Evde suan halim berbat is ariyordum kac zamandir bulamadim.
Iste dedikleri dogru cikti abisinde kaldi bugun de orda is görusmesine gidecek. Kadame kadame ayrildigi kesin de neden gizliden yapiyor bunlari bu son bi haftadir cok kötu davraniyordu. Gözleri bakislari degisti bambaska biri sanki....
Zoruma giden de arkadaslar daha dune kadar sarmas koklastik yani isten geldiginde öper giderken öper masaj yaparim cikariz gezeriz. Hatta tatil planlari bile yapiyordu ne oldu birdenarada bi kavgamiz olurdu ama barisirdik yani..
Tek odali ev bakiyormus abisiyle beraber.. Bizi göturmuyecek baba evine teslim eder artik.
Yorumlariniz icin tesekkur ederim bir kac kez onun aile buyukleriyle konustum ama fayda yok sizin aranizdakileri bilmiyoruz diyorlar..
Annem demekki sessizce sakince ayrilmak istiyor duzenini kurmaya baslamis diyor bu adamdan hayir gelmez seni hic mutlu etmedi diyor esim ailemle de görusmuyor.
Slm arkadasim evet ailemin haberi var annem hic sasirmadi ondan hersey beklenir dedi cunku esim plancidir icten ice kimseyle paylasmaz. Buraya yanimiza gel dediler ama evimde sakince onu bekliyecegim. Ayrilacagindan cok eminim ama sorunu nedenini bilmiyorum ki esim zaten yurtdisindayiz burda oturma izni olsun diye benimle evlenmis....
Oglum ikimizide cok seviyor ayri nasil olacak bilmiyorum simdiden babasini sorup duruyor. Ailesinin buyu isleriyle ugrastigini hep biliyorum
Cocuk olunca burda yasama hakki tam kesinlesiyor....
Kesinlikle gidecek ayrilacak diye uzulmuyorum neden beni enayi yerine koyuyor ne varsa acik acik konussaydi. Uzulmemin nedeni daha gecen hafta tatil planliyorduk. O ise planlar kurup ailesiyle paylasmis ki esime sordugumda varmi böyle bisey sen uyduruyorsun pskopatsin diyor sesinden bile anliyorum yalan oldugunu..
Zamaninda bana cok iftira atti. Ayrilmak icin sebepler buluyordu kendince..
Uzulmemek elde degil istahim kapandi su bile zor iciyorum. Yerimden kalkamiyor sadece ogluma yemek veriyorum..
Annem uzuldugumu gördukce o da uzuluyor en iyisi evde kalmam..
Biz bir cok kez ayrilma noktasina geldik siddet yuzunden. Bosanmaya kararliyken bi kac ay önce beni annemlerden aldi ve sözler yeminler etti. Madem bosanmaya niyetlisin neden beni vazgecirdin be adam?? Neden umut verip sirtimdan vuruyor.
Annesi veya babasi ne kadar kötu olsada cocuk ikisinden de ayri kalmamali
iftiracı, aile bilincinden yoksun, şiddete eğilimli, bencil, içten pazarlıklı vs. vs. bir baba....
yine de yukarıdaki düşünceyi savunuyorsanız saygı duyarım
Gercektende ayrilmak bizim icin cok daha iyi olacak ama cocugumun velayetini almak icin herseyi yaparim. Bi hafta onda bi hafta bende kalir diye dusunuyor cocuk icin ama avucunu yalar..
Sadece biraz guc lazim bana su durumu atlatmak icin. Malesef kimse dört dörtluk degil.
Bu davranışları kişiden kişiye değişebilir. Size böyle olup çocuğuna mükemmel bir baba da olabilir. Örneklerini gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?