- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi dilek123123
-
suçluluk psikolojisi seni böyle susturmaya çalışıyor ve başarılıda oluyor yani susmaya devam edin siz ne söylesek söylecek bir sözünüz var kendi düşündüğünüzü bize kabul ettirmeye çalışyıorsunuz ama o öyle değil sizin için öyle
ben neden size bişeyi kabullendirmeye çalışayım ki.
buraya yazmamın sebebi zaten kurtarmaya çalışmanın bi yolu olup olmadığı konusunda bişeyler duyabilmek.
çünkü bu halimle konuşursam zaten bitecek.
bitsin istemiyorum.
olanları da unutamam. düzeleceğinden emin olsa insan belki her şeye katlanır ama bunu bir defa yapan defalarca kez yapar buna da şüphe yok.
neyse belki de burada bunları paylaşmak doğru bir fikir değildi....
bu nasıl bir soğukkanlılık anlamadım
aldatılıyorsun
ve çok sakinsin
üstelik eşinle yüz göz olmuşsun
yani yediği haltlardan haberin olduğunu biliyor artık
ama yeterli tepkiyi vermemişsinki
daha da sıklaştırmış bu durumu
peki geçer diye bekledim ne demek
:26::26::26::26:
yaa ben anlamıyorum sizi
siktiri çekip almayın evinize
bu ne saygısızlıktır
sen zaten gebelik sıkıntılarını çekiyorsun
adam keyfinin derdinde
2 kere haddini bildirmek lazım
adama ilk sefer konuştuunda ne tepki verdi? biriyle mesajlaşmış falan filan..özür dileyip ayaklarına mı kapandı yoksa üste mi çıktı?
sanırım ikncisi,demek ki o sizi kaybetmek sizin kadar korkmuyor...bu da ne yaparsanız yapın olmaz zaten..
adam karısını evini ailesini seviyorsa ,utanır kaybetmemek için kendini yer bitirir..öteki türlü siz ne yağrsanız yapın adam ne size ne ailesin bağlı kalamaz..
bakın hanım efendi paylaşmak çok iyi ama kabul ettirmeye çalışıyorsunuz seviyorsan sabret bekle dememizi bekliyorsun sanki çünkü konuş diyoruz konuşursak biter diyorsun o koca sende değilki eş olarak görse başka kadına bakar mı adam gibi adam olsa karnındaki çocuktan utanır sen hakkını ara susma diyoruz konuşmamam konusunda düşüncelerin var biz daha ne diyelim hayırlısı diyorum size üzülüyorum çalışanda birisin kimseye mecburiyetiniz yok zaten siz eşinize bunu hissettirebilseniz o gelecektir zaten konu kopmaya gelirse o adam sizle olmayı istmiyordur sevmiyordur sizi siz bunu kabul etmek istiyorsunuz pek diyecek birşey yokben neden size bişeyi kabullendirmeye çalışayım ki.
buraya yazmamın sebebi zaten kurtarmaya çalışmanın bi yolu olup olmadığı konusunda bişeyler duyabilmek.
çünkü bu halimle konuşursam zaten bitecek.
bitsin istemiyorum.
olanları da unutamam. düzeleceğinden emin olsa insan belki her şeye katlanır ama bunu bir defa yapan defalarca kez yapar buna da şüphe yok.
neyse belki de burada bunları paylaşmak doğru bir fikir değildi....
Çok uzun zamandır bu adam sizi aldatıyor ve sizde ses çıkarmıyor olacaksınız ki bu kadar rahat davranıyorsunuz. Başkalarıyla görüşmelerini yakalıyorsunuz ve acaba hormonlar mı?
Bazen bu sitede konuları okurken sanki yanlışlıkla aldatmanın normal olduğu başka boyuta geçmiş gibi hissediyorum.
birşey daha var öyle en yakınımda göz yummuş birileri bile bile seviyorum diyip oturmuş ama inanın kadınlık gururuma yediremiyorum o kişinin yaşadıklarını evde hizmetçiden farklı yok erkeğin gözünde bir başka örnek daha var senelerde çocuklarım var deyip susumuş adam seviyorum canım cicimle götürmüş ama birşey olsa yemeğimi kim yapcak diyor ben kabul edemiyorum kadınların başına gelen bu durumu kabulleniş niye sen yapsan sadece eğleniyorum desem kabul edecek mi ? neyse ya hayırlısı
Adam ısrarla başka kadınlarla eğleniyor, sen de ısrarla yanında tutmaya çalışıyorsun. Zorla güzellik olmaz.
nasılsa gitmeyeceksin bir yere ama 7 aylık hamile bir kadına yapılır mı bu karaterwsizlik işte ağır konuşuyorum ama öyle susmayın size çocuğunuza bunu yapmasına izin vermeyin tabi ayrılın yuvanızı dağtın demiyorum ama biraz sürtsün burnu değer mi diye sorun ona çocuğuna bana bunu yapıyorsun zevk eğlence içinben de sordum aynı şeyi.
madem bu kadar genişiz eğlenmek için ben de arada bu tür şeyler yapabilirim.
olamazmış tabi ki. başka bi yanıt beklenir miydi zaten.
şimdiye kadar hep onun için asla dedim. belki de güvenimi bu kadar hissettirmem, ya da benim için ne kadar değerli olduğunu hissetmesinden
biraz da kendi karakterinden yaşıyoruz şimdi bunları.
akşamı nasıl beklerim bilmiyorum...
çok sıkılıyorum...
ikinci bebeğimizi bekliyoruz.
herkesin imrendiği bir çiftken, hamileliliğimin başından bu yana eşimin ilgisi gün geçtikçe eksilmeye başladı.
bi kaç defa birileriyle mesajlaştığını gördüm. konuşmaları ne kadar ileri gitti bilmiyorum ama ne kadar güzel baktıklarından güldüklerinden falan bahsetmiş işte. bunlar için oldukça tartışma yaşadık.
hep dedim ki kendi kendime "geçecek..."
ama daha da sıklaşması artık bana dayanılmaz geliyor.
eşimi çok seviyorum. onu kaybetmeyi düşünmek bile acıtıyo canımı.
son olarak telefonundan sürekli bi numaranın aranıp uzun uzun konuşulduğunu farkettim.
tanımıyorum bi bayan ismi.
ne yapmalıyım bilmiyorum...
bebeğimizin gelmesine 2 ay kaldı. duygularım hormonlarım hepsi değiştiği için mi böyle hissediyorum diyorum, ama görünen köy işte...
bu son mevzuyu ona açarsam dönüşü olmayan bi yere gidecek konuşma.
daha fazla aptal yerine konulduğumu hissetmeden nasıl bi yol izlemeliyim.
Ya evli değilim ama insan böyle adamları duydukça evlilkten soğuyorYaa cok tepkisiz kalmışsınız ben ayrı anne babanın cocuklarıyım annem aldatıldı kendi yatağında ve 3 kız çocuğunuda alıp başka bir şehire yerleşti hayat kurdu bizi okuttu meslek sahibi yaptı hayata yeniden başladı lütfen sessiz kalma benim içim acıdı kocanın yaptıklarına sen nasıl tahammül ediyorsun
Ben aciz kadını sevmıyorum kusura bakma.
Bana boyle yapacak adamı hele de sen yapamazsın dıyıp ataerkıllık yapmaya kalkıscak adamı ben balkondan asagı atarım bu kadar da net soyluyorum.
Çok sakinsin ve senın bu sakinliğin beni delirtti.
bi gün iyiyiz bi gün kötü.
aslında o hep iyi. ben benim tepkilerime nasıl bu kadar duyarsız kalıyo onu anlayamıyorum.
ona göre hep abartan benim.
evet yanıtlayanlar haklı. buna sessiz kalmam kendime olan saygısızlığıma sebebiyettir. kaldı ki şimdiye kadar
buna benzer bişi duyduğumda tek kalemde biter derdim kolayca.
ama konuşmaya korkuyorum. neden bu kadar aciz hissettiğimi de bilmiyorum.
iyi değilim...
yok canım. çok güzel örnekler elbette ki var.
ben onlardan biri değilim sadece.
tahammül edemediğimden buradayım. kimse yaşamasın bu hisleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?