Arkadaşa ben de katılıyorum. Bazıları cımbızla çekip lafı alıyor. Gayet düzgün anlatmış, yanlış anlaşılacak ne var burada. Eşi mongol dediği için eğitim durumunu belirtmiş özellikle. Lise mezunu olsan bile de söylenmez demiş. YAnlış anlaşılacak ne var. Zaten kadının derdi başından aşkın, destek için yazmış, stres içinde hamile hamile temelli strese girecek. Biraz yapıcı olalım lütfen. Eşin çok ayıp etmiş, çok üzüldüm. Allah bilir bizim bebeklerde ne sorunlar var da haberimiz yok. Bakıp bakıp gönderiyorlar. Korkmaya başladım. Ama sen negatif düşünme. Beslenmene dikkat et ve ne olur stres yapmaCnm tamamini okumadin mi cumlemin diyorum ki akilsiz bi insan degilim oda biliyor ana olsam bike bir insa evladına bu soylenirmi diyorum neden hep negatif yonden bakıyorsun burda yardima ihtiyacim var benim cimbizka cekip alnayin lutfen kelimelerimi ruh halim ortada zaten
saol cnm beni en iyi sen anlarsın..allah bebeşini sağlıkla kucağına almak nasip etsin insallah..kendimi rahatlatmaya calısıyorum devamlı ama cok zor zamanlr yasıyorum.pek çok soru var kafamda.kimsenin kimseyi asagılamaya ve degersiz hissettirmeye hakkı yok.yemek içmek içimden gelmiyo bebeğim için zorla yiyiyorum iki hafta sonra kontrolum var günler geçmek bilmiyor yanlız olmam bunda daha etkili tabiArkadaşa ben de katılıyorum. Bazıları cımbızla çekip lafı alıyor. Gayet düzgün anlatmış, yanlış anlaşılacak ne var burada. Eşi mongol dediği için eğitim durumunu belirtmiş özellikle. Lise mezunu olsan bile de söylenmez demiş. YAnlış anlaşılacak ne var. Zaten kadının derdi başından aşkın, destek için yazmış, stres içinde hamile hamile temelli strese girecek. Biraz yapıcı olalım lütfen. Eşin çok ayıp etmiş, çok üzüldüm. Allah bilir bizim bebeklerde ne sorunlar var da haberimiz yok. Bakıp bakıp gönderiyorlar. Korkmaya başladım. Ama sen negatif düşünme. Beslenmene dikkat et ve ne olur stres yapmaBol bol ceviz ye, balık ye. Böyle bir durumda ne yapılır bilmiyorum ki. Ama eşim bana böyle bir laf etse, onun sonunu hayal bile edemiyorum şu an.
Amin canım. İnşallah rabbim hepimize sağlıklı bebekler verir. Çok da sıkıntı yapma, olumsuz düşünürsen olumsuzluklar peşini bırakma. Her şeyden bol bol ye. Kiloyu kafana takma. Ben 5. aydayım 95 kilo oldum. Bir gün kahvaltıyı 2 de yaptım bayıldım.Dikkatli ol.saol cnm beni en iyi sen anlarsın..allah bebeşini sağlıkla kucağına almak nasip etsin insallah..kendimi rahatlatmaya calısıyorum devamlı ama cok zor zamanlr yasıyorum.pek çok soru var kafamda.kimsenin kimseyi asagılamaya ve degersiz hissettirmeye hakkı yok.yemek içmek içimden gelmiyo bebeğim için zorla yiyiyorum iki hafta sonra kontrolum var günler geçmek bilmiyor yanlız olmam bunda daha etkili tabi
Amin canım. İnşallah rabbim hepimize sağlıklı bebekler verir. Çok da sıkıntı yapmaz, olumsuz düşünürsen olumsuzluklar peşini bırakmaz. Her şeyden bol bol ye. Kiloyu kafana takma. Ben 5. aydayım 95 kilo oldum. Bir gün kahvaltıyı 2 de yaptım bayıldım.Dikkatli ol.
insallah cnm gecmiş olsun aman dikkat et kendine yalnızmıydın bayıldıgında.kiloyu hiç takmiyorum ama alamıyorum 4 bucuk ay lık oldu daha kilo almadım düşün.olumsuzlıkları kafaya takmamak eldemi.saçımda beyaz görmeye basladımAmin canım. İnşallah rabbim hepimize sağlıklı bebekler verir. Çok da sıkıntı yapma, olumsuz düşünürsen olumsuzluklar peşini bırakma. Her şeyden bol bol ye. Kiloyu kafana takma. Ben 5. aydayım 95 kilo oldum. Bir gün kahvaltıyı 2 de yaptım bayıldım.Dikkatli ol.
Allah allaaah. İlginç. Ben ikinci ayımda 17 kilo almıştım. Kontrol etmeye çalıştığım halde alıyorum yani.insallah cnm gecmiş olsun aman dikkat et kendine yalnızmıydın bayıldıgında.kiloyu hiç takmiyorum ama alamıyorum 4 bucuk ay lık oldu daha kilo almadım düşün.olumsuzlıkları kafaya takmamak eldemi.saçımda beyaz görmeye basladım
evt cnm almak gerekiyor zaten bende bir sorun var iştah sıfırAllah allaaah. İlginç. Ben ikinci ayımda 17 kilo almıştım. Kontrol etmeye çalıştığım halde alıyorum yani.
Bizde niye var demek istiyorum şu an. Ne görsem canım çekiyo valla. Eşime alay konusu oldu bu. Sürekli karnımla konuşuyor dalga geçip gülüyor :) Hep yemek hayali kuruyorum. Memlekete gideceğim ya liste çıkarıyorum. Bir gün şuna şunu yaptırırım, bir gün şuraya gider bunu yerim falan. Eşim sürekli değişik yemek hayalleri kuruyorum diye alay ediyor :) Bura küçük bir yer olduğu için sadece ev yemekleri yiyebiliyoruz :)evt cnm almak gerekiyor zaten bende bir sorun var iştah sıfır
yarasın cnm ye bebişe yarar.sonra verirsin nasılsa. yiyebiliyorken ye.sorun bende cnm ya belki psikolojik bilmiyorum bebişim tehlikeli sularda yüzüyoya. belki ondan ruh halim kötü.sadece tatlı cekiyor arasıra cnm pasta falan ara erkek olucak dedi doktor belki ondan hani tatlı aşerince erkek olur derler halk arasında.kızıyorum kendime bebeğimi aç bırakıyorum diye bişeler yiyorum aardından ama bi yere kadar tabi keske bende alabilsem kilo 1.70 boyum kilom 56 benimBizde niye var demek istiyorum şu an. Ne görsem canım çekiyo valla. Eşime alay konusu oldu bu. Sürekli karnımla konuşuyor dalga geçip gülüyor :) Hep yemek hayali kuruyorum. Memlekete gideceğim ya liste çıkarıyorum. Bir gün şuna şunu yaptırırım, bir gün şuraya gider bunu yerim falan. Eşim sürekli değişik yemek hayalleri kuruyorum diye alay ediyor :) Bura küçük bir yer olduğu için sadece ev yemekleri yiyebiliyoruz :)
cnm ben psıkolojıden anlarım..bence sen o urt dışında olduğu için tedrgınsın ....kıskançlık yapıyor olabılırsın belkı bu yuzden adama çatmış olabılırsın...Suan ellerim titriyor ,duygularim asiri incinmis halde ve buyuk bi travmanin esiyindeyim.4aylik hamileyim ve esim yurt disinda gorevde.whatsaptan yazisirken tartistik ilgizsizliginden yakindim.hassaa bi donemdeyim bebegimle ilgili sikintilarim var.doktor bebeğimin beyinciginin bi parçasınin ince oldugunu eger 3 hafta icinde gelişim gostermezse sikinti yaratacağını söyledi ama suan net bisey yok gelisebilirmis moralim sifir o gunden buyana.tabi yinede kafaya taktim.esin yeterince destek olmuyor manevi anlamda maddiyat konusunda hakkini yiyemem ama ihtiyacim olan sey bu degil sadece.dun tartistik dedim ki hamile ligimde yanimda degilsin bari ilgili ol telefonda moral ver dedim ters ters konustu bende benim cektigim acilari sende cek seni allaha havale ediyorum dedim bebegimi ve beni uzuyosun dedim uzgundum.ne derse beyenirsiniz.benim zaten o çocukta n hiç bir beklentim yok oda senin gibi mongol olacak kesin dedi.dunyam basima yıkıldı. Vicdansizligini gorunce.uselik ben deu ingilizce işletme mezunuyum ki olmasam bile bu soylencek sözmu bi insana cok cok uzgunum dava acicam ams bebegim var neyapicam ben..
Doktor sorun olduğunu söylemiş. Ay maşallah yaaa. Ben de güya beş ay 1 hafta ama hala cinsiyetini bilmiyorum düşün yani :) Bol bol tatlı ye o zaman. Yemek reklamları izle :) Şöyle mis gibi kokoreç, karışık ızgara, mangal, lahmacun falan hayal et. Ben bunlarsız yapamıyorum da :) birinin ağzından duydu mu hemen canım çekiyor. Yemezsem çatlarım gerçektenyarasın cnm ye bebişe yarar.sonra verirsin nasılsa. yiyebiliyorken ye.sorun bende cnm ya belki psikolojik bilmiyorum bebişim tehlikeli sularda yüzüyoya. belki ondan ruh halim kötü.sadece tatlı cekiyor arasıra cnm pasta falan ara erkek olucak dedi doktor belki ondan hani tatlı aşerince erkek olur derler halk arasında.kızıyorum kendime bebeğimi aç bırakıyorum diye bişeler yiyorum aardından ama bi yere kadar tabi keske bende alabilsem kilo 1.70 boyum kilom 56 benim
cnm alakası yok kıskanabileceğim bir ortam yok hep erkek çalıştıgı arkadasları ve gemi decnm ben psıkolojıden anlarım..bence sen o urt dışında olduğu için tedrgınsın ....kıskançlık yapıyor olabılırsın belkı bu yuzden adama çatmış olabılırsın...
gemi mi:))cnm alakası yok kıskanabileceğim bir ortam yok hep erkek çalıştıgı arkadasları ve gemi de
canım ben 3 aylıkken ögrendim gösterdi kendini.seninki utangac galiba kızmı olucak ki annesi.saglıklı olsunda önemli olan o cnm.valla dediğin seyleri okurken bile midem tuhaf oldu agır geliyo bana cnm ya çok uyuz bişey oldum yemek konusunda.doktor oyle dediyse dikkat et madem cnm bi bildiği vardır ellbetDoktor sorun olduğunu söylemiş. Ay maşallah yaaa. Ben de güya beş ay 1 hafta ama hala cinsiyetini bilmiyorum düşün yani :) Bol bol tatlı ye o zaman. Yemek reklamları izle :) Şöyle mis gibi kokoreç, karışık ızgara, mangal, lahmacun falan hayal et. Ben bunlarsız yapamıyorum da :) birinin ağzından duydu mu hemen canım çekiyor. Yemezsem çatlarım gerçekten
evt cnm eşim gemi mühendisi benimgemi mi:))
ya cnm sende raht ol.eşin senı sewıo kı maddı konuda raht ettrıoevt cnm eşim gemi mühendisi benim
cnm bu senin bebiş mi çok tatlı masallah yanaklarını yiyesim geldigemi mi:))
cnm sevgisini hissediyorum aslında ama çok kabalastı kaybetme korkusu yok saygı sıfırya cnm sende raht ol.eşin senı sewıo kı maddı konuda raht ettrıo
bişe olmaz o da streslıdır onuda anlacnm sevgisini hissediyorum aslında ama çok kabalastı kaybetme korkusu yok saygı sıfır
o hep stresli cnm ya ben napiyim bide onla mı ugrascam zaten derdim varbişe olmaz o da streslıdır onuda anla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?