• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim göğüslerime dokunmuyor artık

Emzirme dönemindeyim doğurduğumdan beri göğüslerime dokunmuyor eskiden hep öperdi dokunurdu soruyorum çocuğumun rızkı o diyor göğüslerimdenmi tiksiniyor ne sütten tiksiniyor zaten ıy falan diyor sütüüme
Elleyecek alt tarafı sütünü içmeyecek ya. Çocuğumun rızkı ne alaka 😀

Emzirme dönemindeyim doğurduğumdan beri göğüslerime dokunmuyor eskiden hep öperdi dokunurdu soruyorum çocuğumun rızkı o diyor göğüslerimdenmi tiksiniyor ne sütten tiksiniyor zaten ıy falan diyor sütüüme
Süt nedeniyle gibi 🙂 Göğsünüzden süt gelirse kendini kötü hissedecek sanırım, sizden ve göğsünüzden tiksindiğini düşünmüyorum..

Sütten tiksiniyor olabilir özellikle ansızın akıveriyor ya 😄

Eşim de öperken bebeğimin ismini söyleyip onun memesi dedi güldü akıllarına geliyor.İlk bebeğimde emzirme dönemi geçene kadar sütyen takmıştım hep ben de bir garip hissediyordum.Emzirme dönemi geçene kadar sütyen takın siz de.Göğüslerinizden veya sütten tiksinmiyordur sadece cinsel olarak arzu duymuyordur çünkü şuan anneliği çağrıştırıyor.Çok normal şeyler ya takmayın kafanıza emzirme dönemi bitince eski haline döner

Yavucum bırak dokunmasın nolmuş. Benimki dokunuyo süt akıyo mal gibide ortada kalıyoruz napcağımızı şaşırıyoruz

ben emzikli olduğum için tuhaf hissediyorum dokununca iğrenç geliyor akınca vs üzülüyorum

Sütten tiskinebilir ama senin sütüne niye ıyy diyor

Açacak başka konu bulamadınız mı gerçekten?

Ucunu vakumlamasa cocugunun rıskına göz dikmiş olmaz,merkeze değil alana çalışsın.

bizde de memeye odak azaldı cünkü bi kaç kez süt geldi sıktığında 😂 ve o anın büyüsünü bozuyor. Genel olarak sütyen takıyorum sevişirken, o da imkanlar dahilinde uğraşıyor memelerle 😂😂 Bunu hiç kafaya takmadım ama cünkü benim de dikkatimi dağıtıyor. Ek olarak memelerim daha hassas olduğu için sıktığında acıyor mesela.

Diğer yerlere odağı iyiyse memelere takılmayın 😂 Emzirme bitince gecer

Bacım sende ki bu şehvet maşallah 🧿 keşke azıcıkta bende olaydı. Adam haklı süt gelen memeyi neden ellesin bir de insan sütü bebe harici herkese tiksinç gelir. Şahsen kendi sütüm bana bile ıyydı yani. Emzirmeyi asla sevemedim ne bebede ne koca da 🤒

Yaptığım yorumda ayıp kelimesini gördünüz mü?Ayıp olduğunu düşündüğümü nerden çıkardınız.Önemli bir konu olmadığını düşündüm bu kadar.Kendi fikrimi belirttim.E bu da sizi ilgilendirmez
Bi kadının kendisini kadın kadın hissetiği en önemli organı memesidir desem yanlış olmaz sanırım.Emzirme döneminde bi annenin haz odağı olan memelerinden eşinin uzaklaşması sonrası için kaygı oluşturabilir.Artık beğenilmiyor muyum, arzulanmıyor muyum emziriyor olmam ilgisinde kaymaya sebep olur mu,artık seksi değil miyim gibi kaygılara sebep olabilir.Kadınların oldugu bir sitede gelip bunu sorması kadar da normal bişey olamaz.Hep kaynana görümce mi konuşulsun sayın ruhay hanım?

Ya söylemeyeyim yazmayayım diye tuttum kendimi ama daha fazla tutamam kendimi madem öyle bebek gibi vakumlatmayın sizde erojen için dokunuşlar olsun tabi çok komik geldi bu soru kusura bakmayın hâlâ gülüyorum 😂😂😂

Back
X