Esim hep arkamdan is ceviriyor ne olur akil verin

bu öneriyle gitsin bakalım, hakim hangi uzvuyla gülecek...
çocuk küçük. madde bağımlısı veya hayat kadını değilseniz çocuk sizde demektir.

Az önce aradim dun ayni gunde geri dönecekti iki uc saat sonra cikarim demisti sabaha karsi burda olacakti ama hala yola cikmadi daha onu bunu bekliyormus isim gucum var gelemem dedi. Bende orda mutluysan orda kal dedim. .
Beni bu kadar umursamaz oldu bi anda telefon bile acmiyor
Evde sinir krizi geciriyorum

Hayretler içersinde okudum, eşiniz şaşırmış olmalı.

sizi aldatıyor olabilir mi?böyle bişi varsa ne yaparsınız

evini sildiğin suyun ıcıne sirke damlat evini sil birde esının şampuanının ıcıne bi kaşık sırke koy.

Aradim is yerini evet isten cikmis yeni is bile bulmus kendine ayni sirketten

Onu aradim yok mok dedi sesi dustu sonra konusalim dedi ben evden gidiyorum dedim esyalarini da topla babanlara git dedi

Öluyorum

Meselenin ne oldugunu anlamis degilim. Sonra konusuruz diyip duruyor. Kendi hayatini kuracakmis esim bu arada 25 yasinda

Buyuden suphelenmisiniz arkadasin biri yazmis ..evinizi sirkeli su ile temizle esininde sirkeli su ile yada sampuanina katarak dus aldir..insallah faydasi olur..Allah yardjimcin olsun..

Canim valla artik esim bir kac gune gelmiyecek galiba. Bende yarin esyalarimi toplayip ailemin yanina gidiyorum

Bu kadar yalan söyledi inanmiyorum ya hersey yalanmis

Bebeğim benim... Okuduklarıma şok oldum ne diyeyim bilemedim..
Ben daha sizin evlendiğiniz günü hatırlıyorum, istemeye geldiklerini.. Ne kadar mutlu olmuştum, birbirlerini çoook seviyorlar gencecik yaşta evlendiler demiştim.
Meğerse onun başka planları varmış. Vallahi yazıklar olsun senin gibi bi meleği üzdüğü için annesi de, o da Allahından bulsun. Gerçi büyüyle uğraşanın Allah korkusu da yoktur ya..
Ben asla yangına körükle gitmem, bırak onu demem. Evlenince ilk sene insan hep evini arıyor ayrılayım diyor fakat sonra pişman oluyor çünkü hatalarından ders alıp ilerisini daha güzel görüyor ama sizinki artık resmen bitmiş.
Senin evladın var, ne demek ayrı eve taşınmak ??? Üstelik sana babanın evine dön demiş. Bu ne demek ya..

Bitanem sen öyle güzelsin ki eminim senin değerini bilecek birisi çıkacaktır üstelik çok gençsin hayat bu yalancı, içten pazarlıklı adamla geçmez.
Bunu söylediğime inanamıyorum fakat bitmiş artık bitanem üzülme sakın. Harika bi annen var. Biz ne desek boş anneler en iyisini biliyor. Ona danış o mutlaka en doğru yolu sana gösterecektir, kendimden biliyorum :)

Sagol mervem. Durumlar bu daha ne olaylar oldu da bu galiba bitis noktasi. Ailesi aradi yok esin seninle oraya tasinacak diyip duruyor yok öyle birsey. Neden bu kadar mesafe koydun dedim böylesi daha iyi dedi gelince konusuruz dedi daha gecen gunlerde iyi olan adam her sabah ise giderken öpen nasil degisebilir?? Icten pazarlik kurmustu dedigin gibi bu kadar yalan söyleyen adami ben istemem. Bence kendi kaybetti yolu acik olsun cocugumuza yazik dun gece babam gelecek yanimda yatacak diyordu

okurkeen şoook oldum kalakaldım nasıl yani ? Dicek söz bulamıyorum İnan ki ne desek ne söylesek boş ömrümde ilk defa böyle bir insan modeliyle karşılaştım... Sen yavrunla geleceğine bak düşünme hiçbirşey kocan da Allah'ından bulsun yol ver gitsin umrunda bile olmasın bence... İnsanlık dışı birşey bu yazık çook yazık..... :/

Sana bır sey dıyeyım mı bu işin altındaki şey; ailesının O'na birini bulması! gayet acık ve net yani...bılmıyorum bana öyle geldi...bu işin altında büyüden ziyade eşin olacak sızı hıc sevmeyen, dusunmeyen, egoıst ve sınsı adamın aılesının onayladıgı bır baska kadından guc alması ve aılesının sagladıgı bu guvence yatıyor bana kalırsa...baksana adam aılesının yanına gıdıp; onların yamacında yenı hayatını kısım kısım kuruyor.....aılecı, kısılıgı tam gelısmemıs ve bırey olamamıs kazık kdr ama hep cocuk kalmaya mahkum erkeklerden bırı daha......bu arada şunları da belırtmek ısterım kı; deneyımlerımden&gozlemlerımden ogrendıgım kadarıyla erkekler baska bır kadına asık olamdan veyahut esıyle arasında cok cıddı sorunlar olmadan ( kaldı kı 2.durumda da cok buyuk cogunlugu tekmeyı basmadan once yıne baska bırını buluyor) bosanmak ıstemezler...cunku cok zengın&basarılı&yakısıklı olanları harıc cogunlugu ıcın alıstıkları duzen ve sıstem cok onemlıdır...ztn anladıgım kadarıyla formalıte evlılıgıymıs sızınkısı; yıne de sen onu daha cok sevebılmıssın; diğ. yandan aılesı de senı ıstemıyormus ve anlasamıyormussunuz....'el agzına bakan karısını tez boşar' sözü mısalı...şaka gıbı 1 evlılık; yazık; koskoca 1 yalanmıs sızınkısı...benım gordugum kadarıyla bu ısın altındakı bıt yenıgı bu!!ama oyle veya bu evlılık ztn onun safında hıc bır zmn gercek 1 evlılık olamamıs ve su saatten sonra da cocuga ragmen bıtmıs gozukuyor; yapılacak 1 sey yok arkadasım; boyle 1 adama sen de hıc deger verme; 1 an evvel davanı ac kendı yolunu cız bence; ne demısler 'vakıt nakıttır'....

Son düzenleme:
Allah büyüktür kardeşim,şayet sırf yurt dışında yaşamak için sana kıydıysa ve oturma izni için çocuk yaptıysa rabbim cezasını verecektir.

Kendini kötü hissetmen gayet doğal,yaşadıkların çok zor şeyler.Ama seni istemeyeni sende isteme...

Oturma izni verildigi gibi alınırda elbet...Şeytan diyor nasıl alınır öğren yap...Sınır dışı edilsin ,kuyrugunu alsın bacakları arasına baka baka gitsin...

Ailen madem ki iyi insanlar arkana bakma artık...

Baba lazım demişsin çocuguna ...Aklı selim ol...Adam sadece biyolojik baba ki sizi bırakıp kaçıyor.

Umarım çektigin sıkıntılar çabuk geçer,yaralarını kolay sararsın,lütfen saglıgına dikkat et.Bebegin için sen şimdi iki kat önemlisin...

Allah a emanet olun...

Allah sizden razi olsun arkadaslar. Adam nisanda isten ayrilacagini söylemis. Ailesinede ev bulun demis garip olan daha ogun sabah öperken gitmesi.

Burda yasananlari okuyan arkadaslar hic bir zaman erkege asik olup guvenmeyin ben cok kez affettim oglum icin geri döndum. Ama artik bu kadar yalanin dönusu yok bir anda ses tonu bile degisebiliryor

Esyalarimi aldim onunkileri biraktim ciktim. Hayatta bir adim bile atmam ona karsi. Oglum en zayif noltam babasina cok duskun.

Oglum iyi geceler demek istedi onu aradik acmadi mesaj attik su saatte okundu dedi ikinciyi attik uc dakka sonra okundu oda ama acmiyor. En sonunda o aradi telefonu arabada unutmusum dedi. Dupeduz yalan. Mesajlar okundu demedim ayarlari degismesin diye hmm tamam dedim.

Arkadasim cocugu oldugu icin zor kolay kolay atamazlar ama kendimi topliyim beni kullanip atan adama yapacagimi bilirim!!!!
Onun lokantasinda 2 sene calistim isci tutup fazla parasi gitmesin diye. Herseyle ilgilendim. Cok pismanim ben kötu oldukca oglumada yansiyor

Sara inanki KK girdigim günden bu yana en çok üzüldügüm iki kişiden birisin.Erkek demeye ,insan demeye bin şahit lazım arkadaşım ...

Biliyorum ne desek acın hafiflemez,bu senin bu dünyada ki sınavınmış gibi düşün...Rabbim bazı kullarını böyle sınıyor işte.Herkes başka başka zorluklar yaşıyor ama YALAN ,İKİYÜZLÜLÜK başka şey...

İnan ki içim yandı senin satırlarına,keşke yakınlarda olsan,

Yapabilecegin şeyler var tabii,,,sağlam durmak,o öyle bir sürünecek ki zaman sana gösterecek.Çünki masum iki kişinin ahının almak kolay degil...

Sağlam dur arkadaşım,bebeğine sıkıca tutun,yapabileceginin hep en iyisini hedefle,

Önce kendine YASINI yaşamak için bir süre tanı.Sonra yeter bu rezil için bu kadar acı de dikil ayağa...Ben neredeyse çocuklugumdan beri böyle yaparım.sonradan ögrendim ki yaşanılan kayıpların ,acıların arkasından yapılacak en doğru şeymiş yas süreci...

Onun için degil tabii bu yas,kendin için,evlilik umudun için...

Aşama aşama git kendini bunaltma velayet vs diye...Hele bir boşan kurtul ,velayeti zaten sana verir hakim...Keşke senin rızan olmadan ortak evinizden ayrıldıgını,başka ev tuttugunu kanıtlayabilsen,kontrat onun üzerine olursa kanıtlanabilir ...

Çok isterim kısa zamanda iyi haberlerini almayı,ailenle yaşayacaksan belki de işe girip çalışırsın...Ayaklarının üzerinde durabilmen,çocugunu saglık sıhhatle büyütebilmen duası ile...Allah a emanet olun arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…