Esim hep arkamdan is ceviriyor ne olur akil verin

Sara_

∞ L0ve
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
224
2
46
İzmir
Arkadaslar biraz uzun olabilir kusura bakmayin ama olaylar karisik
Esimle 6 yildir evliyiz hep bana anlatmadigi sonradan söyledigi konular oldu mesela annesi buna buyu yapip yolluyormus mutfagimda buldum bunu. Sonra bir kursa gidiyordu onu da sonradan ögrendim bana uzak bi sehirdeki yerde gittigini söylemisti ama megerse bizim yasadigimiz bölgedeymis

Su son iki uc aydir esim isten ayrilmak istiyordu bi turlu patronla konusamadim demisti ki calistigi yerden iki ay önceden haber vermesi gerekiyor. Esim kucuk kaynimla arasi bozuk konusmuyorlar ama ben konusuyorum. Cuma gunu kaynim bana esimin isten ayrildigini pazar gunu son gunu dedi o da diger kaynimdan ögrenmis. Soook oldum !!! Bana hic söylemedi ki ben durumu cakmistim haziran ayi icin bi calisma saati yoktu. Esime sordum yok öyle bisey diyip durdu ama acayip bi sogukluk var yuzume bakmiyor ve tersliyor beni
Dun de disarida ailesiyle konusmus telefonda kucuk kaynimda bilgisayardan ailesiyle konusuyormus. Esim ailesine de isten ciktigini baska bi sehirde is buldugunu ve oraya tek basina tasinacagini söylemis hemde bu hafta... Dun sabaha kadar konusmaya calistim olmadi kavga etti sonra da arabaya binip gitti gec geldi eve.
Esime kaynimla konustum diyemem cunku arasi cok bozuk bir turlu affetmiyor onu biz aralarini duzeltmeye calisiyoruz.
Kizlar butun gun agzima lokma girmedi bi su ictim cok kötuyum bizi birakip cekip gidecekmis ne yapmaliyim lutfen ben ona isten ciktin mi diyorum yok pskolojin bozulmus hastaneye yat filan diyor

Esimin beni umursamaz hallerinden biktim galiba bosanma yolunda ilerliyoruz

Esim ailesine de isten ciktigini baska bi sehirde is buldugunu ve oraya tek basina tasinacagini söylemis hemde bu hafta...

bu durumda siz ne olacaksiniz
evli misiniz gercekten yoksa imam nikahi falan mi?
esinizin yasi kac?

bu adam seni haberin olmadan boşamış olmasın????

bu ne rahatlık?
başka yere bile işe gidiyor haberin olmadan.

Sanırım bu buyu olayı sen nısanlıyken yapıldı mutfakta buldum dıyosun ve esın getırdı koydu bıde kusura bakma ama ne esın ne aılesı Allah korkusu olmayan ınsanlar yapan yapıyo esınde bıle bıle getırıp koyuyo neyse ozamanlar haberın yokmus sımdı ogrendın ama bunlar aılece buyuculere abone demekkı nısanlıyken ne dıye yapıldı bılemem ama annesı olcak o cadının parmagı olabılır bu ıste ayrılmanız ıcıcn yada sogutmak ıcın ıkısı aynı kapıya cıkıo gercı ama Allah bılır kımseyı boyle sucla yargılayıp gunahada gırmek ıstemem ama ben anlattıklarından yola cıktım sadece kı ben ınanıyorum bu buyu olaylarına hemde cok gordugum tanık oldugum cok kısı oldu boyle seylere maruz kalan. Ama buyuyle olsa da esının boyle olması zaten esın dedıgım gıbı anladıgım sekıldeyse olay Allahtan korkusu yokkı Allahtan korkmayan ınsandan kork onun kaybetcek hıcbıseyı yok cunku en baska vıcdanı yok ben olsam ayrılırdım tabı sevıosundr falan zor ama belkı daha nısanlıykende o buyuyle senınle evlendı belkıde ozaman bırakıcaktın ayrılmamamn ıcın yapıldı gereklı seylerı yap bence boyle cocukla bırakıp ayrı sehırde nasıl yasamayı dusunebılır

Bilmiyorum gittigi yerde akrabalari abisi yasiyor kadin olsa bi telefon biseyden anlardim. Bilmiyorum migdem bulaniyor basim agriyor cok kötuyum

anne babasını arayın size gelsinler
noluyo konuşulsun..
sizden habersiz ne işler çevirdiğini anlayın
ona göre yolunuzu çizersiniz

Siz evli olduğunuza emin misiniz?
Peki durup dururken mi yaptı yani bunları?
Başka sorun falan yok mu aranızda?
Bence sizin evliliğiniz bitmiş haberiniz yok

Anne babasinin haberi var zaten dun onlara anlatmis artik kendi yolunu cizmek istiyor demekki anlamiyorum ne yapacagimi bilmiyorum

1 çocuğunuz var, 6 yıllık evlisiniz,
eşiniz sizden her şeyi saklıyor.

Çok sorumsuz ve sadece kâğıt üstünde yaşanan bir evlilik var ortada.
Her şeyi saklamasının altında başka kadın da olabilir.

Garip bir durum...

çok garip bence araştırın başkasımı var ve bence konuşun neden böyle yaptığını büyüen dolayıda soğukluk olabilirmi acaba

hangı erkekte vicdana rastladınızkı? bıraz bı söylenmeye başlayın bakalım bı kuyruğuna basın bakıyım vıcdan mıcdan kalırmı.bır kıyamam der ıkı der ucuncuye ehhhh yeter kafama gore takılıyım.anladıgım kadarıyla arkadasın esıde kafasına gore takılan sorumsuz bır arkadaş.gıttıgını geldıgını habr etmıor.aman ya evlılıkler bı sure sonra laçkalaşıyor sanırım.bırtanede duymadımkı ıyı etrafta.ıckı kumar sorumsuzluk yalan anaya duskunluk calısmama dayak bılıncsız.bu ne yahu.hergun bu adamların yarına ne huyu cıkıcak dıyemı dusunecez

Ben vicdansizim der
Acimam yok
Allaha inancim sonsuz der
Bilmiyorum arkadaslar yani kadin meselesi oldugunu sanmiyorum bazen telini evde unutur eder isten eve gelip giden biri disarda takilmaz
Buyu iki kez ben evliyken evime girdi. Esim sagolsun. Evlilik mi bu bilmiyorum. Allah bilir neler cektigimi bu sadece en azi.
Ben döndugumde saglam kafayla konusuruz dedi. Abisinde suan.
Ailesi dunden razi galiba hic duzeltmeye calismiyorlar

Acaba ailesini arayip konussam mi hos uzun zamandir konusmuyorum.

bence ailesiyle hiç konuşma k.. kaldırma uzun zamadır konuşmuyormuşsun boşwer daha beter ederler...sessiz oll bekle bakalım sende bol bol ayetel kürsi oku dua et..Allah yardımcın olsun

Bana da ya başka kadın ya da büyü etkisi gibi geldi :44:

Büyü karşısında ne yapılır bilenler tavsiye etse bari:26:

Ama başka kadınsa ne yapıcaksın ki

Allah yardımcın olsun

İşin içine anne ve büyü girdiyse eyvah eyvah diyorum. Allahım böyle insanların yanına bırakmasın inşallah ettiklerini bulsunlar yazık ya bu aile olma durumu o kadar molaymı ki bozmaya çalışır anlamıyorum insanları artk anneleri babaları :S

Ayrıca ben ayrı ev tutup kendi yoluma gidicem ne demek ya nereye gidiyosun hangi yolmuş o ya sabır. Güzel arkadaşım eşinle konuşmakla olmuyor anladığım kadarıyla birşey yokmuş gibi davranıyor sen eşinin olayı anlatmasını bekle bakalım ama haber vermeden çekip gitme durumuda olabilir ama gideceğinden emin olana kadar onunn anlatmasını bekle baktın anlatmıyor ama gidecek kesin artık al karşına artık ya tamam ya devam de.
Bu arada belki kaynın vs yalan yada eksik söylüyordur olay başka birşeyde olabilir farklı bi durumda olabilir evine büyü sokan bir annenin diğer evlatlarına da çok güvenme sence seni mi desteklerler annelerini mi? Eşinin hal ve hareketlerini dikkatle izle bakalım. Bu arada abisinde demişsin abisine neden gitti? Ne konuşmak için gittiğini vs anlattımı?

mutlaka ama mutlaka konuşmanız bazı şeyleri açığa kavuşturmanız lazım. sadece size değil ailesiyle de arası kopuk anladığm kadarıyla. bütün büyükleri bir araya getir herşeyi anlatana kadar bırakma onu. neyse ne olacaksa olsun, bu evlilik değil ki.çok üzüldüm Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…