Esim hep arkamdan is ceviriyor ne olur akil verin

Ne kadar sakinsiniz ben sizin gibi olamam şahsen ! Yemin ederim yaptığına yapacağını bin değin onbin pişman olur.

Buda benim yapım. Bence sizden de yüz buluyor. Biraz pasif bir kişiliksiniz galiba.

okurken şok oldum bir insan nasıl bu kadar sinsi olabilir ya.bir arkadaş ailesi kız bulmuş demiş bana da kesinlikle mantıklı geldi.yada önceden gelen bir ilişkisi vardı haberiniz yoktu.şükür ki böyle birinden kurtulmuşsunuz.büyü konusuna gelince ben evli değilim ama büyüye karşı ev sirkeyle silinmeli bunu biliyorum.yapanlarıda biliyorum.belki birinin işine yarar diye yazayım dedim.
bide acaba şuan ki durum nedir merak ettim :18:

ya eşinin ailesi size yine büyü yapmış ki bi kere yapan hep yapar yani yada eşinin hayatında başka biri var ve ayrılık sinyallerini veriyor Allah sana sabır versin çok zor

arkadasım senın kocanın guzel bı dayaga ıhtıyacı var ( sıddete karsı olan bırı olarak) ya kusura bakma ben senın yerınde olacam ben o adamı mahvederım. bunları yaptıgına soyledıgıne pişman olur sonra da bıterse bıter. bu ne rahatlık senın haberın olmadan ısten cıkıyor hadı cıktın dıyelım senın ne ısın var karından uzak sehırde. zaten o gıtmeyı dusunuyorsa coktan bıtmıstır. ben benımkını sehır dısına yollamam bıde tasıncakmış. ayy okurken bıle sınır oldum canım ya. allah yardımcın olsun bırak gıden gıtsın mınnet etme bu herife. senı dusunseydı bunları yapmazdı...

oğlum ikimizide çok sevıyor demişsin ya işte ben orda bittim. bu saatte ağlattın beni. yavrum benim ne bilsin babasının sadece otrum ıznı ıcın onu yaptıgını. yazık ya o cocuga yazık.

Yazıklar olsun!!! Hiçbirşeye değilde oğluşunuza çok üzüldüm.. Nasıl bi vicdansızlıktır bu yaa. Gerçi bu zihniyetteki adam nereye giderse gitsin ondan ne baba olur nede koca.. Off!! Çok sinirlendim

Oturma izni olsun diye mi evlenmis, yok canim bu nerden cikti
Ailesi turkiyede mi kocanizin

eşinizin başka bir şehirde iş bulduğu ve oraya tek başına gidip yalnız yaşayacağını söylemesi zaten sizi kafasında boşamış olduğunu gösteriyor bunu üzülerek söylüyorum size kusura bakmayın herşey apaçık ortada....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…