Eşim gizli kredi cekmiş

Yok yok gercekten arkadasına verdi buna eminim. Kunar oynamıyır. Ben hesap dökümlerini falan biliyorum hep.
 
Kocaniz dolandirilmamis, kumar oynamis batmis, kocaniz baskasina kredi cekmemis, kumar batagina birlikte dustukleri arkadasiyla "kredi cekme" numarasi cevirmis.

60 bin tlyi 2 senede odeyemeyen adam o krediyi nasil odeyecekmis, cidden merak ettim.
Kumar yok ortada suan. Arkadası için cekti eminim buna. Fazla cekmiş bu sefer krediyi enişteme olan borcu ve diğer kredi kartı borcumuzu kapatcakmıs bir kere de. Akla bak bırcu borcla kapatcak.
 
O akşam kumr tarZi bir şey oynayıp borclanmis ve güya siz yemissiniz tabi arkadasina kredi çekmiş.
Üzgünüm eşiniz sizi bankamatik gibi görüp bekar gibi takılan hala aile kurdgnu anlamayıp evllgn ilk günleri size değer vermeyi bırakın hiç hisstryr siz de.
Sorsaydi falan. Altinlarnizi bile yemiş bitcoin diyerek kesin anne babasına vermiştir yada borcunu kapatmstr. Hiç cevrenizde biri yok gözünü aç diyen size

 
Altınlarım duruyor hepsi. Düğünde nakitleri bankaya koymustuk onları harcamıstı. Ve ailesine vermedi ailesinin ihtiyacı yok paraya hiç. Kumar falan da yok oynamıyır. Coin falan da yapmıyor. Arkadasuna verdiğine eminim her mesajlasmayı banka hesap dökümü biliyorum
 
Bu kocaya verilecek tek cevap madem elalemin borcunu faiziyle beraber ödemeyi kabul ediyorsun iki senedir eniştemin borcunu niye ödemedin lan .gireydin bunca zaman madem ek işe de yüz yüze baktığımız insanları önce göreydin terbiyesiz diyip .



Çalıştığım paradan da 5 kuruş vermezdim .kusura bakma bi arkadaşa kredi çektim ödemedi onu ödemeye çalışıyorum der asla yükünü hafifletmezdim . Siz öyle eniştenizin borcunu ödemeyi ben kabul ediyorum deyip adama kapı açarsanız o da ek işe girip elalemin borcunu ödemeye gider.
Siz de evde ilgi bekliyorum bana vakit ayırsın diye ömrü böyle böyle bitirirsiniz
 
Fare deliğine girememiş birde kıçına kabak bağlamış ...Bu adam hep böyle yapacak o borç asla bitmeyecek,tüm evin yükü sizin üstünüze kalacak o borçla aldığınız mobilyalara haciz gelecek.Bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok,iki kişi geçinemiyor,birde masum hayvanların bakımı masrafı ,üstüne çekilen borçlar,kumar... bu hikayede bir çocuk eksik...
 
Siz de buna inandiniz yani
Ben gözümle gördüm herseyi. Arkadas grubunda bile adamın durumu konusulmus arkadasının zor zamanda oldugu falan. Diyorum ya hesap dökümleri falan zaten hepsi belli zaten sadece o güne ait değil tüm aylar harcamalar girişler belli her sekilde.
 
Bir Kemalim yapmaz vakası daha biz gözünüzü açın diyoruz ama siz kafanzda bu davranışlarla olan birine nasıl guvendysenz göz açılmak değil bize kizarsnz birazdan. Allah iyilik versin ne diyelim biraz gözünü açsan kafi ama cocuk yapmadan düşün lutfen
 
Madem sizi haklı buluyor o zaman evin parasını siz yönetin. Bütün gelirini size versin, gideni geleni siz hesaplayın. Bu şekilde gizli saklı yapsa bile bir noktada illa ki patlak verecektir zaten
 
Ben zaten eşime de sizin dediklerinizi söyledim. Olabilecek ihtimalleri saydım. Ödeyecek diyip duruyor. Güvenmesem vermrzdim diyor.Ben asla o borca elimi sürmem zaten. Ben de dedim salagım ben bilseydim bu kadar verici oldugunu ben o zaman ihtiyaclarımdan kısmaz kredi kartını patlatırdım her ay dedim.Benim her dediğimi yapan biri alan biri para lafı asla yapmaz. Ama bu konu baska. Bu konu kendi ailesini riske sokması ihtimali göze alması.
 
peki, gördüğünüz bu yazışmaların ekran görüntüsünü alıp kendinize yolladınız mı?
 
Madem sizi haklı buluyor o zaman evin parasını siz yönetin. Bütün gelirini size versin, gideni geleni siz hesaplayın. Bu şekilde gizli saklı yapsa bile bir noktada illa ki patlak verecektir zaten
Ben bunu yapyı kontrol etmeyi istemiyorum işte. Çünkü ben zaten kontrolcü bir insanım normalde kendi kendimi yerim ama onda birini ancak karsı tarafa belli ederim sık boğaz etmemek için. Ve yaparsam da kendimi sanki bir öpretmen bir anne gibi hissettiryor bu kadarı. Yoksa benim de aklıma geldi. Ve eşim arkadasım senin hesabına atsın diyor. Onu bile istemedim. Çünkü bana kalsa düzenli her ay ödeyemeyecek bence arkadası ve inanın bunu görmek bilmek istemiyorum sinirlerim iyice bozulucak
 
Size sigara içmiyorum diye yalan söyleyip..içiyorsam senin ölünü göreyim diye yemin etmiş birinin sigaralarıni bulmuşsunuz ve hala inanyrm diyorsnz pes. Bazı kadınlar sanırım gözlerini kulaklarını bağlamış!!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…