Eşim gorumcem ve ben

O adamı spremleriyle ve kardeşiyle bırakırdım.
Çok çirkin olmuş.

Bir sonraki mesajımda bu aileyle ilgili biraz bilgi verdim. Alıntılıyorum.

Çok daha kötü şeylere şahit olduğumdan dolayı bu olayı hiç önemsemedim, diğerlerinin yanında masum kalıyor. Sonuçta sperm çalışması ile bir çift çocuk sahibi oldu. Adam kız kardeşiyle daha az stressli olacağını düşünmüş. Test sonuçlarını da kız kardeşi aldı. Arkadaşım suspus hale gelen kocasından değil, sonuçları önce kız kardeşten sonra benden öğrendi.

Hayatımın en kötü tecrübelerinden biri de abisi tarafından 5 yıldır anal tecavüze uğrayan 17 yaşında bir kız görmüştüm, anüsü 3 cm çapa ulaşmıştı ve kız gayasını tutamıyordu.

Lütfen o sapık ceza aldı diyin içeride diyin insan içinde rahat rahat gezmiyor deyin

abimden veya erkek kardeşimden ped isterken de mi size soracagız ya

Kadinlar kulubunde her kesimden ve kulturden kisi var,cogu kadin kardesim tabiki ped isteyebilirim diye yazmis,olabilir herkesin kendi fikri, fakat bana da dogru gelmiyor,bir zahmet kisiye ait ozel bir durumu da herkesin bilmesine gerek yok.Ayip utanilacak bir sey oldugu icin degil,bize ozel oldugu icin.

Gorumcem icin esimle beraber ped almaya gittim(bir sebepten dolayi kendisi gidememis ve zor durumdaydi) hatta gorumcem muhafazakardir. Ramazanlarda anliyor zaten, birsey olmaz, gizlemene gerek yok demişti. Ne var ki bunda?

Bazen beni de aramazlar, esimle konuşuyorlarsa esime sorarlar. Niye alindiniz ki? Bu tip seylere cok takilmayin.

Konuyu sabote ediyorum belki ama 5 yıl boyu bunlar olurken ana baba neredeymiş? Göz yumma mı var?
Biliyorlarmış, Orta Doğu kökenli bir aile. Olay aile içinde saklanmış. On yıl kadar önce şahit olmuştum. Baba ve anneyi de tutuklayıp bırakmışlar. Daha fazla da devam etmeyelim.

Şöyle ufak bir araya girmek isterim bununla ilgili. Ben mesela pms döneminde alıngan bir insana dönüşebiliyorum. Her zaman değil ama yılda en az bir 4 5 kez yaşarım bunu. Bu dönemlerde de mecburen yakınımdaki insanlara söylüyorum çünkü normal şartlarda karakterim bunun tam tersi.
Çok ağrılı geçiren var çok sinirli geçiren var ve daha fazlası. Ben de o insanların yakın arkadaşım veya akrabamsa bana söylemelerini tercih ederim çünkü ona göre davranırım. Sizi eleştirmek için söylemiyorum bunu ama herkes maalesef aynı değil.

Yeri gelir ped istenebilir bunun yadırganacak kısmını anlmadim sizin aldığınız stokladiginiz pedlerden mı götürüyor, yada her ay düzenli istiyor mu bu kısmı tuaf tabi ama markete gitmiştir ismi lazım değil olanlardan indirime düşmüştür arayıp sormuştur birşey lazım mi ya indirime dusmus varsa orda alsana denebilir çok abartılacak bir durum değil ama her ay arayıp bugün regl oldum demez kimse sanmiyorumbı diğeri belki çocuk için gidiyorsunuz size sorulursa modunuz düşer diye kardeşe sormayı uygun buluyorlardir bence siz takacak yer aramissiniz

o yüzden durduk yere demiştim zaten. benim de çok ağrım olabiliyor bazen söyleyebilirim regl olduğumu gerekliyse ama bazıları olur olmadık yere regl olduğunu sıkıştırıyor.

o yüzden durduk yere demiştim zaten. benim de çok ağrım olabiliyor bazen söyleyebilirim regl olduğumu gerekliyse ama bazıları olur olmadık yere regl olduğunu sıkıştırıyor.
Kusura bakmayın mesajınızda durduk yere ifadenize dikkat etmeden yazdım mesajımı ve ikinci cümlenize de hak veriyorum. Ama konu sahibi yer zaman belirtmedigi için bu sürekli olan bir şey mi yoksa acil bir durumda mı yaşandı kestiremiyoruz

evet konu sahibi karışık anlatmış. ben görümcenin kardeşini eve ped getirsin diye sürekli olur olmadık aradığını baz alarak yorum yaptım. aynı evde yaşanır ya da hastalık olur kendi gidemez vs öyle bir durumda istenebilir tabi.

Kendi eli kolu ayağı yokmu niye kendi pedini kendi almıyor
Regl utanılacak bişey değil tabiki ama ben hayatta kimseden bişey istemem böyle gevşekliğide sevmem
Gelirken ekmek al bile demem gider alırım benn
Gitsin alsın sizi kocanız onun kölesimi

hicbirsey anlamadim. Kim adet olmus kim hamile kalmis kim hastaneye gitmis. Beynim error verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…