esim hamileyken bana ve bebegime hakaret etti

Arkadaşa ben de katılıyorum. Bazıları cımbızla çekip lafı alıyor. Gayet düzgün anlatmış, yanlış anlaşılacak ne var burada. Eşi mongol dediği için eğitim durumunu belirtmiş özellikle. Lise mezunu olsan bile de söylenmez demiş. YAnlış anlaşılacak ne var. Zaten kadının derdi başından aşkın, destek için yazmış, stres içinde hamile hamile temelli strese girecek. Biraz yapıcı olalım lütfen. Eşin çok ayıp etmiş, çok üzüldüm. Allah bilir bizim bebeklerde ne sorunlar var da haberimiz yok. Bakıp bakıp gönderiyorlar. Korkmaya başladım. Ama sen negatif düşünme. Beslenmene dikkat et ve ne olur stres yapma Bol bol ceviz ye, balık ye. Böyle bir durumda ne yapılır bilmiyorum ki. Ama eşim bana böyle bir laf etse, onun sonunu hayal bile edemiyorum şu an.

saol cnm beni en iyi sen anlarsın..allah bebeşini sağlıkla kucağına almak nasip etsin insallah..kendimi rahatlatmaya calısıyorum devamlı ama cok zor zamanlr yasıyorum.pek çok soru var kafamda.kimsenin kimseyi asagılamaya ve degersiz hissettirmeye hakkı yok.yemek içmek içimden gelmiyo bebeğim için zorla yiyiyorum iki hafta sonra kontrolum var günler geçmek bilmiyor yanlız olmam bunda daha etkili tabi

Amin canım. İnşallah rabbim hepimize sağlıklı bebekler verir. Çok da sıkıntı yapma, olumsuz düşünürsen olumsuzluklar peşini bırakma. Her şeyden bol bol ye. Kiloyu kafana takma. Ben 5. aydayım 95 kilo oldum. Bir gün kahvaltıyı 2 de yaptım bayıldım.Dikkatli ol.

insallah cnm gecmiş olsun aman dikkat et kendine yalnızmıydın bayıldıgında.kiloyu hiç takmiyorum ama alamıyorum 4 bucuk ay lık oldu daha kilo almadım düşün.olumsuzlıkları kafaya takmamak eldemi.saçımda beyaz görmeye basladım

Allah allaaah. İlginç. Ben ikinci ayımda 17 kilo almıştım. Kontrol etmeye çalıştığım halde alıyorum yani.

evt cnm almak gerekiyor zaten bende bir sorun var iştah sıfır
Bizde niye var demek istiyorum şu an. Ne görsem canım çekiyo valla. Eşime alay konusu oldu bu. Sürekli karnımla konuşuyor dalga geçip gülüyor :) Hep yemek hayali kuruyorum. Memlekete gideceğim ya liste çıkarıyorum. Bir gün şuna şunu yaptırırım, bir gün şuraya gider bunu yerim falan. Eşim sürekli değişik yemek hayalleri kuruyorum diye alay ediyor :) Bura küçük bir yer olduğu için sadece ev yemekleri yiyebiliyoruz :)

yarasın cnm ye bebişe yarar.sonra verirsin nasılsa. yiyebiliyorken ye.sorun bende cnm ya belki psikolojik bilmiyorum bebişim tehlikeli sularda yüzüyoya. belki ondan ruh halim kötü.sadece tatlı cekiyor arasıra cnm pasta falan ara erkek olucak dedi doktor belki ondan hani tatlı aşerince erkek olur derler halk arasında.kızıyorum kendime bebeğimi aç bırakıyorum diye bişeler yiyorum aardından ama bi yere kadar tabi keske bende alabilsem kilo 1.70 boyum kilom 56 benim

cnm ben psıkolojıden anlarım..bence sen o urt dışında olduğu için tedrgınsın ....kıskançlık yapıyor olabılırsın belkı bu yuzden adama çatmış olabılırsın...

Doktor sorun olduğunu söylemiş. Ay maşallah yaaa. Ben de güya beş ay 1 hafta ama hala cinsiyetini bilmiyorum düşün yani :) Bol bol tatlı ye o zaman. Yemek reklamları izle :) Şöyle mis gibi kokoreç, karışık ızgara, mangal, lahmacun falan hayal et. Ben bunlarsız yapamıyorum da :) birinin ağzından duydu mu hemen canım çekiyor. Yemezsem çatlarım gerçekten

cnm ben psıkolojıden anlarım..bence sen o urt dışında olduğu için tedrgınsın ....kıskançlık yapıyor olabılırsın belkı bu yuzden adama çatmış olabılırsın...
cnm alakası yok kıskanabileceğim bir ortam yok hep erkek çalıştıgı arkadasları ve gemi de

canım ben 3 aylıkken ögrendim gösterdi kendini.seninki utangac galiba kızmı olucak ki annesi.saglıklı olsunda önemli olan o cnm.valla dediğin seyleri okurken bile midem tuhaf oldu agır geliyo bana cnm ya çok uyuz bişey oldum yemek konusunda.doktor oyle dediyse dikkat et madem cnm bi bildiği vardır ellbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…