Gercektende ayrilmak bizim icin cok daha iyi olacak ama cocugumun velayetini almak icin herseyi yaparim. Bi hafta onda bi hafta bende kalir diye dusunuyor cocuk icin ama avucunu yalar..
Sadece biraz guc lazim bana su durumu atlatmak icin. Malesef kimse dört dörtluk degil.
Az önce aradim dun ayni gunde geri dönecekti iki uc saat sonra cikarim demisti sabaha karsi burda olacakti ama hala yola cikmadi daha onu bunu bekliyormus isim gucum var gelemem dedi. Bende orda mutluysan orda kal dedim. .
Beni bu kadar umursamaz oldu bi anda telefon bile acmiyor
Evde sinir krizi geciriyorum
Allah sizden razi olsun arkadaslar. Adam nisanda isten ayrilacagini söylemis. Ailesinede ev bulun demis garip olan daha ogun sabah öperken gitmesi.
Burda yasananlari okuyan arkadaslar hic bir zaman erkege asik olup guvenmeyin ben cok kez affettim oglum icin geri döndum. Ama artik bu kadar yalanin dönusu yok bir anda ses tonu bile degisebiliryor
Esyalarimi aldim onunkileri biraktim ciktim. Hayatta bir adim bile atmam ona karsi. Oglum en zayif noltam babasina cok duskun.
Oglum iyi geceler demek istedi onu aradik acmadi mesaj attik su saatte okundu dedi ikinciyi attik uc dakka sonra okundu oda ama acmiyor. En sonunda o aradi telefonu arabada unutmusum dedi. Dupeduz yalan. Mesajlar okundu demedim ayarlari degismesin diye hmm tamam dedim.
Arkadasim cocugu oldugu icin zor kolay kolay atamazlar ama kendimi topliyim beni kullanip atan adama yapacagimi bilirim!!!!
Onun lokantasinda 2 sene calistim isci tutup fazla parasi gitmesin diye. Herseyle ilgilendim. Cok pismanim ben kötu oldukca oglumada yansiyor
evini sildiğin suyun ıcıne sirke damlat evini sil birde esının şampuanının ıcıne bi kaşık sırke koy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?