- Konu Sahibi derindeniz_55
Gecmis bilgisayari yavaslatio ama gercekten.. en son silmesi mantiksiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok anam sen yanma benimki çok dikkatli biridir beni çok inceler her şeyimle ilgilenir mesela en ufak bir yerde evde kendimde değişiklik yapsam bunu farkeder .. kaldı ki internet geçmişini silsem belki de farkedecek ve yanlış anlayacak erkek bu valla ne düşüneceğini kestiremiyorum aman sen ağzının tadını bozma :) baak bebişinde var ohh ne güzelllhimm explorer yi bi ben kullaniyorum zaten silinsede bisey olmaz : ))))
isime geliyor boylesi ondan fazla kurcalamadim : )
simdi sildim ya, kocam gelip niye sildin diye hesp soruyormus bide konu sahibesi gibi : ))))))
benimde basimi yakican kizzz derindeniz![]()
Kötü birşey yapıyor olsa sadece o sayfaları siler ki siz şüphelenmeyin. Muhtemelen sevmiyordur huy meselesi bende silerim hep sanki boş olunca net daha hızlı gibi gelirsizce neden olabilir .. merak ettim sordum bugün bişe izlemiştim onu tekrar izleyecektim ama geçmişi silmişsin dedim ve genelde de siliyosun dedim şaka yollu gülerek ne haltler çeviriyon :) aşkım dedim .. yo aşkım alakası yok bilgisayar çok yavaş böle şeyleri hafızasında tutmasın diye siliyorum dedi .. fazla da uzatmadı .. ben de uzatmadım ama içime bir bit yeniği düşmedi değil ben geçen ay on beş gün şehir dışına çıkmıştım hep aklımdaydı eve geldiğimde girer internete geçmişe bakar neye bakmış görürüm dedim .. eve geldim hevesle açtım baktım ama komple silinmiş .. o günden beri hep siliyor dikkatimden kaçmıyor tabi ...aklımda bir soru işareti var hep ? yoksa ben mi çok ince düşünüyorum ?
evet iki telefon kullanıyor ama şöyle ; birincisi akıllı telefon şarjı gitmiyor evde duruyor sadece whatsapa bakıyor diğeri eski telefonu çok eski artık onu kullanıyor içim rahat o konuda :)akilli telefonu varmi ?
telefon daha kisisen ya ordan da takip etmeyi dene
yok benimki anlamaz silmeden eklemeden falanyok anam sen yanma benimki çok dikkatli biridir beni çok inceler her şeyimle ilgilenir mesela en ufak bir yerde evde kendimde değişiklik yapsam bunu farkeder .. kaldı ki internet geçmişini silsem belki de farkedecek ve yanlış anlayacak erkek bu valla ne düşüneceğini kestiremiyorum aman sen ağzının tadını bozma :) baak bebişinde var ohh ne güzelll
Bilmediğiniz casus programları kurmayın bir çoğu virüs oluyor aslında, ve siz bilgisayarınızda ne işlem yaparsa karşı tarafta görülür,banka işlemleri gibi.hemen kuruyorum
ay ne güzel rabbim bana da nasip eder inşallah daha birinciyi tutturamadım sen almış başını gidiyosun hahahahahhh :)yok benimki anlamaz silmeden eklemeden falan
yavasliyor diye sildim derim yer yani
saol canim bu uçuncu bebis
benimki sadece face yasaklamsiti bana, bigun zar zor ikna ettim,gitti bi tanede o açti simdi çikmiyor faceden
onla dogdu sanirsin![]()
darisi basina insallah canim ..ay ne güzel rabbim bana da nasip eder inşallah daha birinciyi tutturamadım sen almış başını gidiyosun hahahahahhh :)
:) farklı görüşleri almak hoşuma gitti canım ama olumsuz düşünmek istemiyorum şu günlerde yani kötü bişeyle karşılaşmaktan çok korkarım heppp :) o yüzden fazla ddeşelemesem mi acepAnaaamm kizlar hemen ne yaptiniz ya. Bi durun zavalli konu sahibinin yüreğine inecek.
Arkadaşım hiiiic böyle seylere gerek yok. Zaten bir haltlar ceviriyorsa elbet bir gün ortaya çıkar. Fazla desip de bi de olmayan bir şeyi adamin aklina dusurmeyin derim.
Ayrica gecmisi sildiginizi sanirsiniz ama aslinda onun bir yedegi daha vardir gecmisin gecmisi deniyor ona da.
Ha ben biliyor muyum? Hayir..
yav bacı bana da bir yol göster ne yaptımsa tutturamadım şu bebeği bu ay 9. ay :) konuyu farklı bi yere çektim ama çok çocuklu bayanlara hep imrenirim hele bi tutsun 3-4-5 allah ne verdiyse gidicem .. tövbe :)darisi basina insallah canim ..![]()
:) farklı görüşleri almak hoşuma gitti canım ama olumsuz düşünmek istemiyorum şu günlerde yani kötü bişeyle karşılaşmaktan çok korkarım heppp :) o yüzden fazla ddeşelemesem mi acep
haklısın bacım zaten başımda sıkıntılar var bir de bu çıkarsa anaaammm buraya ne başlıklar açarım kim bilirBoşver ya deseleme. Sen eşine güven, eğer ki bir şey varsa dedigim gibi çıkar ortaya. Bos yere huzurunuzu bozmayin derim..
valla bilmemki oyle yol falanyav bacı bana da bir yol göster ne yaptımsa tutturamadım şu bebeği bu ay 9. ay :) konuyu farklı bi yere çektim ama çok çocuklu bayanlara hep imrenirim hele bi tutsun 3-4-5 allah ne verdiyse gidicem .. tövbe :)
haklısın bacım zaten başımda sıkıntılar var bir de bu çıkarsa anaaammm buraya ne başlıklar açarım kim bilir
soğan kürünü ben bu ay sadece 3 gün içebildim nedense her içtiğimde başım döndü ve ağrıdı ben de bıraktım eşime de keçiboynuzu içiremedim vazgeçtim yani akışına bıraktım ama bu ay tutmadı galiba hissediyorumvalla bilmemki oyle yol falan
3. de sogan kuru yaptim ama bak afrkli oalrak![]()