Eşim hep ailesiyle olmak istiyor....

drdepresyon

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
306
20
318
Çorum
Ne kadar komik değil mi eşimin ailesi diyorum çünkü onun ailesi ben ve kızım değil kendi anne-baba,kardeşleri.....
Benim annem ve babam ölmüş,3 tane be kar kardeşim var aynı evde yaşayan anlayacağınız gidebileceğim ana evim yok,evlendiğim günden beri eşim hergün ailesiyle iç içe olmak istedi,ben de istedim ama uyuşamadım özellikle boşanmış görümcem ve hergün eve gelen kuzenleri bana rahatlık vermediler,çalışıyorum zaten mesafeli oldum.eşim kötü bir insan değil,bana karşı hoyrat,sert değildir ama vurdumduymaz ve ilgisizdir,hergün nöbet çıkışı annesigile gider akşama kadar orada oturur,eve gelince direk bilg. başına,benimle oturup sohbet etmez,birşeyler paylaşmaz kızıyla oyun oynamaz vb...defalarca boşanmak istedim ama beni sevdiğini ayrılmak istemediğini söylüyor,kendimi çok değersiz sevgisiz hissediyorum......

Ne kadar komik değil mi eşimin ailesi diyorum çünkü onun ailesi ben ve kızım değil kendi anne-baba,kardeşleri.....
Benim annem ve babam ölmüş,3 tane be kar kardeşim var aynı evde yaşayan anlayacağınız gidebileceğim ana evim yok,evlendiğim günden beri eşim hergün ailesiyle iç içe olmak istedi,ben de istedim ama uyuşamadım özellikle boşanmış görümcem ve hergün eve gelen kuzenleri bana rahatlık vermediler,çalışıyorum zaten mesafeli oldum.eşim kötü bir insan değil,bana karşı hoyrat,sert değildir ama vurdumduymaz ve ilgisizdir,hergün nöbet çıkışı annesigile gider akşama kadar orada oturur,eve gelince direk bilg. başına,benimle oturup sohbet etmez,birşeyler paylaşmaz kızıyla oyun oynamaz vb...defalarca boşanmak istedim ama beni sevdiğini ayrılmak istemediğini söylüyor,kendimi çok değersiz sevgisiz hissediyorum......
kaç yıldır evlisiniz?

Seni benimsememiş gibi yani. Sen de kendini yalnız ve dışlanmış hissediyorsun. Bence aldırma yani bu konunun bir çözümü yok ki. Konuşmayı denesen yine aynı olacak.. Bence onu böyle kabul et ve kendine de başka bir dünya kur. Yani boşan demiyorum Sadece senin de kendine göre önem verdiğin önceliklerin olsun.

Seni seviyorsa değişecek başka caresi yok bence işten cıkıp direk annesine ne diye gidiyo cok saçma ayrıca gitmek zorunda değilsiniz canınız istediği zaman gidin böyleleri ne diye evleniyo anlamıyom ya

Bence interneti kapatın. Bu bilgisayar ve telefon bağımlılığı uyuşturucu bağımlılığı gibi oldu. İnsanlar hipnotize olmuş gibiler. Başından ayrılmayı bilmiyorlar. Eşinizin aile düzeni sizi boğabilir. Siz daha tenha bir aile düzenine alışıksınızdır. Tekrar ve tekrar konuşmaktan başka çare yok sanırım.

eşiniz bir aile olduğunun kavramını anlayamamış maalesef,ama anne baba kardeş de bir yere kadar .emin olun bir süre sonra bırakır biraz bu konuda sıkıntı yaşarsınız ,hep böyle devam edecek değil herkes kendine bir yol çizer dışarıdakiler dışarda kalır merak etmeyin

Anlamadığım hadi eşiniz gidiyor, ailesi demiyor mu eşin bekler yavrun bekler diye
Herkes babalığın hakkından gelemiyor sinir oluyorum karnınız tok sırtınız pek diye düşünen babagillere
Aile kavramı oturmamış ergen gibi sorumsuz takılan bireyler evlenmesin ya, kimsenin hayatını mahvetmesinler
Çok zor bir durumdasınız Allah yardımcınız olsun. Evladınıza gereken ilgiyi siz verin.

4,5 yıldır benimsememiş bundan sonra da benimsemez kardeşim.ya eşini böyle kabul edeceksin ya da onun ben seviyorum ayrılmam lafına bakmayıp boşayacaksın başka çözüm yok.

sevgi böyle bir şey değil.. klişe olacak ama sevgi gerçekten emek ister. evlendim çocuk da yaptım görevlerime birer tik atayım gibi bir şey değil. ince ince işlemek lazım evliliği ki insanlar mutlu olsun karşılıklı.
senin durumun sıkıntılı arkanda anne babanın olmadığını bilen eşin kendi ailesine ağırlık vererek seni boşlamış belli ki..
kimseye evliliğini bitir boşan demem ortada şiddet, alkol, ahlaka mugayir durum yoksa.. sen eşini alıp ciddi ciddi karşına konuşacaksın çözemiyorsanız da bir ömür bu şekilde yaşayabilip yaşayamayacağına kendin karar vereceksin..

peki kendinize de sordunuz mu acaba ben nerde hata yapıyorum diye. yanlış anlamayın eşinizi haklı bulmuyorum ama iki taraflı olaya bakmaya çalışıyorum. evde ki tutumunuz nasıl? yorgun bezmiş bıkkın mı takılırsınız yoksa şen şakrak mısınız gibi

eşim evdeyken onu konuşturmaya çalışırım güldürürüm.çevremde hoşsohbet bilinirim zaten
biraz özel ama dün kızımı erken yatırdım.güzelce geceliğimi giydim yanına sokuldum oyundaki savaştaymış önemliymiş bitsin de seninle ilgileneyim dedim bende sinirlendim geri eşofmanımı giydim içeri geçtim sonra geldi dil döktü falan ama boş öküz geldi öküz gidecek....

eşim evdeyken onu konuşturmaya çalışırım güldürürüm.çevremde hoşsohbet bilinirim zaten
biraz özel ama dün kızımı erken yatırdım.güzelce geceliğimi giydim yanına sokuldum oyundaki savaştaymış önemliymiş bitsin de seninle ilgileneyim dedim bende sinirlendim geri eşofmanımı giydim içeri geçtim sonra geldi dil döktü falan ama boş öküz geldi öküz gidecek....
Sinirlenecek bi durum yok,sonra gelmiş yanınıza.Onun hobileri ya da meraklarına da ilgi gösterirseniz ya da en azından fırsat verirseniz size iki misli ilgiyle geri döner.
Eşim iddaa oynardı ben de sinirlenirdim ,gizli oynamaya başladı.Sonradan dank etti bana ben de kupon yapcam tüyo ver vs diye ilgilendim biraz hiç saklamadı ondan sonra ve bana daha kıymet vermeye ,özel zaman bulmaya çalıştı.
Bana benim ailem sensin der hep ve bu şekilde de davranır.
Biraz gayret gösterirseniz ki seviyorsunuz bir şey kaybetmezsiniz aksine kazanırsınız.

Canım o annesine gidiyor seni de ihmal ediyor ise al kızını sende sinemaya git. Arada kızını da yolla git hamama falan kuaföre git uzun uzun takıl. Git bir kahve iç dışarıda. Erkekler evde oturup eşim sıkılır diye düşünmez ama senin eğlendiğini keyif aldığını anlarsa dışarıda oda takılır belki peşine zamanla.

o annesindeyken sende iştesin heralde bu sorun olmamalı, seni evde bırakıp gitmiyo. ama evdeyken seninle ilgilenmemsesi doğru değil ayrılmak istemiyosa karısına kızına vakit ayırsın

Ilgisiz erkeğe en kötü strateji bu artık herkes bunu farketmeli. Onsuz hayattan keyif aldığını görmek sinirini bozacak onuda dahil etmeni isteyecektir muhtemelen. Ama biz kadınlar hep erkeklere bu konuda yüz veriyoruz. Eşimle gezmek istiyorum eşimle tv izlemek istiyorum izlenimi verince onlarda lütuf ederse katılıyor bize. O oyun oynuyor ise aç bir komedi korku filmi. Al patlamış mısırınıçayını kıkır kıkır izle. Giyin yine dekolteniöyle uzan kanepeye ama odak noktan film olsun.

Böyle gecelik giyip hazırlanıp bu lafı duyan kadın okadarçokki.

Sanırım bu hayatta biraz da kötü olmak gerekiyor çünkü eşler iyilikten anlamıyorlar benim kv ve kp farklı ildeler eminim aynı il de olsak eşimde her gün onlara giderdi .... eltim le kv aynı mahallede oturuyorlar eltim asla kaynımı yalnız göndermez gideceksek beraber gideriz der düşün yani biz bile Oray'a gezmeye gidince kaynım gelipte abimle iki laf edeyim demez o yüzden kötü olanlar kaxanıyor sanırım eltim aşırı kıskanç ve kötü birisidir....

Back
X