- 22 Kasım 2023
- 307
- 18
- 18
- 26
İki sene önce özel bir hastanede bir burun estetiği geçirdim fakat sonuç hüsran oldu hafif düzeyde yamukluk ve biraz kıkırdak kayması ayrıca iki kaşımın arasın da tuhaf bir cilt kaybı var büzüşmüş gibi çok büyük değil küçük bir şey.Bende bu süreçte hep kafama taktım ağladım üzüldüm vs zamanı gelsin ikinci ameliyati olucam dedim doğum yaptıktan sonra .Tabiki revizyon olacağı için iyi bir doktor bulmaya çalıştım 150 bin TL civarı bayramdan sonra muayene gitmeyi düşünüyorum.Ve bu ameliyatı bana mehir olarak verilen eşimin bana nişan sürecinde verdiği dört altın ve ailemin bana verdiği yarim ve çeyrek altınlar ile yapmayı düşündüm bana bunları çeyiz dizmem için vermişti eşim ve ailem bende çalıştığım için o dönem harcamadim kendi param ile ceyizlerimi almıştım . Gelelim asıl meseleye bu konuyu eşime açtığım vakit altından bahsetmeden ikinci ameliyati istiyorum dediğim an parlamaya bana ben böyle beğeniyorum ikinci riski almanı istemiyorum ya daha çok üzülürsen insanların ne dediği umrumda değil ben seni sağlığını düşünüyorum deyip sinirlendi.Sonra benim olan altınlar ile yapacağımı söyledim yine aynı şekilde ısrar edip ikna etmeye çalıştı ben ise bilezik vs onların taktiği hiçbir şeye dokunmayacagimi kendi hakkım olani ile yapacağımı söyledim ve kavga ettik yapma vs tartışmaları ev alalım bunun için çabalıyorum insanları umursama biri birşey diyecek diye kendini üzme vs dedi ikna olmadım ben bana verilen altın hakkı ile alınacak bir ev istemiyorum para yerine gelir âma ben sürekli kafâma takıp üzülmek istemiyorum sizce eşim hâklı mı ikinci bir risk olurmu baya bir araştırma ile çok iyi doktor olduğuna karar verdim ama risk her zaman vardır .