eşim hayatımı zindana çevirdi

hayır ailem bilmiyor söylememe izin vermiyor daha önceleri sıkıntılarımızı aileme söylerdim işin içinden çıkamazdık
ama artık söylemiyorum çok bunaldım

Bunları ailene söylemen için izin alman gerekmiyor.
Ona kalırsa tabiki izin vermeyecek.
Bir an önce ailenle konuş, onlar göz yummayacaklardır.

Çalışıp kazandığınız parayı mı alıyor elinizden? Çok mu harcıyorsunuz yada borcunuz mu var ki bu kadar abarttı eşiniz?
Herhalükarda haksız eşiniz, sizi hırpalamaya hakkı yok.
Güzelce konuşabilir yani sonucta sizde o evin gecimine katkı sağlıyorsunuz.
Ne diyebilirim ki Allah yardımcınız olsun.

Calisan bayan dayagi vsyi cekmezdi cunku ayaklarinin ustunde dururdu kocasindan don parasi istemezdi adamda kadin calisiyor istediginde gider diye siddet gosteremiyordu zaten hep ekonomik ozgurlugu olmayanlar dayak yerdi .... heee kadin kendi calistigini harcayamiyo bosanmaya korkuyor ruhun beynin ozgurlugunu kazansin once sonrasi gelir illaki oyuzden calisiyoon aaaa nasil bosanamiyorsunlar gereksiz kizceler

açıkçası ailem boşanmamı istemiyor onunla evlenmemi istemiyorlardı onun ailesi de beni istemiyordu boşandığımda hem ailesini sevindirmiş olacağım hem de ailemin tepkisiyle karşılaşacağım zor günler geçireceğim bunlar gözümü korkutuyor

Başkası ne der, başkası veya ailem üzülür, sevinir diye düşünürsen hayatını mahvedersin.....

Beyninden başkası ve elalem düşüncelerini, o sevincek bu üzülcek düşüncelerini yok et ve

sakince düşün, kesin net kararını ver ve arkana bakmadan uygula, en fazla 1-2 sene sıkıntı yaşarsın

sora yeni bi hayat, yeni umutlu günler....

gözün için doktora gittin mi? önemli bişey olabilir..

Reactions: IKS
aynen sonuçta ben çalışmayabilirdim ne kadar harcarsam harcayayım az da olsa eve katkım var evi çekip çeviriyorum ama sorun onun büyük bir değişim geçirmiş olması. bir anda değişti ve değişmeye devam ediyor. borcumuz yok ama sahip olduğumuz bir malımız da yok çünkü evlendiğimizden beri düğün eşya kredi borçlarını ödedik sonuçta hiç birikim yapamadık ailesi bize hiçbir şekilde destek olmadı bu yüzden sıkıntılı

gözün için doktora gittin mi? önemli bişey olabilir..
gitmedim abarttığımı söylüyor ben zaten her şeyi çok abartırmışım ama endişeliyim sonuçta hala bulanık görüyorum. çok istiyorsan gidelim diyor söylemlerinden dolayı gitmiyorum ne olacaksa olsun artık diyorum

Birseyi merak ediyorum. Daha sonra erkegin duzelebilecegini dusunmek mantiksiz bence. Duzelen erkek gorulmemis ki neden hep bu beklenti icindeyiz

madem çalışıyosun boşan. çocuğunada kendinede bakarsın. hiç bir kadın bir defaya mahsus bile olsa şiddet görmemeli

boşanmak fikri hep kafamda ama nasıl olacak yalnız bunu nasıl becereceğim ailem boşanmamı istemez.
sizin eşleriniz bu konuda nasıl davranıyor aldıklarınıza yediklerinize karışırmı

bu nasıl bir evlilik?
aklım hayalim almadı!
ve niçin sürüyor?
çocuk için mi?
kusura bakmayın, hadi ordan diyeceğim!

bu nasıl bir evlilik?
aklım hayalim almadı!
ve niçin sürüyor?
çocuk için mi?
kusura bakmayın, hadi ordan diyeceğim!
niçin sürdüğünü düşünüyorsunuz merak ettim bu arada aramızda cinsel anlamda da bir birliktelik kalmadı. neden sürdürdüğümü ne yapmam gerektiğini düşünüyorum bunu konuşuyoruz zaten

Sadece Eşiniz değil siz kendi hayatinizi zindan ediyorsunuz...

Hayatta herkes seçimlerini yasar. Sizi para için döven adamin yaninda kalarak seciminizi yapıyorsunuz ve getirdiklerini de yasamak katlanmak zorunda kalacaksiniz.

Eğer başka bir hayat isterseniz seciminizi değiştirmeniz gerek

ne yapman gerektiği apaçık görünüyor
ama sen görmüyorsun, silkelen kardeşim silkelen

Gözün bulanık mı görüyor?
Korkmaya devam et. O sırada görme duyundan olmamak için de dua et.

Ama çocuğum var korkuyorum demeden evvel..
Paranla yaşadığın hayata bir bak olur mu?

Bu kadar degisim düşündürücü. Guzel olan her huyunu terkettigi gibi yerine kotu huylarini koymus resmen. Evet tamam kredi karti cok gelmis diye belki tartisilir sinirle ama size vurmasini gerektirecek bisey yok ortada. Hos hicbirsey siddeti gerektirmez o ayri da. Cinsel anlamda da birsey kalmadi diyorsunuz. Yaptigina pisman da olmamis, doktora goturmedigi gibi abarttiginizi soyluyor. Bunlar cok dusundurucu seyler. Esiniz sizi sevmekten vazgecmis gorunuyor. Hayatinda ya da aklinda baska birisi de olabilir.

gözün için doktora gittin mi??
Kendinize güvenin eger bosanmayi istiyorsanız ailenizden destek isteyin

Ay bu ne be! hem çalış hemde paranın üstüne öküzün teki otursun! yeter hanımlar çok yüz verdik bu heriflere! ipleri ele alalım yaff

Kendi maddi ozgurlugun var kocana mecbur degilsin canim cocugunu oyle bir ortamda buyutmeknse basbasa olursun ama en azindan huzurun olur ailende destekliyorsa ve esin duzelmicekse daha fazla yipranma erteledikce kaybedersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…