- 3 Mart 2014
- 66
- 1
- 48
- Konu Sahibi dilek123123
-
eşiniz sizi alenen aldatırken nasıl "hormonlardan mı" diyebiliyorsunuz:26:
sanırım kötü düşünmek istemediğim için.
hala tutunacak bişeyler aramaya çalıştığım için.
onu sevmekten vazgeçemediğim için....
uzayıp gider bu liste.
sanırım kötü düşünmek istemediğim için.
hala tutunacak bişeyler aramaya çalıştığım için.
onu sevmekten vazgeçemediğim için....
uzayıp gider bu liste.
kocamı seviyorum burda bitiyor dimi herşey ah bu kadınlar allahım kimseye yaşatmasın kimse başına gelmeden bilemez tabi ama hamilesin karnında çocuğu var nasıl yapıyor merak ediyorum nasıl bir vicdan varki harama bakabiliyor yazık ya onun kalıbına ben ne diyim ki ben giderdim o evden sonrasında dönermiydim bilmiyorum ama emin olmak lazım aynı yastıkta yatarken başka bir kadını düşündüğü aklıma gelince çıldırırdım heralde kabullenemezdim kolay kolay siz sanki tavi vermişsiniz ki sıklaşmaya başlamış sizden korkmuyor anlaşılan hayırlısı rabbim yardımcınız olsun ama bunları kabulşlenmek kader olmamalı hep kaybetmekten korkan kadın olmamalı erkekte korkmalı ama biz kadınlar böyle yapınca korkacak pek birşeyleri kalmıyor nasılsa yanıbaşımda hiçbiryere gidemiyorçok sıkılıyorum...
ikinci bebeğimizi bekliyoruz.
herkesin imrendiği bir çiftken, hamileliliğimin başından bu yana eşimin ilgisi gün geçtikçe eksilmeye başladı.
bi kaç defa birileriyle mesajlaştığını gördüm. konuşmaları ne kadar ileri gitti bilmiyorum ama ne kadar güzel baktıklarından güldüklerinden falan bahsetmiş işte. bunlar için oldukça tartışma yaşadık.
hep dedim ki kendi kendime "geçecek..."
ama daha da sıklaşması artık bana dayanılmaz geliyor.
eşimi çok seviyorum. onu kaybetmeyi düşünmek bile acıtıyo canımı.
son olarak telefonundan sürekli bi numaranın aranıp uzun uzun konuşulduğunu farkettim.
tanımıyorum bi bayan ismi.
ne yapmalıyım bilmiyorum...
bebeğimizin gelmesine 2 ay kaldı. duygularım hormonlarım hepsi değiştiği için mi böyle hissediyorum diyorum, ama görünen köy işte...
bu son mevzuyu ona açarsam dönüşü olmayan bi yere gidecek konuşma.
daha fazla aptal yerine konulduğumu hissetmeden nasıl bi yol izlemeliyim.
Hormonlardan falan değil yani...
Hatta daha büyük tepki vermeniz gerekirken gayet sakin karşılıyorsunuz.
Erkeklerin hamilelik ve doğum sonrası süreçte uzaklaştıklarını çok duymuştum. Bunlar asla bahane değil başka arayışlar için ama olan bu...
Evde nasılsınız peki? Bir şey paylaşmıyor musunuz?
kocamı seviyorum burda bitiyor dimi herşey ah bu kadınlar allahım kimseye yaşatmasın kimse başına gelmeden bilemez tabi ama hamilesin karnında çocuğu var nasıl yapıyor merak ediyorum nasıl bir vicdan varki harama bakabiliyor yazık ya onun kalıbına ben ne diyim ki ben giderdim o evden sonrasında dönermiydim bilmiyorum ama emin olmak lazım aynı yastıkta yatarken başka bir kadını düşündüğü aklıma gelince çıldırırdım heralde kabullenemezdim kolay kolay siz sanki tavi vermişsiniz ki sıklaşmaya başlamış sizden korkmuyor anlaşılan hayırlısı rabbim yardımcınız olsun ama bunları kabulşlenmek kader olmamalı hep kaybetmekten korkan kadın olmamalı erkekte korkmalı ama biz kadınlar böyle yapınca korkacak pek birşeyleri kalmıyor nasılsa yanıbaşımda hiçbiryere gidemiyor
cnm hersey alenen ortada eşinin yüzüne vurmamak için neyi bekliyosun anlamiş diilm gerçeklerden kaçılmaz aldatıyosa aldatıyodur ayrılırmı benden diye yutarsan bu konuyu üstünede 1 bardak su iç ne diyim
suçluluk psikolojisi seni böyle susturmaya çalışıyor ve başarılıda oluyor yani susmaya devam edin siz ne söylesek söylecek bir sözünüz var kendi düşündüğünüzü bize kabul ettirmeye çalışyıorsunuz ama o öyle değil sizin için öyletaviz vermek....
daha ileri gitmemesi için verdiğim her tepki daha şiddetli oldu.
şimdi konuşmaya çekinmemin bir sebebi de bu.
çünkü bu kez bir daha olmaz. dayanamam....
çok sıkılıyorum...
herkesin imrendiği bir çiftken, hamileliliğimin başından bu yana eşimin ilgisi gün geçtikçe eksilmeye başladı.
bi kaç defa birileriyle mesajlaştığını gördüm. konuşmaları ne kadar ileri gitti bilmiyorum ama ne kadar güzel baktıklarından güldüklerinden falan bahsetmiş işte. bunlar için oldukça tartışma yaşadık.
son olarak telefonundan sürekli bi numaranın aranıp uzun uzun konuşulduğunu farkettim.
bebeğimizin gelmesine 2 ay kaldı. duygularım hormonlarım hepsi değiştiği için mi böyle hissediyorum diyorum, ama görünen köy işte...
sabah ben işe gelmeden telefonun alarmı için telefonunu elime aldım.
şeytan dürttü işte kurcalayınca gördüm.
yani henüz daha yüzyüze konuşmaya da vakit olmadı.
delirmiş gibi çıktım evden.
yazıyorum...
çok sıkılıyorum...
bi gün iyiyiz bi gün kötü.
aslında o hep iyi. ben benim tepkilerime nasıl bu kadar duyarsız kalıyo onu anlayamıyorum.
ona göre hep abartan benim.
evet yanıtlayanlar haklı. buna sessiz kalmam kendime olan saygısızlığıma sebebiyettir. kaldı ki şimdiye kadar
buna benzer bişi duyduğumda tek kalemde biter derdim kolayca.
ama konuşmaya korkuyorum. neden bu kadar aciz hissettiğimi de bilmiyorum.
iyi değilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?