Eşim hasta,kv ve kp yaptığına bakın!!

foreveryours

Çınar'ım....
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2010
1.091
88
363
Arkadaşlar merhaba,
Beni burda bilen bilir,az çok konularımdan biliyorsunuz.Sizi sıkmadan anlatmaya başlıyım.

Eşim bugun öglende eve geldi,grip oldu ve gerçekten çok hastaydı.
Çorba falan yaptım,duşa soktum ama baktım gene iyi degil.
Akşam oldu,saat 11 civari kp aradık.
Araba onda eşim aldı o arabayıda kredi çekip.
Biz bi işimiz olursa alıyoruz vermeye pek gönüllü degil.
Neyse bu geldi ama görseniz binbir surat,slm sabah yok,daha önce arasaydınız falan.

Ben götürüm demedi,eşime geç öne beni eve bırakı
Şok üstüne şok...
Neyse eve bıraktık,arabda konuşmadığı gbi iyi geceler falan demedi.Benim yüzüme bile bakmadı.
Eşimi normalde asla dr götüremeyiz,4o yılda bi derler ya o misali.
Gerçekten kötü olmasa gitmezdi.
Neyse gittik acile,sonra nöbetçi eczane falan aradık,ilaçları aldık.

O arada kv arıyo.Arabayı bırakalm diye hesapta.
Eşim dedi arabayı vereyim,sımdi hasta halimle kavga etmek istemıyorum,babam bizi eve bırakır.
Apar topar çıktık üstümüzde kalın bişeyde yok.
Aradık kapıdayız diye,kv çıktı ay iyi yaptınız getirmekle,sabah zor olurdu.

Şok oldum,eşime çok üzüldüm.
Be adam benim suratıma bakmadın naptıysam sana,ama oglun hasta. İnsan konu komşuya yardım ediyor.

Dımdızlak kaldık ortada,eşimin ateşi war,eve yürüyorüz,15 dklık yok taksi yok.
Gör bak senden başka kimsem yok dedi.

Çok sinirliyim şu anda,Napıcam bilmiyorum.Ama sucum neydi niye bana öyle dawrandı,eşime niye böyle yaptı.

Uzun bi süre görüşmek istemiyorum.Eşimin o halini gördüm ya,yazıklar. Olsun onlara,

K.bakmayın çok doldum.Okudugunuz için ve yorumlar için şimdiden tşk ederim..

madem borcunu ödüyo çekin kapınıza yada sormadan satın kapayın kredinizi ay baba ise baba bi yere kadar böyle yapsın ballı kıymetli olurr gör bakk

Gerçekten çok garip davranmışlar ama fazla takma derim ben eşin onların çocuğu neticede sen araya girersen bir sorun çıktığında herkes seni suçlar eşin bile sen bakma eşinin öyle dediğine neticede annesi babası seninle onlar arasında bir sorun çıkarsa o zaman görürsün ailesini nasıl tuttuğunu onun için tavsiyem hiç konuya dahil olma eşin halletsin kendi ailesindeki sorunları hemen hemen her ailede var bu tür sorunlar....neticede kendi annesi babası fazla zoruna gitmemiştir iki gün sonra unutur bizler kocalarımızı sahiplendiğimiz için hazmedemiyoruz bu tür şeyleri..evliliğimin ilk başlarında bende öyleydim eşimin ailesi çocukları arasında çok ayrımcılık yapıyordu hemde nasıl anlatsam sayfalar almaz hep derdim insan evladına bunları yaparmı diye hatta kv ile konuşmaya bile çalıştım eşim üzülüyor diye işte o an koptu dananın kuyruğu! üzülen hep ben oldum ve herkes herşeyi unuttu yani anlıcan bırak eşin kendi halletsin...

Canım kredi bitti zaten.Satmayı düşündük ama sattırmıyo.En iyisi karışmamak galiba.
Kendi aralarında halletsinler.
Sonra bide ben kötü olmıym.

Bugünkü konuya karisma bencede.
Herkes demek evlat kiymeti bilmiyor.
Her insan insalikdan nasibini almis olmuyor malesef, buda güzel bir örnek.

Ama araba konusuna karisa bilrisin madem araba sizin, niye onlarin altinda olsun , hangi mantikla?
Bence ne yap et sattir.
Bu ne ya, evlat kiymeti bilmicek, arabasini kullancak kendi mali gibi.

Bugünkü konuya karisma bencede.
Herkes demek evlat kiymeti bilmiyor.
Her insan insalikdan nasibini almis olmuyor malesef, buda güzel bir örnek.

Ama araba konusuna karisa bilrisin madem araba sizin, niye onlarin altinda olsun , hangi mantikla?
Bence ne yap et sattir.
Bu ne ya, evlat kiymeti bilmicek, arabasini kullancak kendi mali gibi.

Bugunki konu gelip geçicek ama araba konusu bitmiyo canım.Esim diyo yaza alırız araba kendimize.Ama ne gerek varki.Ama anlamıyolar canım malesef...

bence bir süre arayıp sormayın onları..ne biçim anne baba be yazık

O araba siz evliyken mi alındı? Yani şöyle sorayım siz kendinize mi aldınız? Yoksa bekarken çalışıp beraber alalım mı demişler?
Eğer ilk sorduğum gibiyse nasıl oldu da araba direk onların oldu da siz emanet alan konumuna geldiniz:44:

Kp büyük ihtimal geç saatte arayıp rahatını bozdunuz diye size tavır yapmış. Malesef herkes gerçek ana-baba olamıyo, lafta kalıyolar.

Geçmiş olsun bu arada.

Arabayı eşim kredi çekip kendine aldı evlenmeden önce.Araba eşimin yani.Ama vermiyo bize.Eşim üzerine almak istedi onada yok dedi.

Eşim evlenirken kredi çekti gene onlar bişey yapmadı,5 milyar kadar borcumuz vardi.Arabayı satalım sizin kredide kapansın dedi.Bizde araba satılana kadar birinden borç alalım,faizleri duşmusken krediyi kapatalm dedik.
Tamam dedi.
Borç aldık kapattık,adam 2 3 ay snra verirsiniz dedi,eşimin en yakın arkadşı.

kp geldi vazgeçtim satmıyorum dedi.Bu sefr borçlu oldugumuz adama kredi çekip borcumuzu verdik.
O 5 milyar. faizyle bi dünya para oldu
Ne hale getirdiler bizi..

Of araba kp üzerine bu gidişle size soğuk su içirecekler gibi gözüküyo. Ama sanki siz de karı koca pek yumuşak yüzlüsünüz gibi geldi tamam onlar da ana baba ama biraz çıkış yapmakta fayda var sanki. Mesela hiç dedi mi baba böyle böyle oldu ne zorluklarla aldım arabayı ama her istediğimde suratınız düşüyo diye.

Adam zaten oğlunu düşünse tamam deyip borca sokup yan çizmez o artık sadece kendini düşünmeye başlamış oğlan nasılsa büyüdü kendi çaresine baksın diyee... Oyüzden siz de artık onlara güvenmeyin bence hatta durumunuz varsa araba alın ve çok sık görüşmeyin. Zaten eşin de farkında durumun.

Anlamadım canım vala ne yapmaya çalışıyolar.Bekliyip görcez sonunu.Alttan aldıkça tepemize biniyolar.

gerçekten düşüncesizlik hem oğlunun arabasını elinden alıyor hemde lazim olduğu zaman vermiyor.kendi almış gibi sahiplendi ne yüzsüz ailesi varmış.utanmadan oğullarının yüzüne nasıl bakıyorlar hasta hasta arabası varken evine yürüyerek dönmüş nasıl evlatlarına içleri yanmadı.eşiniz umarım hakkını onlardan söke söke alır.çalışıp gayretle kim bilir ne heveslerle kendine araba almıştır onuda kursağında bırakmışlardır yazık akıllarınadamı gelmiyor.benim eşimin aileside aynısını yaptı elimizden aldılar hemde vereceğiz paranızı diye kandırdılar sonra satıp yediler.birde üstüne diğer evli olan çocuklarına yedirdiler paramızı.hırsızlık bu başka birşey değil hala paramızı vermiyorlar.verseler bile paranın çeyreğini verebilirlermiş anca.yeni evli olduğumuz ilk aylar 2 ay onlarla beraber oturduk yeme içme parası olarak kesiyorlar kendi akıllarına göre.yediğimiz kursağımıza giden bile sayılmış işte bunlar anne baba.

Son düzenleme:
Ne mutlu size ki eşiniz sizi anlıyor ve size sığınıyor. Onun en ihtiyacı olduğu anda hastalığında yanında siz varsınız... Siz yapmanız gerekeni eşinize destek olarak yapmışsınız zaten, eşinizde bunları görüyor. Siz birbirinize tutunmaya devam edin, eşiniz gereken dengeyi kuracaktır, siz karışmayın derim... Size gerek olan tek şey eşiniz, gerisi hikaye. Gün döner devran gelir bir gün onlarda hasta olur, onlara koşacak yine oğulları...

Hiç ses etme, eşin yeteri kadar ezilmiş zaten

Her işte vardır bir hayır, bir araba feda olmuş ama eşin görmüş ak koyunu kara koyunu

Bu elinde çok sağlam bir kozdur, eşin sana sarılmış gerisi boş, maddi şeyler yapılır zamanla buna hiç üzülme

e$ine yazik gerçekten uzuldum adama
ama senin degerini biliyor sen ona destek ol gerisini bo$ver
maddiyat gelir geçer , o arabadan hayir beklemeyin bence

ama bundan sonrada bitinizi vermeyin
bi anne baba için boyle konu$acagim aklima gelmezdi ama sizinkiler hakediyor maalesef ..

Eşinizle beraber sırt sırta vermişsiniz bu saatten sonra da beraber isterseniz yine arabada alırsınız evde.Yeter ki sevginiz saygınız bozulmasın.Bence bu bir tecrube olmuş ikinize de kv ve kp hakkında."insan evladına nasıl yapar nasıl bunu der" şoklarını eminim hepimiz yaşıyoruzdur bende yaşadım,yaşıyorum.O yüzden eğer eşinizle size ne mutlu ki bu üzücü durumların aranıza girmesine asla izin vermiyorsanız,eşiniz adına üzülüp destek oluyorsanız korkmayın çok daha güzel şeyler sizin olacak.

Merhaba geçmiş olsun eşinize öncelikle,şöyle düşünmenizi tavsiye ederim araba sayesinde gerçek yüzlerini görmüş eşiniz ve sizde bu büyük nimet ,yıllarca güvenip te sizi daha çok suistimal edebilirlerdi ,evladına geçmiş olsun nasılsın diyeceğine araba derdine düşen anne babada var demek ki ,daha güzelleri sizin olur inanın üzülmeyin ama böyle ailelere mesafe koymak şart,sevgiler........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…