- 1 Haziran 2012
- 3.624
- 3.939
- 333
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Baştan beri mi böyleydi yoksa sonradan mı oldu?
Benim bir akrabam eşini aldatmaya başladığında eşinin kıyafetlerine yaptıklarına da karışır oldu çünkü eşini de o kadınlar gibi, kendi gibi sanmaya başlamıştı.
1 yil dolmadi 5.yillikta sevgililk varIlk evlediğimiz zamanlar balkona çıkamaz markete bile gidemezdim. Eşim aşırı kıskançtı gına gelirdi ama sabrın sonu selamet şimdi nereye gitsem izin verir.
Zamanla düzelenlerde var düzelmeyenlerde o biraz kişiye kalmış ne kadardır evlisiniz?
Bizim 6-7 ay sonra yavaş yavaş geçmişti bu durumlarımız.
Biraz zamana bırakın ama hep böyle devam ederse de malesef cekilmez.
InsallahEvlılıgın ılk bı kaç senesı kıskanıyor erkekler. Sonradan kıskançlık falan kalmıyor. Hele çocuk olunca hepten kıskanmıyorlar. Dışarıya da çıkarsın gezersın bı kısıtlama kalmaz. Zamanla geçer gıder hepsı.
2 yılda oturur evlilik derler genelde. Şimdiye kadar hiç mi değişiklik olmadı?1 yil dolmadi 5.yillikta sevgililk var
Iyi akşamlar derdim eşim işi geregi şuan baska bir sehirde gerçi burdayken de aynıydı da cok kiskanc bu aralarda iyice arttı resim atsam elbisen niye dar pantolonun niye dar hayır attigim da bacagim dar da degil yanı bir yere gitmek cafe falan hak getire o olunca gidermişiz ben bunlara gelemiyorum boşanalım diyorum tek sorunumuz da bu kabul etmiyor napcam düzelir mi bu insan
Hayır eşim seçmiyor mesela ben elimde kahve varken dizlerimin üstünde çeker oyle atarım o da gneelde kıyafete bakar yoksa o seçmiyor yaniBöyle bir adam asla benim eşim olamazdı, olmadı da çünkü yüzüğü suratına attım.
Allah benim genlerime kıskançlık duygusunu kodlamamış, iyi ki de kodlamamış.
Bu dünyadaki en gereksiz, en anlamsız duygu kıskançlık.
Eşin sana güvenmiyorsa neden seninle evli? Yok eğer eşinin gerekçesi "ben sana değil çevreye güvenmiyorum" gibi aptalca bir bahaneyse o daha da kötü çünkü bu sefer de sizi "kendini çevreden koruyamayacak kadar aciz bir kadın" olarak görüyor demektir.
Ayrıca dost aci soyler; kıyafetlerini eşin yaninda yokken ona fotoğraf yollayıp eşinden izin istiyorsan da güdülmeyi, yönetilmeyi hakediyorsun.
Evlendik diye kıyafetimizi onlar mi seçecek, gezmeye gideceğimiz yeri, saati onlar mi söyleyecek?
Çözümü çok basit hiç bir şey için "İZİN İSTEMEYECEKSIN" sadece ve sadece hayat arkadaşın olarak gittigin geldigin yeri, saati kendisine bildirirsin hepsi o. Senin ondan ne farkın var ki?? O senden izin istiyor mu giyeceği kıyafet için, gideceği yer için? Bunun için boşayacaksa da bırak boşasın. Sana güvenmeyen adamın seninle işi ne?
Unutma taviz tavizi doğurur.
Hayır eşim seçmiyor mesela ben elimde kahve varken dizlerimin üstünde çeker oyle atarım o da gneelde kıyafete bakar yoksa o seçmiyor yani
Teşekkürler:)Az önceki mesajım biraz yüksek perdeden gelmiş olabilir ama böyle kadınların pasivize edilmeye çalışıldığını görüp, duyunca ister istemez tepki gösteriyorum. Çünkü istiyorum ki hiç bir kadın hiç bir erkeğe tabi olmasın. Ve duruma çoğunlukla kadınlar ortam sağladığı için de daha çok üzülüyor, sinirleniyorum. Sizin mesajınızı okuyunca da öyle sandım.
Erkekler (hepsi bir degil tabii ki ama) toplu iğne başı kadar müsamaha gösterseniz karakterinde varsa onu alır sömürür, suistimal eder, istedikçe ister. O yüzden bu konuda cizginizi net çekin derim. Bizim onlardan hic ama hic bir eksigimiz yok, onlar ne giyecegine ne yapacagina kendileri karar veriyorsa biz de verebiliriz illa bir şey söylemek istiyorlarsa "çok yakışmış karıcığım, şahane görünüyorsun" diyebilirler mesela.Sevgiler.
Nasıl yani ?Arkadaşları nedeniyle beni inst eklemiyor 6 yil olacak bizimde aynı hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?