- 25 Nisan 2017
- 764
- 556
- 23
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Evet kendi arkadaşları ekler istek atar flaan diye eklemiyor bizim sosyal medya sadece instgram olduğu için o da benim yeni sayılır ve eski soy isimle yani beni eşi diye anlayamazlar da yazarlarmış düşünce o asil düşünce tüm den kpatmak bir yere giderken izin almam giderim hic haberi olmaz o ara arar mesaj atip sorarsa söylerim benim niye haberim olmadi neden izin almadn diyor ne izni alcaksam ondan sonra tacizlere baslar hadi kalk gel git eve diyeNasıl yani ?
Eşiniz sizi instagramina arkadaşları görmesin diye mi eklemiyor ?
Size mi güvenmiyor yoksa arkadaşlarına mı ?
Kafeye gitmek için dahi soruyor musunuz ?
Okurken ben bunaldim kusura bakmayın.
Bi insanın bir insan üzerinde bu kadar egemenlik kurması bana iğrenç geliyor
Gerçekten tahammül edebiliyor musunuz ?Evet kendi arkadaşları ekler istek atar flaan diye eklemiyor bizim sosyal medya sadece instgram olduğu için o da benim yeni sayılır ve eski soy isimle yani beni eşi diye anlayamazlar da yazarlarmış düşünce o asil düşünce tüm den kpatmak bir yere giderken izin almam giderim hic haberi olmaz o ara arar mesaj atip sorarsa söylerim benim niye haberim olmadi neden izin almadn diyor ne izni alcaksam ondan sonra tacizlere baslar hadi kalk gel git eve diye
Instgramda bisey yaptığı yok hergun kontol ediyordum telefon da şifresi yok kendisi veriyor al bak diye malesef arkadaşları beni görmedi arkadaşların çoğu farklı sehirde cogu da bekar o yüzden öyle yapabilir diye düşünüyorum vee tahammül edemiyorum tabiki de düzelmiyor da boşanmıyor da ve ben bunu bile bile evlendim belki evlenince düzelir diye ama aynı artarak devam ediyorGerçekten tahammül edebiliyor musunuz ?
Yanı bilmiyorum.
Instagramda biyografi kısmına soy isminizi yazarsınız. Profil fotoğrafınızı birlikte olan bi fotoğraf yaparsınız.
Veya arkadaşları eşinizin profilinde fink atıp kız düşürmeye çalışacak insanlar mi ?
Kusura bakmayın ama bu normal bi kıskançlık değil.
Hastalıklı bir durum bence veya sosyal medyasında sizin görmenizi istemeyeceği şeyler yapıyor veya takip ediyor.
Her insanın içinde bi parça kıskançlık vardır. Fakat bu kadar fazlası güvensizlikten gelir bence.
Bu arkadaşlarını düğününüze çağırmadı mı eşiniz? Bu insanlar sizi görmedi mi düğünde? Sizi kimden neden saklıyor. Bu koruma değil yani.
Duzelir sandım hayır ben boşanalım diyorum şuan yanimda olmadığı için telefon araciligiyl yuz yüze konuşmadık o sinirlenip konuyu kapatıyor benim dediğim olsn havasında tartisma istemiyor yani biz tartisamiyoruzBosanalim diyorum kabul etmiyor durumu tam olarak nasıl?
+Bosanalim
-hayir
+Tmm :/
Gibi mi?
Ayrıca başından beri böyleymiş. Evlenmeseydiniz?
Nayn benimki değil tamam yapıyor ediyor amaa aşırı duskun degilKonuyla ne kadar alakalı bilemem de hep Merak etmişimdir, çok kıskanç erkekler çok mu cinselliğe düşkünler diye
Hani çok düşkün olur da her erkeğin de karısına o niyetle baktığını sanar mı acaba diye düşündümNayn benimki değil tamam yapıyor ediyor amaa aşırı duskun degil
Yok benimki o türden değilHani çok düşkün olur da her erkeğin de karısına o niyetle baktığını sanar mı acaba diye düşündüm
Neden kıskanıyormuş peki ?Yok benimki o türden değil
Iyi insan kalmamış taciz ve tecavüzler artmış beni koruması lazimmisNeden kıskanıyormuş peki ?
Merhaba benim eşimde çok kıskançdı. Halen beni delirttiği furumlar var tabi. Ilk senelerde hiç kıyafetim kamadı. Ne giysem dar,yakası açık, ku kısa.... Bir sürü bahane buluyordu. Deliriyordum dayanmak çok zoe oluyor. Bende sen bana al kıyafet diyordum ona da çok yanaşmıyordu. Annemlere bile zor gidiyordum. Onun istedigi gibi kiyafet bulmak zordu.zevksizligin dibine vurdum. Genede yaranılmıyor. Sonra oğlum oldu birazdaha azaldı. Yani hiç bitmiyor sadece azalıyor. Bende hiç Kıskanc değilim.anlamiyorum bu durumuIyi akşamlar derdim eşim işi geregi şuan baska bir sehirde gerçi burdayken de aynıydı da cok kiskanc bu aralarda iyice arttı resim atsam elbisen niye dar pantolonun niye dar hayır attigim da bacagim dar da degil yanı bir yere gitmek cafe falan hak getire o olunca gidermişiz ben bunlara gelemiyorum boşanalım diyorum tek sorunumuz da bu kabul etmiyor napcam düzelir mi bu insan
Evet benim kıyafetlerimi de kendisi seçiyor artıkMerhaba benim eşimde çok kıskançdı. Halen beni delirttiği furumlar var tabi. Ilk senelerde hiç kıyafetim kamadı. Ne giysem dar,yakası açık, ku kısa.... Bir sürü bahane buluyordu. Deliriyordum dayanmak çok zoe oluyor. Bende sen bana al kıyafet diyordum ona da çok yanaşmıyordu. Annemlere bile zor gidiyordum. Onun istedigi gibi kiyafet bulmak zordu.zevksizligin dibine vurdum. Genede yaranılmıyor. Sonra oğlum oldu birazdaha azaldı. Yani hiç bitmiyor sadece azalıyor. Bende hiç Kıskanc değilim.anlamiyorum bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?