Sanırım bu buyu olayı sen nısanlıyken yapıldı mutfakta buldum dıyosun ve esın getırdı koydu bıde kusura bakma ama ne esın ne aılesı Allah korkusu olmayan ınsanlar yapan yapıyo esınde bıle bıle getırıp koyuyo neyse ozamanlar haberın yokmus sımdı ogrendın ama bunlar aılece buyuculere abone demekkı nısanlıyken ne dıye yapıldı bılemem ama annesı olcak o cadının parmagı olabılır bu ıste ayrılmanız ıcıcn yada sogutmak ıcın ıkısı aynı kapıya cıkıo gercı ama Allah bılır kımseyı boyle sucla yargılayıp gunahada gırmek ıstemem ama ben anlattıklarından yola cıktım sadece kı ben ınanıyorum bu buyu olaylarına hemde cok gordugum tanık oldugum cok kısı oldu boyle seylere maruz kalan. Ama buyuyle olsa da esının boyle olması zaten esın dedıgım gıbı anladıgım sekıldeyse olay Allahtan korkusu yokkı Allahtan korkmayan ınsandan kork onun kaybetcek hıcbıseyı yok cunku en baska vıcdanı yok ben olsam ayrılırdım tabı sevıosundr falan zor ama belkı daha nısanlıykende o buyuyle senınle evlendı belkıde ozaman bırakıcaktın ayrılmamamn ıcın yapıldı gereklı seylerı yap bence boyle cocukla bırakıp ayrı sehırde nasıl yasamayı dusunebılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?