esim hamileyken bana ve bebegime hakaret etti

mrb arkadaslar bebeğimin cuk sukur saglıklı oldugunu ogrendim.esimde 15 gün konusmadım bu süre içinde aradı acmadım.msjlar attı özür diledi .sonrasında gönlümü almayı basardı ama tabi yinede güvenmiyorum beni üzmeyeceginin garantisi yok biliyorum.temkinli yaklasıyorum

Gözün aydın, kolayca, sağlıkla kucağına al İnşallah.

Bi arkadaşım anlattı, bi genç kız psikoloğa gitmiş babamdan nefret ediyorum sebebini bilmiyorum iyi bi insan anneme bana iyi davranır ama içimden sevemiyorum diye. Psikolog hipnoz yöntemiyle kızın anne karnındaki haline inmiş ve kız ne anlatmış biliyor musunuz annesi ona hamileyken babasıyla tartışmışlar ve adam "seni de karnındakini de istemiyorum defolun" demiş o çocuğa okadar etki etmiş ki bu sözler ,babasını kabullenemiyor sevemiyormuş şimdi . Anne karnındaki bebek herşeyin farkında ama baba olacak mallarda beyin yok!

Bebeğin için çok sevindim Gözünaydın :)
Eşinin özür dilemesine de sevindim
Umarım yaptığı yanlışı anlamıştır ve tekrarlamaz ,
Herşey dilediğin gibi olsun inşallah .
Bi avaz 'da kavuştursun Allah ım ..

Duruma yorum yapamayacağım çünkü son cümlelere takıldım. İngilizce işletme mezunu olmak neyi değiştiriyor? Size yapılmaz da lise mezununa yapılır mı yani.
yahu kadının derdi kendne yeter ne alaka şimdi.üstelik yazmşta olmasam ne yazar diye..

evet "ingilizce işletme mezunu" na asla yapılmamalı bu..olacak iş değil..nasıl bi ego dur bu sizdeki merak ettim..?

istersen ilkokul mezunu ol bunun mezunlukla ilgisi yok eşinin patavatsızlığı terbiyesiyle ilgili bir durum kendini geliştiremedikden sonra istersen profesör ol insanlık kişilik oluşabilsin bu eşinde yokmuş geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…