- 21 Eylül 2021
- 3.631
- 10.588
- 158
- 30
- Konu Sahibi Derya 12468
-
Aynen öyle abimler evlendiklerinde ben önerdim oncelikle doktora gidip sonra korunun diye kimse de garip karşılamadı. Nasıl ki başka doktora gidince konusuluyorsa bu da konuşulurNe var bunda kardeşimden tabiki isterim ve alırda en özelimi anlatırım bilir de kocamla yatak odası muhabbetleri değil tabiki hastanelik bir durum olursa bilir benim kardeşim o siz iyi misiniz bunda yadırganacak bir durum yok
Ama arayıp aramamak konusunda haklısınız sizi arayıp sormayan sizde aramayın
Kardesten ped ıstemek ne ya?Abartmasınlar artık.20 lıralık pedini de kendı alsın.Merhabalar arkadaşlar birşey soracağım size görümcem adet olsa eşimin haberi oluyor yerine göre ped istiyor eşimden evden al getir diye eşimde goturuyor
Benim çocuğum yok 1 yıllık evliyim kadın hastaliklarina gidiyorum bebek için gorumcelerim bana değil eşime soruyorlar
2 gündür evli görümcemin başı donermis galiba hamile test vs veriyor
Eşime dedim ablan bu sekilmis kayinvaldem dedi banada her neyse arayıp sorsana dedi
Bende evlendim evleneli kaç kez doktora gittim hic arayipta sormadilar bende aradığım yok umrumdada değil dedim bı sizde görülmüş adet olur pet goturursun hastaneye giderim sana sorallar sende en ince ayrıntısına varasiya anlatırsın dedim bı sizde görülmüş bu dedim kız erkek kardeşine pet istemez hasta olduğunu demez bı sizde görülmüş bu dedim adil değilsin dedim saydım bir sel kizlar siz olsanız ne tepki verirdiniz bu olaya
Erkek yada kız kardes neden ped ıstensın yaNeden erkek kardeşimizden ped isteyemiyoruz ?
Bazen istersin, bazen kendin alırsın, bazen sipariş verirsin, standarti yok ki bunun.Erkek yada kız kardes neden ped ıstensın ya
Sacma değil mi?Süreklli isteniyorsa eger.Zilyon tane uygulama var,herseyı getiriyorlar eve.
Benim görümcemde, bizden bayağı önce evlenmiş, ilk 3-4 yıl çocukları olmamış, eşim kardeşine ve eniştesine anlatıyormuş işte, ilişkiden sonra hemen kalkmayın. ayaklarını havaya kaldır, işte kardeşi için, hemen lavaboya gitmesin falan diye, sonra çocukları olmuş, biz yeni evliyken, görümcem birgün ortamda anlattı, işte abimin sayesinde çocuğum oldu, ayaklarımı hep havaya diktim falan diye, çok tuhafıma gitmişti o zaman. ama bizim aile tam tersi yapıda.Merhabalar arkadaşlar birşey soracağım size görümcem adet olsa eşimin haberi oluyor yerine göre ped istiyor eşimden evden al getir diye eşimde goturuyor
Benim çocuğum yok 1 yıllık evliyim kadın hastaliklarina gidiyorum bebek için gorumcelerim bana değil eşime soruyorlar
Eşime dedim ablan bu sekilmis kayinvaldem dedi banada her neyse arayıp sorsana dedi
Bende evlendim evleneli kaç kez doktora gittim hic arayipta sormadilar bende aradığım yok umrumdada değil dedim bı sizde görülmüş adet olur pet goturursun hastaneye giderim sana sorallar sende en ince ayrıntısına varasiya anlatırsın dedim bı sizde görülmüş bu dedim kız erkek kardeşine pet istemez hasta olduğunu demez bı sizde görülmüş bu dedim adil değilsin dedim saydım bir sel kizlar siz olsanız ne tepki verirdiniz bu olaya
Konu sahibi öyle bir yazmış ki nerede ne şartlarda ne pedi nereden ped hiçbir şey anlaşılmıyor herkes kendince yorumluyorpff nesi normal bunun.
regl oldum evde de ped yoksa zilyon tane uygulama var evli erkek kardeşimi arayıp karının pedlerinden getir demem yani.
Böyleyse normalmiş ama ben çok daha farklı hayal etmiştimKonu sahibi öyle bir yazmış ki nerede ne şartlarda ne pedi nereden ped hiçbir şey anlaşılmıyor herkes kendince yorumluyorbence kız kardeşi hastanedeyken kardeşinden ped istemiş ben böyle yorumladım
Konu sahibi olayı bizim hayal gücümüze bıraktı benceBöyleyse normalmiş ama ben çok daha farklı hayal etmiştim
Kardesimden ped de isterim tampon da bu niye sizi gerdi ki bu kadar. Esiyle ilgili bisi soracaksam da kardesime sorarim benim muhatabim kardesim olur cunku. Siz arayip kardesinizin karisina mi soruyosunuz?Merhabalar arkadaşlar birşey soracağım size görümcem adet olsa eşimin haberi oluyor yerine göre ped istiyor eşimden evden al getir diye eşimde goturuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?