Eşim haklı mı

Ailen alsın derken? Oldu o zaman, ben de ailemin yanına taşınayım derdim ben olsam.
Tam boşanılacak adam valla, ben olsam gider anne babamın nazını çekerdim, arabamı da kendim alırdım. "Elin adamının" donunu yıkayıp yemeğini vereceğime çok daha iyi bir seçim olurdu valla.
Oh valla evliliğin her nimetinden yararlan ama karına kapıda yatan arabayı kullandırma. Akşam yemeğinde de siz git anan yapsın yemeği, bu bana kadar.

Bu değersizliği nerede görsem tanırım ki değer vermiyor diye boşanacağım kocam bile bu kadarını yapmazdi ya çok uç bir şey bu,bariz alenen verilmeyen değer

Hayvanlara hakaret etmek istemiyorum böyle adama çoksunuz o alıversin madem eşiniz

yallah der yol verririm beni sevmeyen biriyle çocuğum falan gibi bir bağlayıcı bişeyim yoksa hayatımı harcamam

Esin kesinlikle haksız. Eş yada aile olmak bu demek değil.

Evi de önceden aldıysa ev kirası da ister yakında..
En sürdüremeyeceğim evlilik modeli.. Ben kocamın tişörtlerini çoraplarını bile giyiyorum, her şeyini sahipleniyorum, yani bunlar olmayacaksa niye evlenelim ki ? takılsın herkes kendi evinde arada buluşup sevişip dağılalım .. niye evlenir insan, her şeyi paylaşmak için, çoraplar dahil

Ne münasebet ailen araba alsın ya.Siz eş değil misiniz artık çekirdek aileniz var aileler bişey almak zorunda değil.Kaldı ki kendisinin bir arabası varken birde bunu söylemesi.Eşim böyle bir durumda ben teklif etmeden verir arabasını perişan olma der.Eş olmak bunu gerektirir.Kaldı ki zarar vermekten cekinmek bile enteresan trafik hali bu kazada olabilir sizden önemli mi.Eşiniz bencil bir insan ve asla haksız değilsiniz.

Peki madem siz tüm maaşınızı saklayıp biriktirin sakın bir kuruş dahi harcamayın arabanızı alın!!!

Ne sacma birşey ya ben çalışan bir insan değilim ama arabayı ben kullanıyorum

Kendi mesleğiniz var ,paranız var sen ben olayına girip arabayı size vermiyorsa evlilik bunun neresınde
Ozaman kendı basınıza yasayıp arabanızı alırdınız

Ne münasebet ailen araba alsın ya.Siz eş değil misiniz artık çekirdek aileniz var aileler bişey almak zorunda değil.Kaldı ki kendisinin bir arabası varken birde bunu söylemesi.Eşim böyle bir durumda ben teklif etmeden verir arabasını perişan olma der.Eş olmak bunu gerektirir.Kaldı ki zarar vermekten cekinmek bile enteresan trafik hali bu kazada olabilir sizden önemli mi.Eşiniz bencil bir insan ve asla haksız değilsiniz

Bugün cidden “kendi kendime araba alabilir miyim” diye düşündüm. Alamam diye hesapladım. Nasıl zoruma gidiyor bilseniz..Keşke benim de olsaydı eyvallah etmeseydim böyle birine
Bunu söylerken bu insanla evlisiniz farkındamısınız..
Eyvallah etmeseydim böyle birine dediğiniz biriyle neden evlisiniz anlamadım

Nasıl yani, için için üzülmek yerine hiç bunun konusunu açmayı denemediniz mi eşinize? Araba garajda duruyor anahtarı verir misin hayatım kullanayım her gün yol gitmek yoruyor diye siz söyleyin, hayır derse de ne hayır nasıl hayır diye basın kavgayı yani. Eşinizin gözünde değeriniz bu kadarcık mı hatta yok mu ki de ağzını yaya yaya ailen sana alsın diyebiliyor. Nasıl sindirip normal gününüze devam edebiliyorsunuz ki? Şaşkınım.

Krediyle ayağınızı yerden kesecek bir araba alın sizde, bütün maaşınızla kredi ödeyin. Bir arabanız olsun. O adama kuruş vermeyin.

Eşiniz çok haksız, düşüncesiz ve bencil.

Kusura bakmayın ama eşiniz tam bir öküz. Aynı durumda o olsaydı sizin arabınızı gayette kullanırdı '' evliyiz '' düşüncesi ile. Daha çok ev arkadaşlığı olmuş bu. Siz bu adama yemek yapıyor, kıyafetlerini ütülüyorsunuz değil mi? Yapmayın.
Kendi işini kendi görsün hödük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…