Eşim, Görümcemin ileride biz de yaşamasını istiyor ...Tepkim ne olmalı?...

• Konu Sahibi Konu Sahibi eyyam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zor durumda kalmış olan birine yardım etmek evinn kapısını açmak çok güzel bişey ama eşinin sana öyle söylemesi çok saçma olmus sonuçta sen mecbur değilsin insanlık gereği istersen bakarsın.sinir oluyorum böyle eşlerini herşeye mecbur tutan kocalara...

Sanırım eşin senin tepki vereceğini düşünerek bastırmak için o sözleri söylemiş.Erkekler bizim gibi düşünemiyor ne yazık ki.
Olaya bence sende şu taraftan bak.Ablası eşinin.Tabiki ileride onun hayatı içinde plan yapma ihtiyacı hissedecektir.Yalnız bu durumu eşinle konuşurken sakin bir üslup seçmelisin.Bunun bir zorunluluk değilde bir fedakarlık olduğunu bilmeli.Tabi bunları konuşmak için erken olabilir ama insanoğlu gelecek için plan yapmadan duramaz.akannehir
Sizinle yaşarsa zamanla görümcende sizin isteklerinize uyum gösterir,tabi bunda eşinin tutumuda önemliopuyorumnanaktan

ben burda görümceni suçlarım eğer kabul ederse
ben 24 yaşındayım babam vefat ettii ve annemede Allah yazdıysa bozsun bişey olursa onlar bana yalvarsalar dahi kendim kalmak istemem... benm rahatsızlık problemim yok ama bu rahatsızlıkta ve yanlız yaşayan komşularımz var çevremizde kimseyi rahatsız etmek istemiyorlar..
ev ev üstüne olmaz kaldiki annem yaşında bir insan..
bu yaştaki kadın eğer bunu düşünemezse zaten dünden razı evinizi bozmaya diye düşünüyorum
benm burda özellikle rahatsız olduğum eşinizin verdiği cvp ona tercih yap diyen mi varda böle sizi ablasından dahada soğutuyor bence bunu konuşmalısın..

Yapacak hiçbirşey yok arkadaşım çünkü eşin konuyu böyle söylemiş kapatmış.

Eşin iki seçenek sunmuş sana malesef uygun bir dille güzel bir şekilde söylememiş.

Yani bu konuda senin fikrinin hiç önemi yok onun için,daha doğrusu seni bile gözü görmemiş.

Zamanı geldiği zamanda söylenecek bişey yok zaten eşin söyleyeceğini söylemiş....

Sende ya hiç sesini çıkarmadan beraber yaşamaya alışacaksın yada çekip gideceksin.

Eşinin yaklaşımı gerçekten hiç hoş değil...
Bir evde iki bayan olmaz. ben bunu bilir bunu söylerim...
Eşinin ablasına sahip çıkmak istemesi çok normal...
Ama bu konu için de sizi kırması bir o kadar anormal...
Bir kardeşi daha varsa dönüşümlü olarak kalsın diyeceğim ama çocuk değil ki bu bir oraya bir buraya sürüklensin...
Allah yardımcınız olsun diyorum...

ben burda görümceni suçlarım eğer kabul ederse
ben 24 yaşındayım babam vefat ettii ve annemede Allah yazdıysa bozsun bişey olursa onlar bana yalvarsalar dahi kendim kalmak istemem... benm rahatsızlık problemim yok ama bu rahatsızlıkta ve yanlız yaşayan komşularımz var çevremizde kimseyi rahatsız etmek istemiyorlar..
ev ev üstüne olmaz kaldiki annem yaşında bir insan..
bu yaştaki kadın eğer bunu düşünemezse zaten dünden razı evinizi bozmaya diye düşünüyorum
benm burda özellikle rahatsız olduğum eşinizin verdiği cvp ona tercih yap diyen mi varda böle sizi ablasından dahada soğutuyor bence bunu konuşmalısın..

alkisalkisalkis alkisalkisalkis canim kesinlikle haklisiin... bu kadar basit

mrb arkdaşlar bugün eşim kararlı bi şekilde bana dedi ki annem babam malum hastalar ve yaşlılar artık,benim de bir görmücem var sara hastalığı geçirmş ve hiç evlenmemiş evin en büyüğü eşimden yaklaşık 10 yaş büyük ,eğer dedi onlara birşey olursa ablam bizimle yaşıyacak ...tabi dünyanın hali kimin önce gideceği belli olmaz bu dünyadan ama...ben de şakayla karışık senin bi erkek kardeşin daha var dedim,hayır ben istiyorum böyle bişeyi itirazı olan varsada gider bu evden dedi.....yani beni üzen taraf bu oldu...yani benim düşüncemin hiç önemi olmayışı ... açıkcası ben huzur isitiyorum ve hayatıma müdahale istemiyorum..ki ablası da öyle her şeye karışan biri...sizce bi daha böyle bir konuşma geçtğinde ki geçicek ne demeliyim...bu konuda deneyimi olan arkdaşalr lütfen fikir versin....
Eee ne yaptınız gorumceniz aileiylemi hala?

mrb arkdaşlar bugün eşim kararlı bi şekilde bana dedi ki annem babam malum hastalar ve yaşlılar artık,benim de bir görmücem var sara hastalığı geçirmş ve hiç evlenmemiş evin en büyüğü eşimden yaklaşık 10 yaş büyük ,eğer dedi onlara birşey olursa ablam bizimle yaşıyacak ...tabi dünyanın hali kimin önce gideceği belli olmaz bu dünyadan ama...ben de şakayla karışık senin bi erkek kardeşin daha var dedim,hayır ben istiyorum böyle bişeyi itirazı olan varsada gider bu evden dedi.....yani beni üzen taraf bu oldu...yani benim düşüncemin hiç önemi olmayışı ... açıkcası ben huzur isitiyorum ve hayatıma müdahale istemiyorum..ki ablası da öyle her şeye karışan biri...sizce bi daha böyle bir konuşma geçtğinde ki geçicek ne demeliyim...bu konuda deneyimi olan arkdaşalr lütfen fikir versin....
Sara hastalığı evlilige engel mi ? Kuzenimin 2cocugu var da. Ne seviyede ? Eşin hoduk tartışmaya bile kapalı.

Ne sacma bir diretme ya :bicak: o evde tek yaşamıyor kararlar ikinizin ortak kararı olmalı. Ne anlayışsız birisiymis gerçekten. Ayrıca epilepsi hastalığını durdurmak için ilaçlar yok mu 40 yaşında kadın genc daha kendine bir zahmet bakabilsin. 60 70 yaşında olup tek yaşayıp bu hastalığı yaşayanlar var pek tabi

Görümceye iyi bir kısmet bulun ailesi hayattayken
Hem mutlu olur hem de size yük olmaz

konu sahibi ne yapti acaba? 14 sene gecmis uzerinden. koskoca 14 sene. ah universitedeydim o zamanlar,🥲

Böyle eski konular hortluyor yok yere başka işim yokmuşcasına merak ediyorum ne oldu şimdi diye🙈 evde bebek baktığımdan hayatımdaki tek aksiyon kadınlar klubü oldu ( canım kızım dışında tabii )

Back
X