eşim hamileyim diye mi başka arayışta?

Ya kadına acıpta ne desin Allah askına. Bu Türk kadınları aldatma konusunda nıye ilk kadına yükleniyor ?
Yahu o kadın olmasa baskası olacaktı zaten kocasına kükresın zorla mı yaptırdı sanki kadın. Herif ş...sizmiş.

sanırım yanlış yansıtıyorum duygularımı. çünkü sakinlikle uzaktan yakından alakam yok şu anda.

Çok üzüldüm çok... ilk eşimin düğünden tam 12 gün önce başka bi kızla yazışmalarını gördüm hesabını sordum yeni aldığı apple bilgisayarını kırdı camın önüne gitti atıcakmış gibi kendini , ağladı hem de nasıl.. Ben olmayacak bu iş dedim o ağladı.. Sonra baktım bi insan hem sevmeyip hem evlenir mi diye düşünüp evlendim ben de seviyordum zaten .. Ayrı şehirdeyiz can sıkıntısından yazışmıştır dedim.. ( işte bu noktada örnek al - kimse asla kendini kandırmamalı seviyorken beynin bazı şeyleri görmene engel oluyor.. Kandırıyorsun kendini) hayatımın hatasını yapıp evlendim tabi o evlilik zindan oldu ona güvenmiyordum .. Sonunda yine bişeylerini yakalayıp boşandım.. Ve halen çok izi var çok.. Onun yüzünden zaman zaman şimdiki eşimden şüphe duyuyorum o ilgisiz durunca acaba başka birinden mi hoşlanıyor diyorum.. Hastalıklı dimi? Lütfen kendini kandırma o evlilik sana da çocuklarına da zindan olmasın.. Aldatan erkekler genelde üste çıkar.. Kararlılığını göster lütfen..

Neden hep sorumsuz erkeklerin yaptıklarını biz kadınlar evin huzuru kaçmasın diye alttan alıyoruz. Aynı şeyi eşiniz yapsa cinayet sebebi olurdu.

Kendinizi, çocuğunuzu düşünüp güçlü olun ve eşinizle kararlı bir şekilde konuşun.

Bu hayat sadece eşinize verilmedi kendi hayatınızın kıymetini bilin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şimdi birileriyle mesajlaşıyor diyorsunuz ne güzel gülüyorsunuz bakıyorsunuz diye sormadınız mı eşinize bu kimdir nereden tanıyorsun da bunları diyorsun diye orasını anlamadım. Cevabı nedir kimmiş yani. Ayrıca biriyle uzun konuşmaları var bayan diyorsunuz rehberinde mi kayıtlı bunun da hesabını eşinize sormadınız mı kimdir ki bu bayan bu kadar uzun ne konuşuyorsun diye bilemiyorum saçma geldi bana bu kadar olağan karşılamanız gerçekten bunu yapan bir erkekten söz ediyorsanız bu sakin kalmanız hiç olası değil.

kocanı sev , sev tabi alenen aldatsa da sev suçu at hormonlarına nasılsa cevap hakları yok devam et kardeşim devam et
ya da
sende eline al bir telefon gün içerisinde 3-5 kere uzun uzun görüş bir beyle ciddiyim bak tartışma kocanla madem bu iş senin evinde meşrulaşmış dene bakalım kocanı ne hissedecek,karnındaki sabiye bakmadan ağzını burnunu kırıp evden atmazsa bende byull değilim...

sağlıklı düşünebildiğimi sanmıyorum.

ben onsuz da yaşarım elbet. üzülürüm ağlarım zırlarım geçmezse bir ömür çekerim.

çocuklarım...daha biri henüz doğmadı bile.
mutsuz bir evlilikte yetişen çocuktan ne beklenir öyle değil mi?
kendi başıma her şeyin üstesinden gelirim diyorum, aynı anda o kadar güçlü müyüm gerçekten diye düşünüyorum.

bi şekilde içimi de boşaltabilmem gerek. hesabını sorabilmem gerek.
bitecekse de elini kolunu sallayarak gitmesine izin veremem. bunca zamandan sonra bu kadar basit olmamalı onun için.
şu an aynı zamanda nefret doluyum.
o da benim kadar acısın istiyorum.

Çocuğunun nasıl güleceğini düşüneceğine ona buna yapışmış adam. Ne kadar rezil bir durum. Her şeye tamam ama şu aldatmak tahammül edilebilir gibi değil. Hele de evliyken, hamileyken. Hesap sorun. Rest çekin bir şeyler yapın yahu!

Affetmemeli ...
Güçlü dur..
Anlasın işin ciddiyetini.. Ama arkadaşım devam edersen de bunları asla unutmayacaksın içindeki kin hep büyüyecek emin ol...sen normalden daha fazla kinleneceksin çünkü içinde bebeğin(

Durumun sıkıntılı ve basit değil gercekten. Gerçekten rest cekmen gerekiyor ki biraz korksun.Gercekten gözünü korkutursan bu sefer yalvarip yakarip alttan almaya çalışacak. Seni durduracak çünkü bu psikolojiyle bir yere gidemezsin ona ihtiyaç duyuyorsun.En azından pişman etmiş olursun.Ama o daha evel sanki suçlu senmişsin gibi birde üste çıkmış ki, bu sen ve çocuklar konusunda ne kadar aymaz olduğunu gösteriyor. Dedigim gibi hic olmazsa korkmasi için resti çek.İkinizinde biyere gidecek , evliliği bitirecek haliniz yok bu durumda.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu gerizekalılar yakalanınca bir de kendilerini yerden yere atıyorlar değil mi? Adam değiller ki, yaptıklarının arkasında dursunlar. Asalak, beyinsiz böcek bunlar.

hormonla ne alakası var adam bildiğiiin aldatıyo işte....

Son düzenleme:
Göz göre göre aldatılıyorsunuz. Affedilecek bir durum yok net!

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne kadar büyük çelişkidesin kimbilir. Başlığından anlaşıldığı kadarıyla umut etmek istiyorsun. Hamilelik sonrası eşinin sana eskisi gibi ilgi duyacağını sanıyorsun. Ama öyle bir şey olmayacak arkadaşım. O umuda sarılmak istiyorsun ama öyle bir ihtimal yok.
Varsa da eşinin ve senin büyük bir sınavdan geçmeniz gerekiyor.
Eşinin tekrar kendini ispatlaması şart. Ama yapmayacak. Çünkü o senden geçmiş. Öyle olmasaydı doğacak çocugunun heyecanına ortak olurdu senin gibi. Bunu kabullenip ona göre evliliğine devam et veya onu gönder.

Sen seviyorsun ona karşı eziklik hissediyorsun ama senin bir kabahatin yok.

Sen çok güçlüsün aslında çünkü bir annesin. Sadece uçurumun kenarındasın ve kanatlarını keşfetmen için itilmen gerekiyor.
Bu aşamaya kadar nasıl kabullendin ben de anlamadım herkes gibi. Kendine saygını daha fazla yitirmeden bir şeyler yap.

Kesinlikle haklısınız.. Bir yol seçecek umarım doğru tarafı seçer

her gün de her saat de sızlanabilrsiniz ,siz hamilesiniz,üstelik 2 .çocuğunuza..öncelikle kendi hatanız olmadığını kendiniz ekabul ettirmelisiniz..böyle adam olmayan adamlar öyle konuşurlar ki,bir süre sonra insan kendinden şüpheye düşer..
mutlaka insanın sevdiği eşi olan insandan böyle ihanet herkesi çiledn çıakrır,üstelik hamilesiniz de..ama önce sakinleşin lütfen..kocadan önce karnınızdaki bebeği düşünmelisiniz..

sorun sizde değil,her kadın farklıdır,siz sevdiğini belli eden doyasıya yaşayan biri olabilrsiniz,bunu kötüye kullanmak adamın karaktersizliğinden..
bence akşama hiçbirşey yapmayın...önce sizin be yapmak istediğiniz öenmli....
sakinleşin ve karar verin..karar aşamasında adamı yanınızda görmek istemiyorsanız,sakince konuşmaları gördüğünüzü söyleyin en azından doğuma kadra eve gelmemesini söyleyin.kararınızı doğumdan sonra vereceğinizi belirtin..
bana göre şu aşamada en doğrusu bu..

dediğim gibi gelecek için karar vermek içn doğru zaman değil..affedeceksseniz de adam ayaklarınıza kapanmadan affetmeyin,,hatasını görsün anlasın..bunu da sizden ayrı kaldığından anlarsa anlar..sizden ve çocuklarından tabii ki...
sonrasında siz devam etmek istemezseniz de doğumdan sonra ayrılıp kendiniz ve çocuklarınız için yeni bir hayata vbaşlayabilrsiniz...
tabii ki güçlüsünüz...bir kadının en zayıf anlarında hamilleik doğum zamanında bile bu durumdasınız..sornasında ayağa kalkarsınız..evlatlarınız için en doğru kararı vereceğinziden emin,m...

çok teşekür ederim. yazdıklarınız iyi geldi biraz da olsa.
elbette bişey yapmadan bekleyemem. öylece hiç bişey olmamış gibi devam edemem.
düşüncelerim, kararlarım ve yapacaklarım hakkında karar verene dek görüşmememiz en doğrusu.
bu süreçte kendimi daha güçlü hissedeceğime inanıyorum.

bebğini taşıyan bi kadına yapabileceği en büyük hakareti yapmış zaten, düşüncesiz beyniyle değil başka organıyla yönetilen bir adamdan ne kadar baba olur. bundan sonra için ona nasıl ısınır ?

devam edecek misin boşanacak mısın

iyi olun zaten,hayatta hiçkimse kendinize ve çocuklarınızdan önemli değil....
akşam da şiddetli tartışmaya falan girmeyin bence..kendini savunmasına da izin vermeyin..bu sefer kendinizi tutamazsınız çünkü..
sadece yalnız kalmak istediğinizi söyleyip bari bu kadarını yapmasını söyleyin..
güçlüsünüz ,daha da güçlü oalcaksınız..belki sonrasında ayaklarınıza kapansa da affedemeyeceksiniz..zaman bırakın ve yüzgöz olmayın..çocuklarınız konsantre olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…