Eşim hep hakli

Bence sormandan da ziyade insanların içinde devamlı sormana sinir olmuştur. Benim de eşim insanların içinde neymiş o ne alıyosun ne ne diye sorsa eve geçince cırlarım

biz bayanlar hemen herşeyin altında birşey arıyoruz bu da sıkıntı eşine güvenmen gerek ve ısrarlı sorular erkekleri çıldırtıyo bende bazen yapıyorum eşim de çıldırıyo çok tartışıyoruz

çok saçma bir kavga sebebi,aşırı da büyütülmüş kusura bakmayın

Çok merak ettim sordum sadece.Eşimin bağırarak sorunun altında art niyet aramasına çok üzüldüm çok kirildim. Bi de bana bağırıp kendini haklı görmesine.
Biri ısrarla sorsa ben de altında art niyet ararım. Ne yapacağımı düşünüyorda bu kadar öğrenmekte kararlı diye düşünürüm.

belkide kızgındı birşeye o yüzden üst üste sormana delirdi boşver gitme üstüne bu yüzden konuşasım yok ne demek oluyor düşünme öyle gelip gönlünü alır illaki uzatma sende küslük iyi olmaz karı koca arasında :)

Yani tavrı yanlış ama misafirlikte 500 kere sormanın alemi yok ki hesap sorar gibi, eve gelir gelmez de diretince hoşlanmamış. Israr hoş bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…