- 25 Nisan 2014
- 492
- 171
- 83
- Konu Sahibi derindeniz_55
-
kendimi avutayım ne dertler vardır diye bakmak istedim geldim, evvelki gün senin konunu misafir konumundayken okudum, hemen üye olamadım.sizce neden olabilir .. merak ettim sordum bugün bişe izlemiştim onu tekrar izleyecektim ama geçmişi silmişsin dedim ve genelde de siliyosun dedim şaka yollu gülerek ne haltler çeviriyon :) aşkım dedim .. yo aşkım alakası yok bilgisayar çok yavaş böle şeyleri hafızasında tutmasın diye siliyorum dedi .. fazla da uzatmadı .. ben de uzatmadım ama içime bir bit yeniği düşmedi değil ben geçen ay on beş gün şehir dışına çıkmıştım hep aklımdaydı eve geldiğimde girer internete geçmişe bakar neye bakmış görürüm dedim .. eve geldim hevesle açtım baktım ama komple silinmiş .. o günden beri hep siliyor dikkatimden kaçmıyor tabi ...aklımda bir soru işareti var hep ? yoksa ben mi çok ince düşünüyorum ?
eşinizede söyleyerek otomatik 2 günde bir silecek şekilde ayarlayıp sen silmeye uğraşma ayarladım diyim bakalım yine yine silecekmi?
Kesinlikle bir haltlar karistiriyor. Mustehcen sitelere giriyor olması çok büyük ihtimal. keylogger diye bir program var onu kurup neler yaptığına bakabilirsin
bunu söylemeyi gerçekten istemem hatta söyleyip söylememe arasında geldim gittim ama, sonra dedim ben olsam söylensin isterim....kızlar ya adamın günahını aldım yanında oturdum baakalım ne yapıcak die baktım adam ben varken de siliyor bence el alışkanlığı olmuş onda bana öle geldi takip devam etmekte :)
evet ama bu düzenli bişekilde olmaz. korkulası bir temizlik başkadır alışkanlık başka..Kesinlikle bi haltlar karıştırıyor. Esin seni aldatiyor.yok efendim açık saçık film izliyor.yapmayin allah aşkına pcye her oturusumda geçmiş temizler kalkarim. Bilen bilir geçmiş pcyi her zaman yavaşlatır. Eşinize güvenin bence.ayrica bir arkadasimda telefonndaki msj lar olsun aramalar olsun temizlemden duramaz illa hiçbişey olmicak orda buda bir takıntı işte.
Ben de sevgilim gelmeden internet geçmişini siliyorum. Tabii ki onu aldatmıyorum ve p**no sitelere girmiyorum.sizce neden olabilir .. merak ettim sordum bugün bişe izlemiştim onu tekrar izleyecektim ama geçmişi silmişsin dedim ve genelde de siliyosun dedim şaka yollu gülerek ne haltler çeviriyon :) aşkım dedim .. yo aşkım alakası yok bilgisayar çok yavaş böle şeyleri hafızasında tutmasın diye siliyorum dedi .. fazla da uzatmadı .. ben de uzatmadım ama içime bir bit yeniği düşmedi değil ben geçen ay on beş gün şehir dışına çıkmıştım hep aklımdaydı eve geldiğimde girer internete geçmişe bakar neye bakmış görürüm dedim .. eve geldim hevesle açtım baktım ama komple silinmiş .. o günden beri hep siliyor dikkatimden kaçmıyor tabi ...aklımda bir soru işareti var hep ? yoksa ben mi çok ince düşünüyorum ?
ama sonuçta görmesini istemiyorsunuz ondan siliyorsunuz.Ben de sevgilim gelmeden internet geçmişini siliyorum. Tabii ki onu aldatmıyorum ve p**no sitelere girmiyorum.
Sevgilim her şeyimi görmek zorunda değil. Ben de onun her şeyini görmek zorunda değilim. Mesajlarını okumam, maillerini okumam. İnternet geçmişini kontrol etmem. O da benim kontrol etmez, arada mesajlarımı okumaya çalışsa da şüphelendiğinden dolayı değil merakından dolayı bakar.ama sonuçta görmesini istemiyorsunuz ondan siliyorsunuz.
peki eşler arasında görmesini istememek neden olur ki!
ve sadece sırf silmek değil başka tavırlarda ve başka şeylerde pazılları oluşturur.
ben kötü olsun istemem tabiki. ama saf olmakta istemem bu yüzden kendimde olan durum ile ve kendime söylenmesi istediğim nebze fikirlerimi yazıyorum
yanılıyorsunuz eş tüm diğer sıfatta olanlardan başkadır. vıcıklık asla değil..Sevgilim her şeyimi görmek zorunda değil. Ben de onun her şeyini görmek zorunda değilim. Mesajlarını okumam, maillerini okumam. İnternet geçmişini kontrol etmem. O da benim kontrol etmez, arada mesajlarımı okumaya çalışsa da şüphelendiğinden dolayı değil merakından dolayı bakar.
Ben de ondan gizli bir şey yapmıyorum. Sadece görmesini istemiyorum. Sevgilim ya da eşim diye her şeyi vıcık vıcık yapmaya gerek yok bence.
Sevgili ve eş arasında pek fazla fark olduğunu zannetmiyorum, en azından benim ilişkim için böyle.yanılıyorsunuz eş tüm diğer sıfatta olanlardan başkadır. vıcıklık asla değil..
bende onu diyorum işte sevgiliniz herşeyinizi bilmek zorunda değil. ama eşler zorunda!
çok fazla fark var değerli kardeşimSevgili ve eş arasında pek fazla fark olduğunu zannetmiyorum, en azından benim ilişkim için böyle.
Ben yine de her insanın bir özel hayatı olduğu düşüncesindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?