Eşim haklı mı

Eşiniz sizinle mantık evliliği yapmış.

Eşiniz çok bencil.

Direkt eşinizin arabasını alın ve kullanın. Siz fedakarlık yaptıkça kıymetli olmayacaksınız.

Yarın bir gün bu adamdan boşanırsanız yeni eşi çatır çatır kullanacak

Valla sen haklisin ,sinir oldum bencile . Eşimin bana o şekilde davrandığını hayal ettim . Ailen araba alsın şaka mı bu

Eşiniz çok bencil biri benim eşim de böyleydi Allah kolaylık versin

Karı koca olmuşsunuz seni beni mi var ya ne kadar bencilce bi davranış. Benimki aynısını bana dese al arabanı git derim

Maalesef haklısın canım. Eşin bencilce davranıyor. Evlilikte ise en yıpratıcı duygulardan biri bencillik. Lütfen çocuk yapma.

'Ailen alsin' lafinin uzerine 'Biz evlendik ya aile degil miyiz, benim ailem sen degil misin?' diye tartismadiniz mi?

Ve cok klasik olacak evlenmeden once cok comert cok farkli bir adam miydi? Benim hic inanasim gelmiyor evlenmeden once hic sinyal vermediklerine.

Acaba sevgiliniz falan mi dedim bir kaç kere baktım eşim yazmışsınız. Böyle eş mi olur hayret ettim. Siz değer verilmeye el üstünde tutulmaya layıksınız lütfen daha azını kabul etmeyin.

Bunca sapığın kol gezdiği bir zamanda arabasını esirgemesi kabul edilebilir değil hayır sapık olmasa yine kabul edilebilir değil arabası boş boş duruyor karısı yollarda sürünüyor
Çık olmadı bu iş

Nazli ve dayaniksiz biri degil misiniz o zaman nazli ve dayaniksiz olun, sikayetlenin. Bakalim al arabayi diyecek mi. Yine demezse uzgunum bosanma sebebi bu cunku alt metinde agir bir sevgisizlik var. Bir metal yigini nasil esinden daha degerli olabilir ayrica ailen sana araba alsin nedir sizin bir aile oldugunuzu hala anlamamis mi?

Adil yildirim izliyorum arada, seven erkek diyor, evin kapisina kadar biraksa bile 5 dk sonra evde misin diye arar. Koruma icgudusyle. Bu sizdeki model sizi yollarda carcur etmeyi normal mi goruyor inanilmaz. Inanilmaz kotu. Siz onca yolu teptikten sonra eve gelip napiyorsunuz ev isi yemek falan mi. Hanimefendi hicbir sey yapmayin bu saatten sonra. Elinizi surmeyin o yapsin. O daha az yoruluyor.

Birdaha öyle birsey söylerse, sizde ailende sana keske aile terbiyesi verseymis, hatta git versinler diyin. Ne kadar terbiyesiz adam ya… Ailen sanada bir araba alsin ne demek! Siz ise gitmek icin o kadar cile cekerken o araba kapinin önpnde duramaz. Ben olsam alirim arabayi acarim müziyimi kahvemi yudumlayarak ise giderim. Hic de tinlamam yani.

Evlilikte senin benim olamaz...

Ailenle mi evlisin de ailen alacakmış arabayı? Tamam malını sakınan pinti bir adam olabilir amenna ama bu laf kavgada söylenmez ya. Evlilikteki "biz" kavramına erişememiş, sen-ben ayrımı yapan boş bir adam eşin özür dilerim. Ay sinirlerim bozuldu flörtü sanki.

Bu adama en ufak bir fedakarlık yapmayın.Siz söylemeden onun size vermesi lazım arabayı.Boyle kocalık olmaz.

Bugün cidden “kendi kendime araba alabilir miyim” diye düşündüm. Alamam diye hesapladım. Nasıl zoruma gidiyor bilseniz..Keşke benim de olsaydı eyvallah etmeseydim böyle birine
Bu yorumunuza çok üzüldüm. Bu adamdan çocuk yoksa sakın yapmayın. Evliliğinizi de gözden geçirin. Her konuda böyle bencil ise belki de evli kalmamalısınız.
Kendimi uzak hissettiğim, böyle birine eyvallah etmeseydim keşke dediğim biri ile aynı yatağa giremem ben. O yüzden empati yaptım ve evliliğinizi iyice gözden geçirin diyorum

Kocan ‘mantık evliliği’ yapmış, seni sevmiyor.

Çünkü seven insan fedakar olur, sen söylemeden, ağlamadan ‘canım arabayı sen kullan, yorulma o kadar’ der.

Hadi unuttu diyelim sen ‘arabayı alabilir miyim?’ diyince ‘ ailen sana araba alsın’ demez.

Cocuk yapmayın para biriktirin sevilmiyorsunuz.

Sevmeyen adamla ömür geçmez.

Evlilikte erkek tarafı daha çok sevmeli yoksa yürümez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…