eşim hamileyim diye mi başka arayışta?

bana kalırsa "bır sure gorusmemek,dogru kararı vermek ıcın dusunmek,acaba mı demek"..hepsı hafıfletmeye yonelık..kesınlıkle yapacagınz tek sey var.ayrılmak.yola 2 cocugunuz ve sız olarak demek etmek.evet cok zor.hem de cok.ama hem lohusalık psıkolojısı hem yenı bır bebek.bu evlılıgı surdurursenız sızı cok yıpratacak ve butun stresnız cocuklarınza kayacak.burdan ahkam kesmek kolay bılıyorum.aynı seyın bnm basıma gelmeycegnın de garantısı yok.belkı bn de sızın gbı dusunurdum bılemıyorum.ama dısardan bır gozle soyleyeblırım kı ne kadar zor da olsa yolları ayırmalısınz.cnku bugun bıtse bıle yarın yne aldatacak.yarın yne baskalarını dusunecek.bır kere basladı mı bu hep devam eder.gozunuzu boyamasına ızın vermeyın.sızı sevecek bırı mutlaka olacaktır.olene kadar yalnız kalacak degılsınız elbet.kesınlıkle boyle bır evlılıgı surdurmek zorunda degılsınız.zorluk olan yol ınsanı her zamn ıcın bır yere goturur.kolay yolsa kacıstır.

Alenen aldatılıyorsun toz kondurmamak için hormonlardan mı diyorsun?
karnındao adamın çocugunu taşıyıp bir sürü acılar çektiğin bu en zor döneminde;başka kadınların gülüşüne bakışına doyamayan seni alenen aldatan adamı sevmekten vazgeçemiyorum diyorsun.
o nedenle sana yazılabilecek pek birşey yok maalesef,sayfalarca da yazılsa durum değişmeyecek.

çalışıyorsun işin gücün var yani...ona bağımlı değilsin... çok zor olacak evet çok acı çekeceksin. ama böyle de bile bile yaşanmaz.

Bu nedir ya gercekten suan isyan etmek uzereyim bu nedir Allah askina bu heriflerin derdi ne madem gozun disarida ne diye evlenip milletin hayatiyla oynuyosun.... dogru elinin altinda biri olsun demi cocugunu dogursun hizmetini gorsun. Su hamile halimle hepsine cok buyuk beddua ediyorum hele karisi hamile boyle halt yiyenlere Allah sizi bildigi gibi yapsin.... Allahinizdan bulun.... evli erkeklerle konusan bile bile devam ettiren hanimefendilerin de yuzu gulmesin insallah etme bulma dunyasi. Hamileyim ve bu psikolojide bi de boyle bir sey yasamis olmayi hayal bile edemiyorum. Konu sahibi arkadasim sen suan Allah katinda cok degerlisin annelik kadar kutsal biseyyok sanirim kabul olmayacak duan da yok kocana akil fikir dile bebegini sakin uzme Allah yardimcin olsun

Hayir ş.refsiz diye başka arayışta.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Duygusallığı bırakıp önce o kadının telefon numarasını al ara bakalım neymiş kimin nesiymiş. Haddini bildirmelisin. Hatta mümkünse telefonuna kaydet bi whatsapp fotoğrafına falan bak.

dün akşam eve geldikten sonra öncelikle hiç bişey söylemeden telefonunu elime aldım.
ve ismini gördüğüm bayana mesaj yolladım "müsaitmisin" diye
cevap gecikmedi.
"kusura bakma yalnız kalamadım"
ne yazık ki bi kat daha yıkıldım tabi.
meğer o hanım da yalnız değilmiş.

mesajları aldım gösterdim. hiç bişi demeden.
konuşmamanın sebebi de tahmin edersiniz ki ağalamamaya çalışmak.
hemen savunmaya geçti tabi.
düşündüğüm gibi değilmiş. böyle sanmakta haklıymışım ama aslında öyle değilmiş.
hanım çok mutsuzmuş da birlikte olduğu insanla bu yüzden dertleşiyolarmış.
eşimle konuşmak ona çok iyi geliomuş o da bu yüzden sırt çevirememiş.

bin türlü saçmalık...

tek kelime etmedim. çırpınması yetti zaten. o hali benim daha da dik kalmama yardımcı oldu.
evden çık git ve gelme dedim sadece.
başta kabullenmek istemedi ama yalnız değildik.
olay büyümesin diye çıktı.
sabaha kadar mesaj üstüne mesaj, arama üstüne arama.
ne telefonlarını açtım, ne de mesajlarına cevap verdim.

şimdi yeni düzen için planlar kurmam gerek.
ne yapıcağımı bilmiyorum.

ben sizin yerinizde olsam ailelere söylerdim durumu cümle aleme rezil ederdim nasılsa eşeek gibi dönecek eşini aldatan adama kim güvenipte koca yapar.
ayrıca bu evli adamlarla ilşkisi olan tüm kadınları da allah kahretsin.
eşi evde onun çocuğunu taşırken başkasıyla fingirdeşen tüm erkeklerinde iktidarsın yapsın inşalaaaaaah amin.

Bu kadar ileri gidebilmis yani affetme serefsizi

bi de ailelere izah etmesi var tabi.
benden daha fazla yıkılacaklar...

O adami affedip teli her eline alisinda yada evde her yalniz kalisinda acaba yine yapio mu die dusunmiycekseniz barisin kocaniz kendine iliski partneri bulmus cogu erkek esleri uyuduktan sonra nette yapio ama eslerinden de vazgecmio cok adice

affetmem demek bile isteye aynı şeyleri, belki daha fazlasını yaşamayı göze alıyorum demek olur.

bundan hiç şüphem yok ama yine de bu olacaksa da hemen olmayacak.

bence en doğrusunu yapmışsınız.en azından doğuma kadar olayı çirkinleştirmenin alemi yok..erkekler aptal çünkü ,bahaneleri de yalanları da o kadar salakça ki insnaın sinirini daha çok bozuyorlar..
hamilesiniz ,başka çocuğunuz da var.kaç yaşıunda bilmyiorum ama,yine de yalnız kalmayınevde..öncelikle kendi ailenize söyleyin,anneniz bir süre sizinle kalabilir..böylece hem kafanız dağılır hem de adam eve gleip gidemez..giderek çürkinleşecek çünkü hazırlıklı olun..
önce yaşvaracak öyle değil inan falan diyecek,kabul etmediğinizde çirkinleşip tehditler bile savuracak,ailelere yalanlar söyelcek vs...
o yüzden güç toplayın bence..ve dediğiniz gibi plan yapın..ama yalnız olmayın,anne baba kardeş kuzen kim varsa size yakın yanınızda olsunlar..

bunu paylaşmak da yaşamak kadar zor benim için inanın.
hata ben de değil, sebep ben değilim ama yine de nasıl anlatırım bilmiyorum.
başkası umurumda değil ama ailem en az benim kadar yıpranacak.
onlara da aynı şeyleri yaşatmak istemezdim ama mutlaka öğrenecekler, öğrenmeliler...
annem sabahlara kadar uyumaz, babam benim üzülmeme dayanamaz ve nasıl tepki verir bilmiyorum.
belki de onlar en son ana kadar hiç bişi bilmeseler daha iyi.

bi süre yalnız idare etmeye çalışıcam.

Canım durumunu anlıyorum çok kötü bir şey bu ama tv programlarından ve yaşayanlardan çıkardığım sonuç eger baba evine dönebileceksen konuş ve bitir baba evine dönmekte çok kolay degil ailen arkanda dursa bile bir süre sonra fazlalık gibi göruyosun kendini şuan çok hassassın zaten ama biyerde de kabul ediyomuş gibi oluyo fark edip bir nokta koymamak.

ben bekarım..bekara tabiri caizse karı boşamak kolay derler ama..akıl var fikir var.
bir kadın kendisini aldatan adamı 1 kez af etmeye görsün sürekli sürekli aynı şeyle karşılaşır..ki annemden biliyorum.30 yıllık evliliklerinin 15 si baba denilen pisliğin yediği haltları görmezden gelmekle geçti.
aman el duymasın aman dul kalamam o evin içinde yaşananlara şahit olan çocuğun psikolojisini düşünen yok..
kendisini aldatan eşi ile hala aynı evde aynı yatakta yatan kadın kendisine değer vermiyorki eşinden beklesin...sen zaten bu adamı öylede böyle de kabul ederken adam neden zevklerinden vazgeçsin..Allah rızası için kendiniz ve çocuklarınız için biraz gururlu olun...başkasına elini süren bir şerefsizi mideniz nasıl kaldırıyor ?

hamile ve kırılgansınız sizi üzmek istemiyorum aslında.
ama sizce gerçekten "geçecek" mi?
mesajlaşıyor konuşuyor uzun uzun..

hayır canım hayır. ailen üzülmeyecek. niye biliyor musun? sen onların yanında kesinlikle mutsuz görünmeyeceksin. dik duracaksın. kararlı duracaksın.
onlarda "bizim kızımız gerçekten güçlü, bu işin üstesinden gelecek" diyecekler.

bak ben tam boşanacaktım direkten döndüm. annem babam benim yanımdalardı. kendime dedimki evliliğim boyunca çok canım yandı. çok üzüldüm ağladım. bundan sonra bunlar olmayacak hayatımda. dik durdum. annemler bana çok düşkün olmalarına ve duygusallıklarına rağmen onlar da aynı benim gibi dimdiktiler.

ama noldu benim aşırı gururlu kalemi yere düşse yere eğilmeyecek bana "hadi Allah selamet versin" diyen adam kuyruğu en fazla 1 hafta dik tuttu sonra o kuyruğu bacağının arasına alıp gerisin geri yalvarır gibi geri geldi. özürler hediyeler. neyse şimdi hiç tartışmaya hataya mahal vermiyo.

bizde aldatma yoktu. başka sebepler vardı.

her neyse dik dur canım. inan içindeki minik sana çok güç veriyor. bana öyle olmuştu. onu düşündüm hem üzülürsem o da üzülecek diye.

boş ver kuzum sürünsün. sen hiç çizgini bozma. doğum yapacaksın. o hastaneye hangi yüzle yanına gelecek. tabiki çocuğunu görebilir ama seni görmeye bile hakkı yok.

oh karım hamile heh bu bahaneyle ben yeni heyecanlar bulayım. yok öyle bişey.

evet hata senin degil
sebep sen degilsin
ama erkek milleti bu kadar öküz olabiliyor işte
sen hamilesin
o öküz herif elalemin karısıyla mesajlaşıp egleniyor sen yanlış anlıyorsun
aynı sen yapsan kocan olacak adi dogru anlar mı acaba
aileni yanına çagır
yalnız kalmak daha kötü
annen baban elbet üzülür ama
en azından yanındaki varlıkları sana güç kuvvet verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…