. Baktım anlamıyor beni, sadece düzeltilmiş ilişki listesine isim eklemek istiyor bıraktım terapiyi.
Sizin evliliğiniz düzelmez. Herkes aynı şeyi söylüyorsa doğrudur diye düşünmek lazım bazen.

Sizler dertleşmekten cok uzaksınız anlasılan. Ben bir çözüm ya da yola getirme önerisi beklemiyorun. Bekleseydim soru sorarak o sekilde başlık acardım. Evet cinsellikten anlasılmak ,güven ,ortak paylasımlar, ortak sorumluluk alma isteği çabası, duygusal derinlikte ki sohbetler vs vs kim neyi ön sıraya koyuyorsa artık kendi hayatında.

Evet psikologlar cogu durumun aşılabilir oldugu telkiniyle ilerliyor gibi. Ben zaten bu yeni açtıgım konu dısında olan eski konularımda sizin gibi bu sekilde fikirlerini belirten arkadasların düşüncelerine bakıs acısını da göz önünde bulundurdum bu sürecte. Etkilenmedim olumlu olumsuz ama bir aklımda dödürdüm. O yüzden burda konu açıp dertleşmek ve saldırgan uslubta fikir beyan edilmeyen her düşünceye bakıs acısına acıgım. Çünkü arkadasım yok yalnızım ve burası bazen cok sey kattı bana iyi anlamda.

Anlıyorum.
Siz "ah kardeşim, vah vah neler yaşamışsın nasıl yapar ya bunu? benimki de böyleydi ama sabret, zamanla düzelir, erkekler şöyle böyledir" gibi şeyler beklemişsiniz.
Buranın böyle bir yer olmadığının da farkında olmalıydınız aslında.

Sizin dertleşmek dediğiniz şey ömrünüzden çalmaktan başka bir işe yaramaz.
Giden sizin 8, 18, 28 seneniz, siz bilirsiniz.

Bence şimdiki borcun da sorumluluğunu almalı, çalıştığından eve ya da ona bir lira bile vermemelisin. Geçim ortak hayat ortak kendi kafasına göre borç yapması doğru değil.

Bence şimdiki borcun da sorumluluğunu almalı, çalıştığından eve ya da ona bir lira bile vermemelisin. Geçim ortak hayat ortak kendi kafasına göre borç yapması doğru değil.
Evet zaten kendi kendime birikim yapacagım kendim için kazandıgım parayla ve asla bu borcuna da ortak olmayacagım.Evin hayvanlaın giderine de dokunmayacagım. Ama inanın onun parasıyla da yemek yemek bile istemiyorum o kadar öfkeliyim ki. Çünkü ben bir sınkr cizdim açıkça ayrılık konusuna değindim. Ve onun parasıyla yemek yiyor olmak sanki çizdiğim sınırı hiç ediyoe gibi hissediyorum. Bilmiyorum normal mi bu.

Vallaha hayatınız da ki insanlara üzüldüm sizin gibilerin. Neyse bişi demeyeceğim baska keyfinizw göre takılın böyle rahatlatıyorsunuz kendinizi bellki ki gün içinde. Kolay gelsin
bana üzülme hakkınızdan feragat ediyorum, siz önce kendinize üzülün, zira üzülecek halde olan sizsiniz ben değilim. Hala insanları azarlıyorsunuz. Eşinize yüzdebirini yapamazsınız . Ne diyeyim.

Ahahah konu sahibi dolandırıcı kocası için herkesi ama herkesi azarlamış , insanlarda inat ve ısrar ile yazmış. Allah aşkına bırakın ne halleri var ise görsünler.
Eşşek olursan semer vuran çok olur derdi annem Farkındalığı yüksek mi dedi biriiii

Hiç değil arkadaşına bakacağına karısına baksın önce

Sen nasıl yazılanlara şok olduysan ben de bu yazdığına şok oldum, hayatta başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…