Eşim hasta mı?

bu kadınlar kulubu cok fena. Erkeklerin her foyası ortada artık.
Malesef ki dediğiniz doğru genel de bu şekilde oluyor. Bazısının karakteri tabi de en başından beri öyleyse

Ilk evlediğimiz zamanlar balkona çıkamaz markete bile gidemezdim. Eşim aşırı kıskançtı gına gelirdi ama sabrın sonu selamet şimdi nereye gitsem izin verir.

Zamanla düzelenlerde var düzelmeyenlerde o biraz kişiye kalmış ne kadardır evlisiniz?
Bizim 6-7 ay sonra yavaş yavaş geçmişti bu durumlarımız.

Biraz zamana bırakın ama hep böyle devam ederse de malesef cekilmez.

1 yil dolmadi 5.yillikta sevgililk var

Evlılıgın ılk bı kaç senesı kıskanıyor erkekler. Sonradan kıskançlık falan kalmıyor. Hele çocuk olunca hepten kıskanmıyorlar. Dışarıya da çıkarsın gezersın bı kısıtlama kalmaz. Zamanla geçer gıder hepsı.

1 yil dolmadi 5.yillikta sevgililk var
2 yılda oturur evlilik derler genelde. Şimdiye kadar hiç mi değişiklik olmadı?

Acaba bi güven sorunu mu yaşadı sizinle veya sizden önce?

Eşimin kadınlara pek güveni yoktu tanıştığımızda bana da biraz dar etti dünyayı ama zamanla tanıdıkça herşey çok daha güzel oldu.

Sizde birazcık sabredin hep devam ederse bi terapiste gidin kabul etmezse yapacak birşey yok gibi malesef hastalık olabilir.

Korkutmak istemem ama bizim bi komşu var çöp atmaya bile çıkartmıyordu eşi kadın 40 45 yaşların da değişmeyen de değişmiyor. Daha çok yeni inşallah değişir.

Benim esimde çok kiskancdir sadece bana değil etrafındaki herkese çok korumacı davranır
Evliligim ilk aylarında beni dışarı yanlız salmazdi markete pazara nebileyim nereye gideceksem hep o götürür getirirdi giydiğim kıyafete kadar karisirdi balkonlarimda kalın brandalar geriliydi inanirmisin camasir asmaktan asmaya acardim onları onun haricinde acamazdim
Hiçbir zman inadına gidip ters yapmadım eşime ne derse hep tamam deyip hep ılımlı davrandım çok zor oluyo bunalıma giriyosunuz ama arada sevgi oldu mu üzerini ortuyo
Benim esim tutucu bir ailede büyüdüğünü için öyle yetişmiş yani kaypederim filanda öyleymiş
Ama su an 11 senelik evliyim 3 cocugum var nereye isterse m sadece gideceğimi ona söylüyorum artık hiç birşey demiyor ve karışmıyor
İnan hersey zamanla rayına oturuyor tabiki kıskançlığın bir dozu vardır hastalık derecesi kadar değilse ve bu kıskançlıkla size zarar vermediği sürece geçer önemli olan size ne yaptığı ve sizi nekadar kisitladigi

Böyle bir adam asla benim eşim olamazdı, olmadı da çünkü yüzüğü suratına attım.
Allah benim genlerime kıskançlık duygusunu kodlamamış, iyi ki de kodlamamış.
Bu dünyadaki en gereksiz, en anlamsız duygu kıskançlık.
Eşin sana güvenmiyorsa neden seninle evli? Yok eğer eşinin gerekçesi "ben sana değil çevreye güvenmiyorum" gibi aptalca bir bahaneyse o daha da kötü çünkü bu sefer de sizi "kendini çevreden koruyamayacak kadar aciz bir kadın" olarak görüyor demektir.
Ayrıca dost aci soyler; kıyafetlerini eşin yaninda yokken ona fotoğraf yollayıp eşinden izin istiyorsan da güdülmeyi, yönetilmeyi hakediyorsun.
Evlendik diye kıyafetimizi onlar mi seçecek, gezmeye gideceğimiz yeri, saati onlar mi söyleyecek?
Çözümü çok basit hiç bir şey için "İZİN İSTEMEYECEKSIN" sadece ve sadece hayat arkadaşın olarak gittigin geldigin yeri, saati kendisine bildirirsin hepsi o. Senin ondan ne farkın var ki?? O senden izin istiyor mu giyeceği kıyafet için, gideceği yer için? Bunun için boşayacaksa da bırak boşasın. Sana güvenmeyen adamın seninle işi ne?
Unutma taviz tavizi doğurur.

Hayır eşim seçmiyor mesela ben elimde kahve varken dizlerimin üstünde çeker oyle atarım o da gneelde kıyafete bakar yoksa o seçmiyor yani

Hayır eşim seçmiyor mesela ben elimde kahve varken dizlerimin üstünde çeker oyle atarım o da gneelde kıyafete bakar yoksa o seçmiyor yani

Az önceki mesajım biraz yüksek perdeden gelmiş olabilir ama böyle kadınların pasivize edilmeye çalışıldığını görüp, duyunca ister istemez tepki gösteriyorum. Çünkü istiyorum ki hiç bir kadın hiç bir erkeğe tabi olmasın. Ve duruma çoğunlukla kadınlar ortam sağladığı için de daha çok üzülüyor, sinirleniyorum. Sizin mesajınızı okuyunca da öyle sandım.
Erkekler (hepsi bir degil tabii ki ama) toplu iğne başı kadar müsamaha gösterseniz karakterinde varsa onu alır sömürür, suistimal eder, istedikçe ister. O yüzden bu konuda cizginizi net çekin derim. Bizim onlardan hic ama hic bir eksigimiz yok, onlar ne giyecegine ne yapacagina kendileri karar veriyorsa biz de verebiliriz illa bir şey söylemek istiyorlarsa "çok yakışmış karıcığım, şahane görünüyorsun" diyebilirler mesela. Sevgiler.

Zamanla törpüleniyo kıskançlık.. çok ciddi boyutlarda degilse tolere edilebilir..
Benim eşimde kıskançtı halada kıskanç ben sadece onun kıskanıcagı şeyler yapmam. Mesela bizde sosyal medya hiç yoktur.. hiç birini kullanmıyoruz.. ben bi kere ondan gizli açtım.. az daha boşanıyoduk.. çünkü kendiside kullanmıyo ve asla kullanmamı istemiyo..
bende bişiy demiyorum çünkü kendiside benim hoşlanmadıgım şeyleri yapmamaya özen gösterir.. bak mesela yarın dügüne gidicez sabah erkenden dışarda kahvaltı yapıcaz giyinip çıkarız diye düşündüm.. ama hayır çıkar kahvaltımızı yapar gelir eve üst degiş giyin çık git .. 2 iş yaptırıcak bana ama dert etmiyorum huzursuz olmaktansa varsın iki iş yapim...

Teşekkürler:)

Benim kp 70 yaşına gelmiş hala öyle, kv daha bir kaç senedir paZara çıkıyor, öyle alışmışki kadın hala korkarak geziyor. Kendi gençliğinde yemedik halt bırakmamış, karısını kızını erkek sinekten sakınmış. Birgün benimde karşıma aniden çıkmış ve indiğim market arabasının plakasını incelemişti. Şükür eşim gereksiz kıskançlık yapmaz, hatta hiç karışmaz bana. Ama bazı insanlarda geçiyor kıskançlık zamanla bazılarıda ömür tüketiyor

Kıskanç erkeklerin beyni sürekli hata veriyor. Eşim de birkaç kez öyle kendince kıskanç kodlarına girdi ama çıkamadı. Çünkü iki lafla oturttum poposunun üzerine. Kendi her şeyi giyip çıkacak, istediği yere gidecek vs.. bana gelince balkona çıkma, şunu giyme, şuraya gitme, diyecek... Yok ya... Hayat o kadar ucuz değil. Benim kişiliğim kimsenin elinde oyuncak değil. Kıskanç değilim, kıskanmadım. Herkes yaptığının bedelini kendi öder, dert değil. Kadınlar, lütfen erkeklerin güdümüne girmeyi marifet saymayın. Marifet değil bu. Kendini ezeni herkes ezer. Huzurla kalınız.

Benim ki giydiğime karışmaz gezdiğimde.. Ben tahammül edemezdim... gecen dışarda biri yanıma kadar gelip sigara isteyince sinirlenmisti... Ertesi gün aynı eşofmani giydirmemeye uğraştı. . Sebebi oymus izin vermedim giydim... kendileri istediği gibi giyinip gezip eşlerine karışan erkekler sinir bozucu... duzelse de sabredilck birsey değil... senin hayatin tabi...

Babamdan biliyorum düzelmiyor böyle insanlar. Torunu var hala annemin kazağının rengi derdinde. Bu yüzden eşimi hiçbirşeye karışmayan bir tıp seçtim çok şükür. Kendinizi iyi ifade ederseniz belki yumusar

Arkadaşları nedeniyle beni inst eklemiyor 6 yil olacak bizimde aynı hala
Nasıl yani ?
Eşiniz sizi instagramina arkadaşları görmesin diye mi eklemiyor ?
Size mi güvenmiyor yoksa arkadaşlarına mı ?
Kafeye gitmek için dahi soruyor musunuz ?
Okurken ben bunaldim kusura bakmayın.
Bi insanın bir insan üzerinde bu kadar egemenlik kurması bana iğrenç geliyor

Çoluk, çocuğa karişinca kiskançlik bitiyorbizde yeni evliyken esim cok kiskancti bakkala bile gtmezdim.Makyajima elbiselerime, kdr karisirdi.Simdi duzeldi cocugumuz da var nereye gtsem izin veriyor

“Eşim şimdi düzeldi artık nereye istesem izin verir” diye sevinç gösterileri yapanlar çok gülünç. Ne kadar acizce, çocuğusunuz sanki o yüzden izin istiyorsunuz. İzin verme yetkisi de bir tek kocaya ait. Yukarıdaki yorumlardan birinde hanımefendi “ bakkala bile salmazdı beni “demiş. Tabire gel, kurbanlık koyun sanki! Tam acınacak hale gülmelik cinsten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…