• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hep kavga çıkarıyor

Ya her konuda aynı şey. Nasıl inanıyorsunuz bu boş tehditlere? Eşiniz kim oluyor da bir buçuk yaşındaki çocuğu vermiyor size? Bu kararı o değil mahkeme verir. Annenin çocuğa zarar vermesi haricinde daha bir tane bir buçuk yaşında çocuğu babaya veren mahkeme sonucu duymadım. Tek korkunuz buysa yarın gidin bir avukatla görüşün. Bu adamla ömür geçmez
Bence bu kadınlar bu adamların manüpilasyonuna maruz kala kala artık çok mantıksız şeylere bile inanmaya başlıyorlar.

Bı sitede bir tane bile bir buçuk yaşındaki çocuğunu alabilmiş baba gördünüz mü? Hepsinde aynı kuru sallama . Çok berbat bir eşiniz var insaniyeti yok her şeyden önce. Ablanıza laf ettirme kısmında da suç sizde afedersiniz ablam kötü yolda olsa yine eşime laf ettirmem herkes kendine baksın öncr

Adamın gözüne batıyor yediğiniz içtiğiniz bariz. O camı çerçeveyi indirdiğiniz gün epey korkmuş, çünkü en iyi o bilir öfke anında söylenen de yapılan da gerçektir. O gün cam kıymığını alıp bi yerine saplayabilirdiniz o öfke ile. Kim olsa korkar.
Zaten avcumun içi kanadı

Adamın gözüne batıyor yediğiniz içtiğiniz bariz. O camı çerçeveyi indirdiğiniz gün epey korkmuş, çünkü en iyi o bilir öfke anında söylenen de yapılan da gerçektir. O gün cam kıymığını alıp bi yerine saplayabilirdiniz o öfke ile. Kim olsa korkar.
Yüzüğü de çıkartıp attım yere bunu sakın yapma dedi geri taktı zorla

Bı sitede bir tane bile bir buçuk yaşındaki çocuğunu alabilmiş baba gördünüz mü? Hepsinde aynı kuru sallama . Çok berbat bir eşiniz var insaniyeti yok her şeyden önce. Ablanıza laf ettirme kısmında da suç sizde afedersiniz ablam kötü yolda olsa yine eşime laf ettirmem herkes kendine baksın öncr
Bebeğim küçüktü uyumuyodu sabaha kadar ayağımda salliyordum. Öyle bi geceydi kavga ettik ablam için ağza alınmicak şeyler söyledi biliyo ki çocuk uyuyo karşılık veremicem aynı şekilde. Çocuk uyuyo sus deneme rağmen susmadı uyandı ve sabaha kadar kavga ettik hiç umrunda deil uyuyan bebek var. Sabaha kadar beni tuttu bırakmadı uyuyamadim

Eşimle üç gündür ayrı yatıyoruz üç yıllık evliyiz ve evlendigimizden beri ayrı yatmayalim ne olursa olsun demiştim ama hep salona gidip yatan o oldu kavga ettiğimizde. Bizim problemimiz şu eşim çok öfkeli. Her haftasonu kavga ediyoruz ve haftasonumuz zehir oluyor. Üstelik kavga sebebimiz çok saçma bizimle ilgili olmayan konular. Ablamı sevmiyor eşim çok meraklı diye falan WhatsApp mesajlasmalarimiai okumuştu işte sen niye evimizin içini anlatiyosun vs. Bundan dolayı evimize girmesini bile yasaklamısti çok kavga etmiştik sonra o işteyken gelebilir oldu neyse. Ablam eşi ile kacarak evlenmişti ve akraba evliliği malesef ki eşi bı ara uyuşturucu işine girmiş hapis yatmıştı bı sure. Ben de o zaman nisanliydim esimle zorla anlattirdı bana belki avukat ayarlarım diye bende onunla paylaştım nerden bileyim evlendiğinde her kavgada önüme koyacagini. Ablamların durumu yok pek evi kira geçimleri kolay değil bizimde Allah'a şükür durumumuz iyi her kavgada milletin açlıktan nefesi kokuyo sen durumunun farkında değilsin cartcurt. Ben bir gün çocuğa sen bak da ne kadar zor olduğunu gör dedim hemen dedi ben evin kredisini ödüyorum her ay anam s.... Benim halbuki extra yaptığı bı iş yok patron gibi çalışıyor. Falan bende hep ablamlara taş attığı için dedim Allah bı gün seni öyle bı düşürcek ki. Herkesi küçük goruyo ya. Bana dedi merak etme ben düşsem bile uyuşturucu satmam. Yeter artık dedim ya biz niye hep bu sebepten kavga ediyoruz. Ben ablamın eşiyle hiç konusmam bayramda seyranda arayıp sormam görmem bile muhabbetimiz yok. Neden bana hep bu örneği veriyor sanki uyuşturucu işini yapan anam mi babam mi beni buradan vurmaya calisiyo çok sıkıldım üç gün dur tek kelime etmiyoruz ayrı yatiyo bı cocugum var bir buçuk yaşında o olmasa gitmiştim çoktan ama çocuğumu vermez bana hatta bı kez sana vereceğime yetimhaneye veririm demişti ki çocuğum bana çok bağlı gece gündüz ben bakıyorum gece uyumadiginda devirip gotunu yatiyo ilgilenmiyo bile
Adam adinin teki ve sen ayrı yatmasına takıksın bravo.
Bu yasa sen mi getirdin beni de. Ağzın dilin yok mu. Millet açsa girsin işe çalışsın onlar tembelse ben napıyım de. Hele uyusturıcu konusunda hadsiz hadsiz konusuyor öylrmi. Ne arsız kocaymış be

Bakici ya da kres bulursunuz esiniz odemek zorunda sonucta onunda cocugu. Sizi tehdit ettigi mesajlari polise verin uzaklastirma cikartin. Yani siz gitmek isteseniz bir yol bulunur. Soylediginiz hersey bahane. O adam sizi sevmiyor bunu da bilin.
Çok küçük kreş olmaz bakıcı işi de güvenmiyoruz şuan bile ben çalışayım diyorum ama vermiyoruz. Zaten daha çok maddi baba. Bana diyoki nasıl bakicaksin nasıl okula gondericeksin nasıl bı hayat vericeksin ona. Sen karsilicaksin dedim ayrıldığımız da babalık gorevinde bitmicek öyle bişi yok diyo

Çok küçük kreş olmaz bakıcı işi de güvenmiyoruz şuan bile ben çalışayım diyorum ama vermiyoruz. Zaten daha çok maddi baba. Bana diyoki nasıl bakicaksin nasıl okula gondericeksin nasıl bı hayat vericeksin ona. Sen karsilicaksin dedim ayrıldığımız da babalık gorevinde bitmicek öyle bişi yok diyo
Istedigi kadar yok desin mahkeme ne derse o zorla alirlar gerekirse.

Adam adinin teki ve sen ayrı yatmasına takıksın bravo.
Bu yasa sen mi getirdin beni de. Ağzın dilin yok mu. Millet açsa girsin işe çalışsın onlar tembelse ben napıyım de. Hele uyusturıcu konusunda hadsiz hadsiz konusuyor öylrmi. Ne arsız kocaymış be
Bizim evimiz var kredi ile ödüyor. Evin her ihtiyacını Ali'yi doğruya doğru yediğimiz önünde yemedigimiz arkamızda bebeğimin Hüseyin'i eksik etmiyo ama hala ablamlarin durumları ile ilgileniyo istiyoki ben yatıp kalkıp ona şükredeyim ama huzur yok

Çocuğu sana verip vermemek ona kalmış bir şey değil. Mahkeme tabi ki emin ol yüzde yüz çocuğu anneye veriri, baba da nafaka öder anneye.

Bizim evimiz var kredi ile ödüyor. Evin her ihtiyacını Ali'yi doğruya doğru yediğimiz önünde yemedigimiz arkamızda bebeğimin Hüseyin'i eksik etmiyo ama hala ablamlarin durumları ile ilgileniyo istiyoki ben yatıp kalkıp ona şükredeyim ama huzur yok
Ali kim hüseyin kim

Çocuğu sana verip vermemek ona kalmış bir şey değil. Mahkeme tabi ki emin ol yüzde yüz çocuğu anneye veriri, baba da nafaka öder anneye.
İşte mahkemeye kadar çocuğu bana bırakmaz kapıya dikilir beni rezil eder. Bebeğim babasinda durmuyo uyandığında uyutmaya giriyor bazen benim zorum ile deliriyo bebeğim beni gördüğü anda susuyo

Eşine söylediğine katılıyorum. Allah öyle bir düşürür ki asla yapmam denilenler yapılır. Hiç bir mahkeme çocuğunu senden almaz bunu zaten biliyorsun. Sana çocuğunu bile vermeyecek kadar kötü birisini madem sektirsin gitsin. Niye yanında duruyor, bu kader kötü bir kadınla neden evli hala. Nasıl ki evlenmek iki imza, boşanmakta iki imza. Sen karşısına ezik durursan o adam daha çok konuşur sana. Lafına laf beşte fazla söyle. Evden kov. Ses kaydı al. Msjlarını sakla.

Konu sahibi bu sevgi değil. Adam seni para kazandığın zaman sevmiş, seni değil paranı sevmiş. Çocuğunu kreşe ver, nafakanı al. Madem iş teklifleri geliyor değerlendir. Önce kendini düşün. Mutlu anne, mutlu çocuk.

Back
X