Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz biraz düşünseniz iyi olucak...
Dubleks ev fiyatları çok mu ucuz ? Ha deyince uygun fiyata dubleks ev hazırdı sanki.........İki -üç maaş birleşse bile kolay değil öyle herşey.......Üstelik daha büyük evin masrafı da ona göre olur..
Hadi birleşip dubleks ev tutalım.maaşları birleştirelim diyecekler öyle mi ? kaydirigubbakcemile3
Ya da istanbulda dubleks evler çok ucuz,benim haberim yok...aklinialirimsmile
ccanım sonuçta sara hastasıymış eşinin ablası, 10 yaş da büyükmüş senden. ablan sayılır seninde. size muhtaç sonuçta bence eşine problem çıkarmamalısın bu konuda.
Canım sen plazalarda kalıyorsan o ayrı tabii ama 2 kira parasına haydi haydi dublex ev tutulur..ıstersen biraz emlak sitelerine bak...700 ytl'ye de var 2000 ytl ye de..
Ayrıca Ablası zaten çalışamaz sara hastası.
Karısını bile gözü görmeyen bu insan,kardeşi yardım etsin etmesin,ablasının masraflarını her halükarda karşılayacaktır...
Muhalefet olacağım,kendimi göstereceğim diye konu dışına çıkmayın,herkes bir öneride bulunur uyar yada uymaz..
Neyse bir daha cvp yazmayacağım ben arkadaşa söyleyeceğimi söyledim..
alkisalkisalkis
sara hastalığı geçirmiş ve 46 yaşında bir ablası var.
görümceme kayınpederimn emekli maaşı kalır allah korusun kayınpederime bi şey olursa( allah korusun çünkü çok severm kendisini )aynı zmanda oturdukları ev de görümcemin olucak...bizim kendi evimiz devar görümcemin evi de olucak ayrıca..
bütün bunlara rağmen eşim yinede bizimle yaşamsını istiyor....bakalım allah doğru yolu göstersin hepimize...ayrıca arkdşalr çok tşk ederim zaamn ayırıp fikriniz belirttiğinz için sevgiyle kalın....
aciklaman icin sagol er_ca![]()
konu sahibi arkadasim, acikcasi sara hastaligi konusunda cok bilgiye sahip degildim ama ama azicik arastirdim ve esinize hak verdim. soyle dusundum: simdi ablasinin bir hastaligi oldugu icin esin bu konuda hassas olabilir ve onu yalniz birakmak istemiyor olabilir. cunku ogrendigim kadariyla bazi nobetler oluyormus(ki ben buna bir kez sahit olmustum calistigim bir yerde, cok kotuydu). benim ablamda bu hastalik olsaydi ayni seyi ben de esime teklif ederdim. esiniz size sert cikmis bunu size teklif ederken, cok hatali. esinize simdi tamam ablan bizde kalsin ya da kalmasin demenize gerek yok cunku daha gorumcenizin annesi babasi hayatta. zamani gelince konusursunuz simdiden kendinizi uzmeyin canim.