esim hamileyken bana ve bebegime hakaret etti

cok haklısın cnm üzüldüm özel değilse neyi var bebeğinin.kimse kimseyi kosulsuz sartsız sevmez oldu bu hayatta.allah yar ve yardımcımız olsun

Bebeğimin sol böbreği farklı kısımda yerleşmiş.Fonksiyonları doğumdan sonra belli olacak.Kalbindede delik var Down sendromu süphesiyle Karnımdan Kordosentez yaptıar sonuçların çıkmasını bekliyorum

cnm ya sende zor bi dönemdesin cok iyi anlıyorum seni allah yar ve yardımcın olsun bebeğinede sağlık versin.umarım güzel haberlerini alırız bebeklerimizin

forumda kimsenin üzülmesini istemiyorum herkesin düşüncesine saygı duyuyorum hakaret boyutunda olmadıkça tani ben sadece derdimi paylasmak istedim..kırgınlık yasansın istemem

severek mi evlendiniz eşinizle?

severek mi evlendiniz eşinizle?
evet hemde çok sevdik engeller vardı önümüzde ama bırakmadık birbirimizi.3 yıl sevgililik 4 yılda evlilik toplam 7 yıllık birlikteliğimiz var.duygu konusunda problem yok yani en zından ben bu şekilde düşünüyorum saygı yok işte bu da çok önemli.aileside çok kavgacı ve kültürsüz birtek kız kardesi ve eşim iyi o da dısarıda okumuslar aileden uzak kalıp farklı bir cevre görmüşler diye farklı olduklarını düşünüyorum. ki eşim ailesinin izlerini tasıyor yinede ha bu dediklerimde yanlıs algılanır şimdi okumayıp kendini yetiştiren nice iyi aile var bunlar onlardan değil cahil ve kötüler(cahil okumamış anlamında demiyorum.lütfen yeni bir tartışma olmasın

ne demek istediğini gayet anladım canım.. bekarım ve inşallah öyle bi aileyle karşılaşmam, uğraşamam çünkü.. eşin de her ne kadar okusa da büyüdüğü aile aldığı terbiye kendini eninde sonunda belli eder işte böyle, en ufak şeyde kin kusar.. işin zor allah yardımcın olsun..

evt cnm etkisinin büyük oldugu aşikar kavga edip barışmak onun için olagan .arada bi tartışma olur ona birsey demiyorum kavgalıda bir ortamda büyüş zaten ama o tartışma hakarete varınca orda sorun var demektir ve ben bunu yaşıyorum..

sonuçların nezman cıkıcak cnm..bizide bilgilendir

Of off inan seni çok iyi anlıyorum canım ama hayat insana herşeyi öğretiyor. Bir kişi ne kadar okursa okusun, karakter çok farklı ve eninde sonunda kendini belli ediyor.Ve bunda ailenin etkisi çok büyük

Bu arada bebeğin için Allah sağlıklı sıhhatli dogmasini nasip etsin inşallah. Benim kardeşime de bebek sakat dedi hem ayak kisa hem beynen sorun var dedi. iyi özel bir hastaneydi ama işte dediği gibi olmadı hamdolsun suan 9 yasinda ama hamileligini yasamadi 5 aylikken dedi . başka bir Dr. Ile gorustunmu.

Of off inan seni çok iyi anlıyorum canım ama hayat insana herşeyi öğretiyor. Bir kişi ne kadar okursa okusun, karakter çok farklı ve eninde sonunda kendini belli ediyor.Ve bunda ailenin etkisi çok büyük
aynen cnm cok sogudum eşimden dört gündür aramalarına cevap vermıyorum mesaj atıyo kamera ac diye cevap vermiyorum içim hiç sogumuyo ne yapıcam bilmiyorum ondan nefret ediyorum

cnm daha tehsis konmadı umarım bebeğimde bi sıkıntı yoktur kendimi hiç olmadıgım kadar güçsüz hissediyorum yasamdan keyif alamıyorum sürekli evdeyim dısarı cıkmak bile gelmiyo içimden.kardesin adına sevindim cnm oda zor günler gecirmiş.masallah bebeği iyiymiş

Ben daha cok basliga takildim..
Yani hamileyken diye hakaret etti diyorsunuz..yani hamile olmasaniz ve hakaret etse bukadar üzülmezdiniz gibi..
Simdi merak ettim.. esiniz hep böyle hakaret eden cirkinlesen bir insanmi?

senden ala mongol mu olur deseydiniz...

kendime yapılmış gibi sinirlendim. ne demek bu ya?

Neden herkes okuduğu bölüme, tahsiline takılmış ki anlamıyorum.. İnsanlar böyle böyle dertlerini paylaşmaya korkar hale geliyor işte.. Bu arkadaşımız burda kendisine ''mongol'' diyen eşini anlatırken bitirdiği bölümü de eklemiş.. İlk okul mezunu olsam hakederdim demek istememiş ama sizler nedense bunu güzel abartmışsınız. Hiç bir kadın aşağılanmayı hak etmiyor.. İster profesör olsun ister eli hiç kalem tutmamış. Siz şimdi üniversite bitirmemiş kadınların gururunu mu kurtardınız bu paylaşımlarınızla ve bir diğer hemcinsinizi rencide ederek üstelik? Derdini paylaşan insana destek olacağınıza resmen bir de siz ekliyorsunuz.. Biraz da kadınsal duygularınızla bakıp, keşke onun elim titriyor diye yazarken yaşadığı, hissettiği duygularında böyle bir ayrıntıyı belirtmesini bu kadar kafanıza takmasaydınız.

evt cnm konusmuyorum zaten konusmayada hiç niyetim yok o kadar sogudum ki ondan.onunda suan umrunda oldugmu zannetmiyorum arıyor ama pişmanlıktan değil.kesbetme korkusu yok eger sevgili olsaydık suan kıvarnıyor olurdu..ama o günlerde gelicek..çok pişman olucak

evt cnm zaten beni en çok uzen nokta bu oldu acı ceken eşi tarafından hor görülmüş bir durumdayken nasıl olurda bunlar tamamen gözardı edilip insanlar kendi kendilerini işin içine sokup alınganlık yapıyor.allah kimseyi benim durumuma düşürmesin yinede baska türlü beni anlamayacaklarını bilsemde düşmanımın bile basına böyle birsey gelsin istemem.

evt cnm doktorum söyledi ama daha tehsis konmadı yani kesin bir sey yok gelişme arkadan gelebilirmiş.hersey allahtan geliyor tabi ama acı verici birsey bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…