Arkadaslar biraz uzun olabilir kusura bakmayin ama olaylar karisik
Esimle 6 yildir evliyiz hep bana anlatmadigi sonradan söyledigi konular oldu mesela annesi buna buyu yapip yolluyormus mutfagimda buldum bunu. Sonra bir kursa gidiyordu onu da sonradan ögrendim bana uzak bi sehirdeki yerde gittigini söylemisti ama megerse bizim yasadigimiz bölgedeymis
Su son iki uc aydir esim isten ayrilmak istiyordu bi turlu patronla konusamadim demisti ki calistigi yerden iki ay önceden haber vermesi gerekiyor. Esim kucuk kaynimla arasi bozuk konusmuyorlar ama ben konusuyorum. Cuma gunu kaynim bana esimin isten ayrildigini pazar gunu son gunu dedi o da diger kaynimdan ögrenmis. Soook oldum !!! Bana hic söylemedi ki ben durumu cakmistim haziran ayi icin bi calisma saati yoktu. Esime sordum yok öyle bisey diyip durdu ama acayip bi sogukluk var yuzume bakmiyor ve tersliyor beni
Dun de disarida ailesiyle konusmus telefonda kucuk kaynimda bilgisayardan ailesiyle konusuyormus. Esim ailesine de isten ciktigini baska bi sehirde is buldugunu ve oraya tek basina tasinacagini söylemis hemde bu hafta... Dun sabaha kadar konusmaya calistim olmadi kavga etti sonra da arabaya binip gitti gec geldi eve.
Esime kaynimla konustum diyemem cunku arasi cok bozuk bir turlu affetmiyor onu biz aralarini duzeltmeye calisiyoruz.
Kizlar butun gun agzima lokma girmedi bi su ictim cok kötuyum bizi birakip cekip gidecekmis ne yapmaliyim lutfen ben ona isten ciktin mi diyorum yok pskolojin bozulmus hastaneye yat filan diyor
Esimin beni umursamaz hallerinden biktim galiba bosanma yolunda ilerliyoruz