- Konu Sahibi derindeniz_55
-
Bu kadar şüpheci olmayın , kafanızdaki ya olursa ya yaparsa düsüncesi sizi yer bitirir , aynı şekilde bunu eşinizede yansıtacagınız içinde filmler o zaman star alır ...olmadı ama olmayacak die bir şey yok ben önlemimi alayım da korkuyorum işte ne bileym
Erkeklere karşı kesinlikle önlem alınamazolmadı ama olmayacak die bir şey yok ben önlemimi alayım da korkuyorum işte ne bileym
Anaaamm kizlar hemen ne yaptiniz ya. Bi durun zavalli konu sahibinin yüreğine inecek.
Arkadaşım hiiiic böyle seylere gerek yok. Zaten bir haltlar ceviriyorsa elbet bir gün ortaya çıkar. Fazla desip de bi de olmayan bir şeyi adamin aklina dusurmeyin derim.
Ayrica gecmisi sildiginizi sanirsiniz ama aslinda onun bir yedegi daha vardir gecmisin gecmisi deniyor ona da.
Ha ben biliyor muyum? Hayir..
Kesinlikle bir haltlar karistiriyor. Mustehcen sitelere giriyor olması çok büyük ihtimal. keylogger diye bir program var onu kurup neler yaptığına bakabilirsin
Hayır o şekilde değil kullanımı. bilgisayara yukluyorsunuz sonra kullaniciya veriyorsunuz bilgisayari. istedigi sitelere giriyor vs. siz sonrasinda klavyeden ne yazdigini dahi görebiliyorsunuz istediginiz araliklarla ekran görüntüsü alabiliuor program vs. google amcaya yazin ayrintili bilgiler var netteaynı programı evdeki başka pcyi kendi pcmizden yönetmek için kullanabilir miyiz? atıyorum kardeşim başka bi bilgisayardan girdiği sıra ben kendi bilgisayarımdan onun yaptıklarını görebilir miyim ya da geçmişine ulaşabilir miyim?
sizce neden olabilir .. merak ettim sordum bugün bişe izlemiştim onu tekrar izleyecektim ama geçmişi silmişsin dedim ve genelde de siliyosun dedim şaka yollu gülerek ne haltler çeviriyon :) aşkım dedim .. yo aşkım alakası yok bilgisayar çok yavaş böle şeyleri hafızasında tutmasın diye siliyorum dedi .. fazla da uzatmadı .. ben de uzatmadım ama içime bir bit yeniği düşmedi değil ben geçen ay on beş gün şehir dışına çıkmıştım hep aklımdaydı eve geldiğimde girer internete geçmişe bakar neye bakmış görürüm dedim .. eve geldim hevesle açtım baktım ama komple silinmiş .. o günden beri hep siliyor dikkatimden kaçmıyor tabi ...aklımda bir soru işareti var hep ? yoksa ben mi çok ince düşünüyorum ?
geçen bilgisayara format attırdı.. internet de İngilizceye dönmüş İngilizcesi yok bana soruyor nerde internet geçmişi diye ben de ne yapıcaksın o kadar önemli mi dedim sonra konu değişti ama başka bi zaman internette bişey araştırdı yanımda baktım hemen geçmişi silmeye kalktı İngilizcesini de öğrenmiş hemencecik siliverdi
Aynen bende silerim teli bile kanıtsız çözümbende hep silerim geçmişi
abıdık gubudik yerlere giriyorum bazen bilinçsizce
geçen okey oynayacaktım bir de baktım ki ateşli hatunlar odasına girmişim, densizin biri selamün aleyküm baybi yazınca farkettim geçmişi silmesem aboww evde kıyamet kopardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?