daha önce de eşimden bahsetmiştim ilgisiz falan ama zaman geçtikçe düzeleceğine daha da kötüye gidiyor önceleri süprizler yapardı onları artık yapmıyor hep gezerdik birlikte güzel zamanlar geçirirdik şimdi ben söylersem mecburi geliyor onu da burnumdan getiriyor ama artık zıvanadan çıktı ve para harcamamı yasakladı kredi kartını iptal etti bundan sonra hiçbir şey almayacaksın dedi. evin ve çocuğumun ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarımı alıyorum sadece kendimi düşünen biri değiilim. kredi kartına fatura kabarık geldi diye önce bağırıp çağırdı ben tartışmaya girmeden sadece cevabını söyledim ve sinirlenip yüzüme ve gözüme vurdu beklemediğim bir tepkiydi o günden beri gözüm bulanık görüyor bu arada ben de çalışıyorum. boşanmayı çok istiyorum ama korkuyorum çocuğum var. çok mutsuzum
Hiçbir şekilde hakkı yokken , birde çalışıyorken bile despotluk yapıp para harcamanızı kısıtlıyor, şiddette başlamış üstelik.
Sevgi anlamında hiçbir iletişim kurulmuyor.
Ee ne duruyorsunuz guzel kardeşim, canınızı yolda mı buldunuz?
Kıymet verin kendinize ve çıkarın o adamı hayatınızdan ?
Çocuk için hayat ertelenmez. Mutsuz bir anne babayla büyümesi ona da haksızlık.
hayır ailem bilmiyor söylememe izin vermiyor daha önceleri sıkıntılarımızı aileme söylerdim işin içinden çıkamazdık
ama artık söylemiyorum çok bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?