- 15 Mayıs 2022
- 1.674
- 2.060
- 83
- Konu Sahibi pamuklusekeriz
-
Kendisi beni evden kovuyo ev babasinin 3.5 yasinda oglum var calismiyorumBu saçmalamak değil,bariz namusunuza dil uzatıyor üstelik ortada hiç birşey yokken.İnsanlar eşlerine ne kolay iftira atar oldu hayretle okuyorum bu platformda .....Lütfen sizde panik atak hastası diye olayı yumusatmayin ,sindirmeyin gerekirse bosanin açık ve net.Guvenmiyorsa kapıyı gösterin birde alttan alıp olayı daha çıkılmaz duruma sokmayın.
Bu şüpheyle ömür mü geçerÖnceden kapalıydi neden son görülmen kapali diyip 2 ay önce açtırmıştı
Tek sebep bu değil bence başka şeyler de olmuş olmalı ki böyle ağır ithamda bu kadar net olsun.Sizin tavrınız da garip bu kadar sakin kalmış olmanız bana cok enteresan geldi. Böyle çirkin bi itham karşısında ortalığı ayağa kaldırırdım ben.Herkese merhabalar hanimlar eşimle bugün bi konu hakkında tartışmıştık bana bir daha senin arabana binmicem söylede böylede diye baya yeminler etti.
Bende kendin bilirsin dedim ister bin ister binme seni zorla bindiren mi var dedim.
Daha sonra olayla asla alakasiz bir şekilde ne yaptıklarını biliyorum ayağını denk al dedi ne yapmışım dedim gece whatsaptan birileriyle konuşuyosun ispatalrim dedi ki asla böyle bir şey yok gece ben whatsaptan kimseyle konuşmam arkadaşlarımda dahil.
Neyse ekran fotoğrafı attı benim wp de son görülme saatlerim birinde gece 5.33 diger attiğı resimdede 3.45 sen bu saatte kimlerle konuşuyodun dedi kimseyle konuşmuyodum öylesine girmişimdir dedim daha sonra hayatında başka biri varsa eğer s.....git o evden dedi. Cevap bişi yazmadım daha dona kaldım öylece asla böyle bir şey beklemiyodum eşim panik atak hastasi psikiyatrik ilaç kullaniyo ve ara sıra saçmaladığı zamnlar oluyo
Herkese merhabalar hanimlar eşimle bugün bi konu hakkında tartışmıştık bana bir daha senin arabana binmicem söylede böylede diye baya yeminler etti.
Bende kendin bilirsin dedim ister bin ister binme seni zorla bindiren mi var dedim.
Daha sonra olayla asla alakasiz bir şekilde ne yaptıklarını biliyorum ayağını denk al dedi ne yapmışım dedim gece whatsaptan birileriyle konuşuyosun ispatalrim dedi ki asla böyle bir şey yok gece ben whatsaptan kimseyle konuşmam arkadaşlarımda dahil.
Neyse ekran fotoğrafı attı benim wp de son görülme saatlerim birinde gece 5.33 diger attiğı resimdede 3.45 sen bu saatte kimlerle konuşuyodun dedi kimseyle konuşmuyodum öylesine girmişimdir dedim daha sonra hayatında başka biri varsa eğer s.....git o evden dedi. Cevap bişi yazmadım daha dona kaldım öylece asla böyle bir şey beklemiyodum eşim panik atak hastasi psikiyatrik ilaç kullaniyo ve ara sıra saçmaladığı zamnlar oluyo
Ev babasinin evi o yuzden kolaylikla bh lafi diyebiliyo kendisi bosanma oldugunda asla beni bu evde oturtmayacagni dile getiriyo surekliEşim bana s git dese s giden kendisi olur.
O gune gittim tamamen arefe gunuydu sabah bayramin 1. Gunuydu kaynanam hastahene gitmisti kaynim goturmustu esim uyuyodu bende ara sira kalkip bi haber varmi diye bakiyodumO saatte neye baktin diyenler şaka mı gerçekten?sessizde olan gruplar var ayrıca canım istedi bakarım kime ne?ben olsam kıyameti koparirdim resmen aldatiyosun demiş.
Evet biliyo hatta bazi geceler telefonu karistirir ama yapmazEşiniz telefon şifrenizi biliyor mu? Gece o saatte kendisi sizin whatsapp'ınızı açmış olabilir mi? Kavgaya bahane olsun diye
Emin olun surekli boyle bu ilk degil bunyem mi alisti anlamiyorum eskiden ben aglardim kavgar kiyametler simdi bende tik yok yani umursamiyorum bile ben kendimi biliyorum sen ne desende umrumda degil diyorum kus kaliyorum sonra ozur diler neler neler barisiriz barismazsakta atak gecirir 2 hafta hastahanelere goturrum merul merul yuzume bakar bana muhtac oluyo ben yoruluyorum yineTek sebep bu değil bence başka şeyler de olmuş olmalı ki böyle ağır ithamda bu kadar net olsun.Sizin tavrınız da garip bu kadar sakin kalmış olmanız bana cok enteresan geldi. Böyle çirkin bi itham karşısında ortalığı ayağa kaldırırdım ben.
O gune gittim tamamen arefe gunuydu sabah bayramin 1. Gunuydu kaynanam hastahene gitmisti kaynim goturmustu esim uyuyodu bende ara sira kalkip bi haber varmi diye bakiyodum gece kalkip bakma huyum yok tabiki ama gun icinde surekli girer bakar cikarimSabaha karşi uyanip kimse bisey yazmamişken wpa girmem ben acikcasi o saatte orasi aklima bile gelmez grip ne yapacagim eski yazilari mi okuyacagim o saatte. Bir sey yapmasaniz da çok normal karsilanabilir bir durum degik, garip bir hareket.
Benim son gorulmem kapalidir, esimin de oyle seyler takip etmeyiz ama durduk yere gece vakti wp acip bakmakta olağan akişta olmuyor herkeeste.
Vallahi gecmiyo o kadar bana guvensiz ki her an aldaticskmisim gibi seytana uyucakmisim gibi davranislar sergiliyo hatta esra eroldan etkileniyo diye onu yasaklamistim insallah hala izlemiyodur orda izleyip bana sariyoBu şüpheyle ömür mü geçer
Evet bunu biliyorum bosanma gibide suanlik kafamda bisi yok ama ne yapicagmi bilmiyorumNormal degil, Gece 3 te 5te neye baktın diye soranlar şaka mı?
Canım ne isterse ona bakarım.
Eşiniz sizi suçlamak için bilerek açtirmis son görülmenizi resmen.
Belki de kişi kendinden bilir işi.
Normal olmayan eşinizin ta kendisi.
Ne zamana kadar çekeceksiniz bu ızdırabı? İftira, küfür hakaret ve evden kovma çekilir gibi değil.AyrıcaEmin olun surekli boyle bu ilk degil bunyem mi alisti anlamiyorum eskiden ben aglardim kavgar kiyametler simdi bende tik yok yani umursamiyorum bile ben kendimi biliyorum sen ne desende umrumda degil diyorum kus kaliyorum sonra ozur diler neler neler barisiriz barismazsakta atak gecirir 2 hafta hastahanelere goturrum merul merul yuzume bakar bana muhtac oluyo ben yoruluyorum yine
Evet o an panik atak gecirirken beni hastahaneye yetistir diye yalvarir bende hemen onu hastahaneye goturrum dil alti verirler eve donerizNe zamana kadar çekeceksiniz bu ızdırabı? İftira, küfür hakaret ve evden kovma çekilir gibi değil.Ayrıca
*melül melül bakmak
Kendinizi açıklayayın lütfen,ben gece her kalktığımda bakarım alışkanlık olmuş.kime ne yani benim ozelimO gune gittim tamamen arefe gunuydu sabah bayramin 1. Gunuydu kaynanam hastahene gitmisti kaynim goturmustu esim uyuyodu bende ara sira kalkip bi haber varmi diye bakiyodum
İşte böyle taviz tavizi doğurur.Önceden kapalıydi neden son görülmen kapali diyip 2 ay önce açtırmışt
İnanınki instagram vs hic bir sosyal medya kullanmam sadece youtube ve whatsap
Kendisi o düşüncede olan karşısındakini de öyle sanarmış. Peki aileniz size destek olmaz mı anlatsanızVallahi gecmiyo o kadar bana guvensiz ki her an aldaticskmisim gibi seytana uyucakmisim gibi davranislar sergiliyo hatta esra eroldan etkileniyo diye onu yasaklamistim insallah hala izlemiyodur orda izleyip bana sariyo
Öylesine alışkanliktan veya sıkıntıdan da bakmış olabilirsiniz illa bir sebep olması gerekmez.O gune gittim tamamen arefe gunuydu sabah bayramin 1. Gunuydu kaynanam hastahene gitmisti kaynim goturmustu esim uyuyodu bende ara sira kalkip bi haber varmi diye bakiyodum
Niye ya? Belki uyku tutmadı profil fotoğrafına baktı, belki sohbet geçmişlerini temizledi ya da sadece canı öyle istedi girdi?Sabaha karşi uyanip kimse bisey yazmamişken wpa girmem ben acikcasi o saatte orasi aklima bile gelmez grip ne yapacagim eski yazilari mi okuyacagim o saatte. Bir sey yapmasaniz da çok normal karsilanabilir bir durum degik, garip bir hareket.
Benim son gorulmem kapalidir, esimin de oyle seyler takip etmeyiz ama durduk yere gece vakti wp acip bakmakta olağan akişta olmuyor herkeeste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?