- 5 Mayıs 2013
- 33.876
- 41.437
- 798
hayır ailem bilmiyor söylememe izin vermiyor daha önceleri sıkıntılarımızı aileme söylerdim işin içinden çıkamazdık
ama artık söylemiyorum çok bunaldım
açıkçası ailem boşanmamı istemiyor onunla evlenmemi istemiyorlardı onun ailesi de beni istemiyordu boşandığımda hem ailesini sevindirmiş olacağım hem de ailemin tepkisiyle karşılaşacağım zor günler geçireceğim bunlar gözümü korkutuyorÇok sağlam bir avukat bul, eşinin haberi olmadan durumunu anlat, sana bu durumda neler yapabileceğini söyler.
Şiddet yine olursa hiç vakit kaybetmeden darp raporu al, yani boşanmak düşüncen kesinleştiğinde elinde sağlam
delillerin olsun..Ayrıca hiç korkma, Allah büyük...
açıkçası ailem boşanmamı istemiyor onunla evlenmemi istemiyorlardı onun ailesi de beni istemiyordu boşandığımda hem ailesini sevindirmiş olacağım hem de ailemin tepkisiyle karşılaşacağım zor günler geçireceğim bunlar gözümü korkutuyor
gözün için doktora gittin mi? önemli bişey olabilir..daha önce de eşimden bahsetmiştim ilgisiz falan ama zaman geçtikçe düzeleceğine daha da kötüye gidiyor önceleri süprizler yapardı onları artık yapmıyor hep gezerdik birlikte güzel zamanlar geçirirdik şimdi ben söylersem mecburi geliyor onu da burnumdan getiriyor ama artık zıvanadan çıktı ve para harcamamı yasakladı kredi kartını iptal etti bundan sonra hiçbir şey almayacaksın dedi. evin ve çocuğumun ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarımı alıyorum sadece kendimi düşünen biri değiilim. kredi kartına fatura kabarık geldi diye önce bağırıp çağırdı ben tartışmaya girmeden sadece cevabını söyledim ve sinirlenip yüzüme ve gözüme vurdu beklemediğim bir tepkiydi o günden beri gözüm bulanık görüyor bu arada ben de çalışıyorum. boşanmayı çok istiyorum ama korkuyorum çocuğum var. çok mutsuzum
aynen sonuçta ben çalışmayabilirdim ne kadar harcarsam harcayayım az da olsa eve katkım var evi çekip çeviriyorum ama sorun onun büyük bir değişim geçirmiş olması. bir anda değişti ve değişmeye devam ediyor. borcumuz yok ama sahip olduğumuz bir malımız da yok çünkü evlendiğimizden beri düğün eşya kredi borçlarını ödedik sonuçta hiç birikim yapamadık ailesi bize hiçbir şekilde destek olmadı bu yüzden sıkıntılıÇalışıp kazandığınız parayı mı alıyor elinizden? Çok mu harcıyorsunuz yada borcunuz mu var ki bu kadar abarttı eşiniz?
Herhalükarda haksız eşiniz, sizi hırpalamaya hakkı yok.
Güzelce konuşabilir yani sonucta sizde o evin gecimine katkı sağlıyorsunuz.
Ne diyebilirim ki Allah yardımcınız olsun.
gitmedim abarttığımı söylüyor ben zaten her şeyi çok abartırmışım ama endişeliyim sonuçta hala bulanık görüyorum. çok istiyorsan gidelim diyor söylemlerinden dolayı gitmiyorum ne olacaksa olsun artık diyorumgözün için doktora gittin mi? önemli bişey olabilir..
niçin sürdüğünü düşünüyorsunuz merak ettim bu arada aramızda cinsel anlamda da bir birliktelik kalmadı. neden sürdürdüğümü ne yapmam gerektiğini düşünüyorum bunu konuşuyoruz zatenbu nasıl bir evlilik?
aklım hayalim almadı!
ve niçin sürüyor?
çocuk için mi?
kusura bakmayın, hadi ordan diyeceğim!
ne yapman gerektiği apaçık görünüyorniçin sürdüğünü düşünüyorsunuz merak ettim bu arada aramızda cinsel anlamda da bir birliktelik kalmadı. neden sürdürdüğümü ne yapmam gerektiğini düşünüyorum bunu konuşuyoruz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?