eşim hep internet geçmişini siliyor

egerki bir yere girip girmedigini anlamak istiyorsan opcden kalktıktan sonra hemen son sekmelere tıkla gecmişi silse dahi son girdigi sekmeler gorunur tabi orayıda silmiyorsa ki aklına gelicegini sanmam :)

olmadı ama olmayacak die bir şey yok ben önlemimi alayım da korkuyorum işte ne bileym
Önlemini almak diye bir şey yok, olamaz da. Aldatılan onca kadın ve erkek bunu akıl edemedi mi yani? Aldatmak istiyorsa aldatır, istemezse aldatmaz. Aynı şey senin için de geçerli. Söz konusu sadakat olunca önlem almak diye bir şey yok.
Şöyle söyleyeyim, ben kocamı aldatmaya niyetlensem ve o da geçmişimi okusa ben de bundan sonraki yazışmalarımı gizli modda yaparım. Bakın ne kadar da kolay. :)
Senin tek yapabileceğin ilişkine ve evliliğine odaklanıp mutlu ve huzurlu bir evlilik sürdürmek. :)
Geçmiş okumayın bir daha bence. :)
Yakın zamanda bebek sahibi de olursunuz inşallah. :)

olmadı ama olmayacak die bir şey yok ben önlemimi alayım da korkuyorum işte ne bileym

Korku güvensizliği doğurur. Şüphecilik huzursuzluğu. Eğer sezinlediğiniz başka bir durum yoksa bunları kurcalamanın hiçbir faydası olmayacak size.
Ha birde lutfen bir daha silindiğini gördüğünüzde sormayın derim ben.
Tedbirli davranın fakat elinizde toplu kanıtlar olmadan komuşmanın, sorgulamanın hiçbir faydası olmaz.

egerki bir yere girip girmedigini anlamak istiyorsan opcden kalktıktan sonra hemen son sekmelere tıkla gecmişi silse dahi son girdigi sekmeler gorunur tabi orayıda silmiyorsa ki aklına gelicegini sanmam :)
crome yok int exp kullanıyoruz onda da yok o

inşallah canım benim saolasın

haklısınız

Amannn bendemi sorun var anlamadim niye bu kadar derin dusunuyorsun yapan adam her zaman heryerde yapar ve asla gizli kalamaz... bence bu kadar dusume derim bende silerim ne yani po..no izliyorumda gizliyormuyum

siz neden siliyorsunuz?

Sebebini yazdım, ıpad kullanıyorum ve geçmişi hafızada saklamak ram yiyor, eşimde siler ama biz hiçbir zaman birbirimize neden sildin diye sormaya gerek duymadık, onu bırakın ne o benim ne ben onun pcsine açıp bakmayız bile, pcde bir sorun olup bakılması gereken birşey olmadığı sürece.

Amannn bendemi sorun var anlamadim niye bu kadar derin dusunuyorsun yapan adam her zaman heryerde yapar ve asla gizli kalamaz... bence bu kadar dusume derim bende silerim ne yani po..no izliyorumda gizliyormuyum
derin düşünmek arada iyidir çok da yüzeyselci olmaamak lazım hayat kısa anlık durumlarda bile insan ne konumlara düşebilior

Canım çok endişelisin. Eşinin mesleğinin ne olduğunu bilmiyorum ama kendimden örnek vermek gerekirse, her akşam düzenli olarak internet geçmişimi silerim fakat bunu gizliliğim için yapmıyorum zira bilgisayarıma zaten benden başkası dokunamaz. Tek sorun tarayıcılarımız, gün içerisinde hangi sitelere girdiysek bunlara ait fotoğraf, flash animasyon gibi görselleri önbelleğe atıyor ve bu hem bilgisayarda boş yere yer kaplıyor hem de tarayıcının yavaşlamasına, kilitlenmesine, çökmesine sebep oluyor.

Örneğin, internet üzerinden güncel filmleri izleyebileceğin bir siteye gir, site bir dahaki ziyaretinde sayfayı daha hızlı açabilmek için bütün afiş görsellerini bilgisayarının önbelleğine kaydedecek.Bunların hepsi fazladan yer kaplayan bilgiler, iyisi mi silerim daha iyi...

Elini eşinin üzerinden çekme tabii ki ama kendine bu durumu dert edinme lütfen.

teşekkür ederim canım sen de haklısın

Allah yuvalarımızdan mutluluğu çogaltsın.seytanın vesveselerinden evlerimizi muhafaza buyursun.galiba bizler öküz altında buzağı arayan bi millet olduk cıktık.Allah sonumuzu hayır etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…