- 28 Eylül 2011
- 1.126
- 74
- 363
- Konu Sahibi dilek123123
-
sanırım yanlış yansıtıyorum duygularımı. çünkü sakinlikle uzaktan yakından alakam yok şu anda.
Affetmemeli ...Çocuğunun nasıl güleceğini düşüneceğine ona buna yapışmış adam. Ne kadar rezil bir durum. Her şeye tamam ama şu aldatmak tahammül edilebilir gibi değil. Hele de evliyken, hamileyken. Hesap sorun. Rest çekin bir şeyler yapın yahu!
Bu gerizekalılar yakalanınca bir de kendilerini yerden yere atıyorlar değil mi? Adam değiller ki, yaptıklarının arkasında dursunlar. Asalak, beyinsiz böcek bunlar.Çok üzüldüm çok...ilk eşimin düğünden tam 12 gün önce başka bi kızla yazışmalarını gördüm hesabını sordum yeni aldığı apple bilgisayarını kırdı camın önüne gitti atıcakmış gibi kendini , ağladı hem de nasıl.. Ben olmayacak bu iş dedim o ağladı.. Sonra baktım bi insan hem sevmeyip hem evlenir mi diye düşünüp evlendim ben de seviyordum zaten .. Ayrı şehirdeyiz can sıkıntısından yazışmıştır dedim.. ( işte bu noktada örnek al - kimse asla kendini kandırmamalı seviyorken beynin bazı şeyleri görmene engel oluyor.. Kandırıyorsun kendini) hayatımın hatasını yapıp evlendim tabi o evlilik zindan oldu ona güvenmiyordum .. Sonunda yine bişeylerini yakalayıp boşandım.. Ve halen çok izi var çok.. Onun yüzünden zaman zaman şimdiki eşimden şüphe duyuyorum o ilgisiz durunca acaba başka birinden mi hoşlanıyor diyorum.. Hastalıklı dimi? Lütfen kendini kandırma o evlilik sana da çocuklarına da zindan olmasın.. Aldatan erkekler genelde üste çıkar.. Kararlılığını göster lütfen..
Evet canım ,benim karnım okadar tok ki bu tepkilere.. Bahanelere..Bu gerizekalılar yakalanınca bir de kendilerini yerden yere atıyorlar değil mi? Adam değiller ki, yaptıklarının arkasında dursunlar. Asalak, beyinsiz böcek bunlar.
Ne kadar büyük çelişkidesin kimbilir. Başlığından anlaşıldığı kadarıyla umut etmek istiyorsun. Hamilelik sonrası eşinin sana eskisi gibi ilgi duyacağını sanıyorsun. Ama öyle bir şey olmayacak arkadaşım. O umuda sarılmak istiyorsun ama öyle bir ihtimal yok.
Varsa da eşinin ve senin büyük bir sınavdan geçmeniz gerekiyor.
Eşinin tekrar kendini ispatlaması şart. Ama yapmayacak. Çünkü o senden geçmiş. Öyle olmasaydı doğacak çocugunun heyecanına ortak olurdu senin gibi. Bunu kabullenip ona göre evliliğine devam et veya onu gönder.
Sen seviyorsun ona karşı eziklik hissediyorsun ama senin bir kabahatin yok.
Sen çok güçlüsün aslında çünkü bir annesin. Sadece uçurumun kenarındasın ve kanatlarını keşfetmen için itilmen gerekiyor.
Bu aşamaya kadar nasıl kabullendin ben de anlamadım herkes gibi. Kendine saygını daha fazla yitirmeden bir şeyler yap.
her gün de her saat de sızlanabilrsiniz ,siz hamilesiniz,üstelik 2 .çocuğunuza..öncelikle kendi hatanız olmadığını kendiniz ekabul ettirmelisiniz..böyle adam olmayan adamlar öyle konuşurlar ki,bir süre sonra insan kendinden şüpheye düşer..haklısınız....
mesajlarını face te görmüştüm. ve evet... bana her gün sızlandığımı biraz eğlenmek için mesaj yazdığını söyledi.
deliye döndüm. bunu neden abartıyomuşum. bi de böyle söyledi bana.
ama işte dedim ya insan iyi tarafını görmeye çalışıyo ya da tutunacak bişi falan...
gerçekten ona haksızlık ediyo muyum diye bile düşünmeme sebep oldu daha sonrasında.
evet. bunun artık tutacak bi yanı kalmadı.
kendi kendime ayakta kalamayacak bi kadın değilim. ama kadınım işte. kaybetmek canımı acıtıyo. katlanmak dü,şüncesi de.
inceldiği yerden kopsun...
sorun sizde değil,her kadın farklıdır,siz sevdiğini belli eden doyasıya yaşayan biri olabilrsiniz,bunu kötüye kullanmak adamın karaktersizliğinden..ben de sordum aynı şeyi.
madem bu kadar genişiz eğlenmek için ben de arada bu tür şeyler yapabilirim.
olamazmış tabi ki. başka bi yanıt beklenir miydi zaten.
şimdiye kadar hep onun için asla dedim. belki de güvenimi bu kadar hissettirmem, ya da benim için ne kadar değerli olduğunu hissetmesinden
biraz da kendi karakterinden yaşıyoruz şimdi bunları.
akşamı nasıl beklerim bilmiyorum...
dediğim gibi gelecek için karar vermek içn doğru zaman değil..affedeceksseniz de adam ayaklarınıza kapanmadan affetmeyin,,hatasını görsün anlasın..bunu da sizden ayrı kaldığından anlarsa anlar..sizden ve çocuklarından tabii ki...sağlıklı düşünebildiğimi sanmıyorum.
ben onsuz da yaşarım elbet. üzülürüm ağlarım zırlarım geçmezse bir ömür çekerim.
çocuklarım...daha biri henüz doğmadı bile.
mutsuz bir evlilikte yetişen çocuktan ne beklenir öyle değil mi?
kendi başıma her şeyin üstesinden gelirim diyorum, aynı anda o kadar güçlü müyüm gerçekten diye düşünüyorum.
bi şekilde içimi de boşaltabilmem gerek. hesabını sorabilmem gerek.
bitecekse de elini kolunu sallayarak gitmesine izin veremem. bunca zamandan sonra bu kadar basit olmamalı onun için.
şu an aynı zamanda nefret doluyum.
o da benim kadar acısın istiyorum.
her gün de her saat de sızlanabilrsiniz ,siz hamilesiniz,üstelik 2 .çocuğunuza..öncelikle kendi hatanız olmadığını kendiniz ekabul ettirmelisiniz..böyle adam olmayan adamlar öyle konuşurlar ki,bir süre sonra insan kendinden şüpheye düşer..
mutlaka insanın sevdiği eşi olan insandan böyle ihanet herkesi çiledn çıakrır,üstelik hamilesiniz de..ama önce sakinleşin lütfen..kocadan önce karnınızdaki bebeği düşünmelisiniz..
sorun sizde değil,her kadın farklıdır,siz sevdiğini belli eden doyasıya yaşayan biri olabilrsiniz,bunu kötüye kullanmak adamın karaktersizliğinden..
bence akşama hiçbirşey yapmayın...önce sizin be yapmak istediğiniz öenmli....
sakinleşin ve karar verin..karar aşamasında adamı yanınızda görmek istemiyorsanız,sakince konuşmaları gördüğünüzü söyleyin en azından doğuma kadra eve gelmemesini söyleyin.kararınızı doğumdan sonra vereceğinizi belirtin..
bana göre şu aşamada en doğrusu bu..
dediğim gibi gelecek için karar vermek içn doğru zaman değil..affedeceksseniz de adam ayaklarınıza kapanmadan affetmeyin,,hatasını görsün anlasın..bunu da sizden ayrı kaldığından anlarsa anlar..sizden ve çocuklarından tabii ki...
sonrasında siz devam etmek istemezseniz de doğumdan sonra ayrılıp kendiniz ve çocuklarınız için yeni bir hayata vbaşlayabilrsiniz...
tabii ki güçlüsünüz...bir kadının en zayıf anlarında hamilleik doğum zamanında bile bu durumdasınız..sornasında ayağa kalkarsınız..evlatlarınız için en doğru kararı vereceğinziden emin,m...
çok teşekür ederim. yazdıklarınız iyi geldi biraz da olsa.
elbette bişey yapmadan bekleyemem. öylece hiç bişey olmamış gibi devam edemem.
düşüncelerim, kararlarım ve yapacaklarım hakkında karar verene dek görüşmememiz en doğrusu.
bu süreçte kendimi daha güçlü hissedeceğime inanıyorum.
Kesinlikle haklısınız.. Bir yol seçecek umarım doğru tarafı seçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?