eşim göreve gidiyor ve biz tedaviye baslamıştık.çok kötüyüm

AYSEECE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.989
3
116
İzmir
buraya yazmaktan artık utanıyorum arkadaslar ama napayım aksilik aksiliği buluyor.tüp bebek tedavisine baslamıştık.üstelik 1ay sonra transfer falan yapılacaktı.yrn histereskopi olacaktım ama bugün aldığım bir haber beni yıktı.eşim 45günlüğüne göreve gidiyor. tedavi yarım kaldı.hadi onuda gectim. biz hiç ayrı kalmadık.onsuz napıcam ben.suan yasadığım yerde ailemde yok.kimsem yok burda. eşimde olmazsa nasıl durcam ben ya.napmam lazım.ağlamaktan helak oldum

Eeee adam görev için gidiyormuş,gezmek değil ki bu..
Hem bence birine bu kadar bağımlı yaşamayın..
Aile,arkadaş elbette çok güzel ama tek başınıza da olmaya alışın..

kötü ve zamansız olmuş gerçekten. aralarda yanınıza gelme şansı olurmu bilmiyorum ama umarım yalnız kalmazsınız.

valla benim arkadas cevremde iyi.ailemde iyi.ama yanımda değiller.eşime çok ihtiyacım oluyor.zor olacak benim için.okadar basit olmuyor hayat.tedaviye baslamıştık.yarım kalacak.okadar zorki

yok gelme şansı yok.gideceği yer 14saat uzaklıkta ama görevi icabı orayı bırakıp gelemz anca ben giderim.o da beni kabul ederlermi bilemem

valla benim arkadas cevremde iyi.ailemde iyi.ama yanımda değiller.eşime çok ihtiyacım oluyor.zor olacak benim için.okadar basit olmuyor hayat.tedaviye baslamıştık.yarım kalacak.okadar zorki

Yanlış anlamışsınız...
Ben sizin çevrenizden hiç kimseye kötü demedim ki..
Tabii ki iyilerdir daha da iyi olun inşallah...
Sadece kendi kendinize yetmeyi öğrenin demek istedim...
Basit olmadığını iyi biliyorum merak etmeyin...
Tedavinizin yarım kalmasına üzüldüm,eşiniz dönünce başlarsınız inşallah..

yok cnm ben yanlış yazmışım aram iyi çoklar ama eşimin yerini tutmaları zor.benim için çok zor olacak

mutlaka zor olacaktır ama 45 günde çok değil canım
sayılı gün çabuk geçer ağlayıp helak etme kendini
bir bakmışsın eşin gidip gelmiş bileyerimseniben
tedavinin yarım kalması kötü olmuş ama eşin döndükten sonra devam edebilirsiniz sanırım

eşin asker sanırım....
gittiği yerde orduevi, misafirhane tarzı gibi bişey bulunması lazım. ara ara gidip yanında kalabilirsiniz. bazı haftasonlarıda o gelir :teselli:
çabucak geçer zaman. sizde tedaviye kaldığı yerden tekrar başlarsınız inş....

ya aslında beklemediğimiz bir zamanda oldu olay.şok oldum.düşünün yarın histereskopi ameliyatı olacaktım kadın hastalığıyla ilgili.diğwer ayın basındada artık tüp bebk nakledilecekti
.hayırlısı zor.ama en önemlisi eşimden ayrı kalmak.45gün gecermi allahaskına.evet eşim asker.gittiği yerde varmı bilmem kalacak yer.ama sorun değil. onu görüp geri dönmek bile yeter bana.görebilirmiyim acaba onuda bilmiyorum

aysecım
bende esı asker olan ve tüp bebekle evlat sahıbı olmus bırı olarak duygularını ınan tüm kalbımle anlayabılıyorum ama sunu düsün eger esın göreve gıtmeyıp transferın tutmasaydı ne olacaktı.....herseyde vardır bır hayır

benım esımde cok göreve gıder ve benım onu orada görme gıbı bır sansım olmadı hıcbırzaman cünkü hep doguya zor yerlere gıtmıstı..

ınan alısırsın zamanla bak ögretmenmıssın okullar acılıyor 45 gün gelıp gecer merak etme..

sormak ıstedıgın bısey olursa burdayım..

sağol cnm tesekkürler.beni anladığına sevindim.asker eşi olmak zor.bakalım hayırlısı.

kızlar eşim konuşmuş.tüp bebek tedavisine basladık parasını bile yatırdımdemiş.gitmeyebilirbakarız demişler. ay dua edin bana nolur.yarında histereskopiolucam rahim operasyonu bir nevi. dualarınıza ihtiyacım var.umarım hayırlısıyla hersey yolunda gider

Her şeyde bir hayır vardır...
Hamile kalsan ve eşin göreve gitse daha zor olmayacak mı?
Bir de bu açıdan düşünün... a.s

rabbim hakkınızda hayırlı olan ne ise onu versin inşlhhh
sıkma canını kaderden öte yol yok tatlım opuyorumnanaktan

canım anladığım kadarıyla eşin 3 ayda bir 45 günlüğüne gidiyor ve sen hala hiç ayrı kalmadık diyorsun..alışman lazım..ve kocanın işine ....askermi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…