Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar yeni üyeyim ve bu ilk konum.nerden nasıl başlasam bilmiyorum 7 yıllık evliyim.evlendiğimzde eşim az bi maaşla istanblda çalışıyodu neyse snavlara falan girdi şimdi memlekette güzel bi yerde makine teknikeri olarak çalışıyo.ben ilköğretm mezunuyum ve artık beni küçük gördğünü düşünüyorum.çünkü bi kaç konuda bana sende o kapasite yok dedi çok kırıldım.kendine çok güvenli burnu havalarda gezer oldu iyice.bende artık hiç özgüven kalmadı ne yapsam yanlış yapcakmışım gbi geliyo.üstelik onu çok kıskanmaya başladım belli etmek istemiyorum ama bazen elimde olmuyo
ne yapacağımı biliyorum aslında ama tembellikten mi güvenszlikten mi bilmiyorum bi türlü başlayamıyorum ilk önce lise bitirmek istiyorum ama başarısız olursam beni göznde iyice küçültmsnden korkuyorum
arkadaşlar yeni üyeyim ve bu ilk konum.nerden nasıl başlasam bilmiyorum 7 yıllık evliyim.evlendiğimzde eşim az bi maaşla istanblda çalışıyodu neyse snavlara falan girdi şimdi memlekette güzel bi yerde makine teknikeri olarak çalışıyo.ben ilköğretm mezunuyum ve artık beni küçük gördğünü düşünüyorum.çünkü bi kaç konuda bana sende o kapasite yok dedi çok kırıldım.kendine çok güvenli burnu havalarda gezer oldu iyice.bende artık hiç özgüven kalmadı ne yapsam yanlış yapcakmışım gbi geliyo.üstelik onu çok kıskanmaya başladım belli etmek istemiyorum ama bazen elimde olmuyo
kendine acayip güvenen bi insan kötü hissettirmek için göbeğin çıktı falan diyorum bi ortam olsun sorar insanlara kilolu muyum ben falan diye yok ya fiziğin çok güzel dediklernde ağzı kulaklrına varır sanki iyice deli olurum
cnm tüm yorumları okuyamadım o yüzden durumu tam anlamamış olabilirim anladığımdan yola çıkarak diyorumki öncelikle eşinle yarış eder gibi olma, yani okumayı kendin için iste ,o beni küçük görüyorda ,diploma alayım bende ona 2 laf söyleyeyim diye düşünürsen evde kavga kıyamet kopar,aldığın diploma yuvanızı huzursuz eder,kendin için iste diplomayı,bide belliki eşin bir yerlere çok çalışarak gelmiş senelerce uğraşmış, elde ettiği şeyle azıcık övünsün hem içeride hem dışarıda mazur gör, çok kızma ama kendini ezdirme,bunu şöyle yaparsın; eşine gidip ' seni gördükçe hem gurur duyuyorum, hem seviniyorum hem de üzülüyorum, benim imkanım hiç olmadı okuyamadım,annem babam okutmadı, sen okutur musun en azından dışardan liseyi bitireyim' de, 'hatta sende varsın yanımda, bana yardımcı olursun, koskoca teknikersin ,beraber üstesinden geliriz lütfen diye iste,nerden çıktı derse senin yanında utanıyorum eziliyorum demek yok,şimdi burda birkaç neden yazıcam ama o nedenler gerçekten seninde okuma isteğin olsun, 'ilerde çocuklarıma iyi örnek olmak istiyorum, zamaında bunları başardım demek istiyorum ,onlarda sende benimle gurur duyun istiyorum ' de, 'bak sen neler başardın izin ver bende başarayım' de,ayrıca ' çocuklar çok hızlı büyüyor ,ilerde okula başlayacaklar, sen olmayacaksın evde ,ben olucam, nasıl yardımcı olucam onların derslerine' dersin,asıl sebebin bu olsun bence, azıcık üzülürsün bunları derken,tüm bunlardan sonra bence kesin izin verr (inşallah ) , izin verirse ne güzel okursun işte,okumak gibisi yok, eminim sende çok severek okuyacaksın,izin vermezse de birşey dediğinde işte okutan olmadıki beni ,yoksa bende bilirdim ,yapardım de tatlı dille, sen üzüleceğine o üzülsün :) bide okumak gerçekten önemli 'ben okuyayımki benim çocuklarım benim gibi kalmasın, onlarda her koşulda okusun yarın birgün üzülmesinler dışarlarda' de eminim bir baba olarak haklı olduğunu görecektir aman bunları tatlı dille demeyi unutma,bide kendini hiç üzme, okumamış olabilirsin ama eminim çok iyi bir anne ve ev hanımısındır,bu meziyetler kimi okumuşlarda yok ve okuyarakta kazanılmıyor malesef,inşallah mutlu olursun,şöyle de böyle de derken kendimi biraz kötü hissettim, ne diyeceğini demek bana düşmez dediklerim tavsiyedir inş işine yarar :)
adam sonradan bişeyleri elde etmiş bunun gururunu yaşıyor sizde kıskanmışsınız belliki belkide ortada öyle çok aman aman havaatan biri yok ama siz kendinizi ezik hissettiğinizden adama da bunu yansıtırsınız ki haliyle adamda sizi ezer. beni yanlış anlamayın ama eşiniz birşey başarmışsa bunun arkasında durun bunu sizde bir fırsat bilin başaran kişi eşiniz ve haliyle her birşey yapmış insan gibi bunun tadını çıkarsın. siz bence fazla alınganlık yaptınız ve bunu yansıttıkça ezildiniz
benim annem 4 çocuklu bir anneyken ilkokul mezunu ehliyet alcam dedi yazıldı aldı şimdi 50sine gelmiş yaşı kadın okula yazıldı en azından ortaokul mezunu olayım diyerek şimdi tek dersi kalmış mezun olmasına diyorki lise yazılsam nolur kızımdedim ne olacak süper olur ve annem liseye başlıyor...
sizin yaşınız genç kalkmış eşinizin başarısını kıskanacağınıza bence örnek alın sizde yazılın okula sizde başarılı olun inan eşinizde böylesinden daha memnun olacak bence
mesajlarınızı okurken gözlerim doldu hepinize çok teçekkr ederm gerçkten....inanın evlendiğimden beri hep okumak istedm ama sırf tembellikten başvurmadım belki şimdiye bitirirdim bile liseyi.eşim şu an ne destek ne köstek durumunda aslında ikna edebilirimdye düşünüyorum ve inanın okumayı hep kendm için istedim bu gne kadar çoçuklrımda ilerde benmle gurur duyacaktır bitirirsem bliyorum ve gerçekten eşime inat olsun bitircem demiyrum ama bitirmek istiyorum