Esim hep arkamdan is ceviriyor ne olur akil verin

böyle adamla evli kalmanız zarar.
adamı sallayın , kendiniz ve çocuğunuz için gelecek planları yapın derim.
adam sizi silmiş zaten , sadece formaliteleri yerine getiriyor...

Evde suan halim berbat is ariyordum kac zamandir bulamadim .

Iste dedikleri dogru cikti abisinde kaldi bugun de orda is görusmesine gidecek. Kadame kadame ayrildigi kesin de neden gizliden yapiyor bunlari bu son bi haftadir cok kötu davraniyordu. Gözleri bakislari degisti bambaska biri sanki....

Zoruma giden de arkadaslar daha dune kadar sarmas koklastik yani isten geldiginde öper giderken öper masaj yaparim cikariz gezeriz. Hatta tatil planlari bile yapiyordu ne oldu birden arada bi kavgamiz olurdu ama barisirdik yani..

Tek odali ev bakiyormus abisiyle beraber.. Bizi göturmuyecek baba evine teslim eder artik .

Yorumlariniz icin tesekkur ederim bir kac kez onun aile buyukleriyle konustum ama fayda yok sizin aranizdakileri bilmiyoruz diyorlar..

kendi ailenize haber verdiniz mi.. bence başka güvenebileceğiniz insanları yanınıza çağırın ya da evinizden uzaklaşın.. biri yada siz eşinizden düzgün bi cvp alıncaya kadar. eşiniz birden değiştiyse sandığınız gibi büyü olabilir. çok dua edin. felak nas okuyun. allah a havale edin edenleri.. ve onlardan uzak olun inş.. büyüyse eşinize bişey yapabileceğinizi sanmam zira zamanla değişildiğine tanık oldum.. sakın bozdurmak için de siz de aynı yollara başvurmayın.. ne için olursa olsun büyü büyüdür yaptıranın da allah iki dünyada cezasını versin..

Slm arkadasim evet ailemin haberi var annem hic sasirmadi ondan hersey beklenir dedi cunku esim plancidir icten ice kimseyle paylasmaz. Buraya yanimiza gel dediler ama evimde sakince onu bekliyecegim. Ayrilacagindan cok eminim ama sorunu nedenini bilmiyorum ki esim zaten yurtdisindayiz burda oturma izni olsun diye benimle evlenmis....

Oglum ikimizide cok seviyor ayri nasil olacak bilmiyorum simdiden babasini sorup duruyor. Ailesinin buyu isleriyle ugrastigini hep biliyorum

Annem demekki sessizce sakince ayrilmak istiyor duzenini kurmaya baslamis diyor bu adamdan hayir gelmez seni hic mutlu etmedi diyor esim ailemle de görusmuyor.

eşiniz iyi biriyse allah tez elden kurtarsın yok ama size zararı olacaksa böyle uzak kalsın.. gönlünüzce olsun diyim yada.
yurtdışı için gelmişse niye acaba çocuk yapmış.. onun ailesi gelip sizi rahatsız etmeye kalkmasın oğlumuzun evi git diye düşündüm..

Çekip gitmesi senin için daha iyi olur zaten, yalancı bir kocaya razı mısın ki gidecek diye üzülüyosun ?

bence de bir an önce kendi ailenizle görüşün , sizi yalnız bırakmasınlar. Büyü vs.'den dolayı değil; bir de boşanmak için sebep sunması gerekir, o sebebi kendi yaratmaya kalkışmasın sonra, iftira falan? çok mu paranoyakça oldu...

hayret bişey yaa ne kadar bencil düşüncesiz umursamaz dengesiz insanmış eşin k bakma çok sinir oldum birde çocuğunuz var hadi sizi düşünmüyo o çocuk hiç mi aklına gelmez bi insanın bencede eğer eşiniz vicdansız acımasız merhametsiz birisi deilse bu işin içinde büyünün etkisi olabilir ...bence hiç kendini bırakıp üzülme öyle bi insan için

Annem demekki sessizce sakince ayrilmak istiyor duzenini kurmaya baslamis diyor bu adamdan hayir gelmez seni hic mutlu etmedi diyor esim ailemle de görusmuyor.

ailenizin farkında olması aslında bi bakıma yalnız olmadıgınızı gösteriyor
annen dogru söylemiş düzenini kurmaya başlamış bencede
çocugunuz kaç yaşında bilmiyorum ama bi şekilde alışır babasız büyümeye sonuçta tek babasız büyüyen o degil
başında böyle bi baba olana kadar olmaması daha iyi en azından çocuk etkilenmez
kocanın valizini topla koy kapıya gidecekse cehennem olsun gitsinn

bi de böyle bi durumda çocuğunuz babasıyla mı büyüse iyi ondan uzak mı..

Cocuk olunca burda yasama hakki tam kesinlesiyor....

Kesinlikle gidecek ayrilacak diye uzulmuyorum neden beni enayi yerine koyuyor ne varsa acik acik konussaydi. Uzulmemin nedeni daha gecen hafta tatil planliyorduk. O ise planlar kurup ailesiyle paylasmis ki esime sordugumda varmi böyle bisey sen uyduruyorsun pskopatsin diyor sesinden bile anliyorum yalan oldugunu..

Zamaninda bana cok iftira atti. Ayrilmak icin sebepler buluyordu kendince..

Uzulmemek elde degil istahim kapandi su bile zor iciyorum. Yerimden kalkamiyor sadece ogluma yemek veriyorum..

Annem uzuldugumu gördukce o da uzuluyor en iyisi evde kalmam..

Biz bir cok kez ayrilma noktasina geldik siddet yuzunden. Bosanmaya kararliyken bi kac ay önce beni annemlerden aldi ve sözler yeminler etti. Madem bosanmaya niyetlisin neden beni vazgecirdin be adam?? Neden umut verip sirtimdan vuruyor .

nedeninin niçinini şimdilik bırakın, böyle iftiracı / içten pazarlıklı adamdan kendinizi koruyun derim. bakın iftira da atmış geçmişte. neler duyuyoruz. gözünüz hep açık olsun...

iyi de sizin ayrı kalmanız gerek baksanıza eşinizin yaptıklarına.. bu durumda bu evde çocuk için onu çekmeyi göze almak çocuğunuza iyilik mi olur.. sürekli anneyi kandıran bir baba ve gözyuman anne..ayrı kalmamalı ama birinizde kalıp birinizle vakit geçirebilmeli.. ayrıca 6 7 saat uzağa gitmiş eşiniz. tabiki gelsin görsün çocuğunu.. ama umrunda değil gibi...

iftiracı, aile bilincinden yoksun, şiddete eğilimli, bencil, içten pazarlıklı vs. vs. bir baba....
yine de yukarıdaki düşünceyi savunuyorsanız saygı duyarım

Bu davranışları kişiden kişiye değişebilir. Size böyle olup çocuğuna mükemmel bir baba da olabilir. Örneklerini gördüm.

Gercektende ayrilmak bizim icin cok daha iyi olacak ama cocugumun velayetini almak icin herseyi yaparim. Bi hafta onda bi hafta bende kalir diye dusunuyor cocuk icin ama avucunu yalar..
Sadece biraz guc lazim bana su durumu atlatmak icin. Malesef kimse dört dörtluk degil .

O öyle düşünüyor, kendi kendine düşünmeye devam etsin. Çocuk küçük sanırsam velayeti sana verirler, hafta sonları ve bayramların bile ancak 2. günü gündüz alır. Hakim de sanki bi hafta sen bi hafta ben demiş asalağa bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…