- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.367
- 498
- Konu Sahibi Derya 12468
-
Tiens'de indirimde.Merhabalar arkadaşlar birşey soracağım size görümcem adet olsa eşimin haberi oluyor yerine göre ped istiyor eşimden evden al getir diye eşimde goturuyor
Aslında güzel noktaya değinmişsiniz.Tiens'de indirimde.
6'lisinda toplam 98 adet var.
Hemen alıp gorumcene hediye ediyorsun.
Her şeyi biz mi dusunelim
Zaten döngüyü eşin biliyor,bitmeye yakın alıp gonderirsin tekrar.
Eşim görümcem ve pet. Var mı arttıran
Yani kadinin derdi : Görümcem evimdeki pedlerle sefa sürerken ben neden kıçıma bez bağlıyorum da olabilir.Aslında güzel noktaya değinmişsiniz.
Asıl mesele evdeki pedlerin görümceye verilmesi olabilir.
Biz bu kısmı atladık
Konu sahibi haklı dağılalım
Regl olduğumuzu aile bireylerimizden saklıyor muyduk? E bana söylenmedi ki bu...Merhabalar arkadaşlar birşey soracağım size görümcem adet olsa eşimin haberi oluyor yerine göre ped istiyor eşimden evden al getir diye eşimde goturuyor
Benim çocuğum yok 1 yıllık evliyim kadın hastaliklarina gidiyorum bebek için gorumcelerim bana değil eşime soruyorlar
2 gündür evli görümcemin başı donermis galiba hamile test vs veriyor
Eşime dedim ablan bu sekilmis kayinvaldem dedi banada her neyse arayıp sorsana dedi
Bende evlendim evleneli kaç kez doktora gittim hic arayipta sormadilar bende aradığım yok umrumdada değil dedim bı sizde görülmüş adet olur pet goturursun hastaneye giderim sana sorallar sende en ince ayrıntısına varasiya anlatırsın dedim bı sizde görülmüş bu dedim kız erkek kardeşine pet istemez hasta olduğunu demez bı sizde görülmüş bu dedim adil değilsin dedim saydım bir sel kizlar siz olsanız ne tepki verirdiniz bu olaya
Şu hayatta 3 şeyi paylaşmamYani kadinin derdi : Görümcem evimdeki pedlerle sefa sürerken ben neden kıçıma bez bağlıyorum da olabilir.
Oyle bir magduriyet mi acep..
Merhabalar arkadaşlar birşey soracağım size görümcem adet olsa eşimin haberi oluyor yerine göre ped istiyor eşimden evden al getir diye eşimde goturuyor
Benim çocuğum yok 1 yıllık evliyim kadın hastaliklarina gidiyorum bebek için gorumcelerim bana değil eşime soruyorlar
Eşime dedim ablan bu sekilmis kayinvaldem dedi banada her neyse arayıp sorsana dedi
Bende evlendim evleneli kaç kez doktora gittim hic arayipta sormadilar bende aradığım yok umrumdada değil dedim bı sizde görülmüş adet olur pet goturursun hastaneye giderim sana sorallar sende en ince ayrıntısına varasiya anlatırsın dedim bı sizde görülmüş bu dedim kız erkek kardeşine pet istemez hasta olduğunu demez bı sizde görülmüş bu dedim adil değilsin dedim saydım bir sel kizlar siz olsanız ne tepki verirdiniz bu olaya
Yok be bacım benim eşimin ailesinde de görülmüş bu. Kız senin yine kardeşi. Benim eltilerim konuşur hastayımmmmm, hasta oldummmm diye... İğrenç, seviyesiz ilişkiler. Neyseki hepsinden kurtuldum. D. DMerhabalar arkadaşlar birşey soracağım size görümcem adet olsa eşimin haberi oluyor yerine göre ped istiyor eşimden evden al getir diye eşimde goturuyor
Alet bile bizimkilerden akıllıBide şey var: ablan bu şekilmiş, isteyen o şekil olur isteyen bu şekil, herkesin hayatına kimse karışamaz. Oha Iphone klavye bile herkesin hayatına yazınca kimse karışamaz kısmını otomatik çıkarıyor
Hastayım demek seviyesizlik mi? Tövbe bismillahYok be bacım benim eşimin ailesinde de görülmüş bu. Kız senin yine kardeşi. Benim eltilerim konuşur hastayımmmmm, hasta oldummmm diye... İğrenç, seviyesiz ilişkiler. Neyseki hepsinden kurtuldum. D. D
Erkekler kanatlı kanatsız uzun normal ayırabiliyor mu yaa? kesin yanlış ped alıyodur görümceye
Gözü gören ve okuyabilen erkekler ayirabilir.
Ben eşime bir şeyin adını yazıyorum yine de markete gidip resmini atıp bu mu diye soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?