Siz nezamandır evlisiniz? Evliliğin ilk yılı gibi geldi bana
Hep eften puften seylerle bir duzen oturtamadiniz gitti, azicik oturun konusun sorunlarinizi.. Sen yaklasiyosun o kaciyor, o yaklasiyor sen kaciyorsun, kovalamaca falan mi oynuyorsunuz?
Boyle giderse cok surmez bosanirsiniz. Cunku biriktikce ikiniz de patlayacak ve saygiyi sevgiyi yitireceksiniz ki saygi ölmüş zaten..
Eşin yengeç burcu mu yoksa ? :)
Hee kovalamaca oynuyoz bilge iyi bildin
O degilde eften puften degil bana gore ve kovalamacaylada alakasi yok :)
Valla kusura bakma her konun boyle. Siz oturup konusmasini bilmiyorsunuz. Bosu bosuna kendinizi yipratiyorsunuz..
Sende yorum yapmak icin yorum yapiyosun. Hayirdir nerden biliyosun oturup konusmadigimiz. Ha belki iletisim sorunu yasiyoruz anlasamiyoruz yada ama biz cok konusuyoruz yada konusmaya calisiyoruz. Bilgelikle ordan gorulemeyen seyleri gorebilen biri olmayi karistiriyosun sen bence.
Her konundan belli iletisim sorununuz oldugu. Bak burda bile diyorsun konusmak istedim bagirdi, 5 gun sonra o geldi ben kabul etmedim.
Ayrica madem bir konu aciyosun her yorumu kabul edeceksin. Ya da konu acmayacaksin bu kadar basit.!!!!
seri aralıklarla ayrılma üzerine konular açıp sonra tekrar paralel konular açmaya devam edeceksin değil mi...ya şu deveyi güt ya da diyarı terket artık..yalama olmak üzere demeyeceğim resmen evcilik oynar gibi evliliğiniz var.Kendini azıcık seviyorsan artık bir nokta koy bu işe..ya kocanı adam et,ya da daha yaşın müsaitken önüne bak sonra iş işten geçecek.Hayirli sabahlar kizlar
Esimle ayrilik notasina kadar geldik. En son iste kavga ettik bana git dedi sonra benle resmen bes gun konusmadi bende orali olmadim ve ayrilik icin kendimi hazirladim. Madem git diyip sinirle bile olsa gelio konusmuyosa dahada durmam diye. Bes gun sonunda gelip biseyler yapalim evliligimiz icin ama tek basima degil sende yapman lazim vs diyerekten basladi. Ben niye gidip konusmamisim bu bes gunde. Cok sacma neyse.sonrasinda icime sinmedi adam bes gun boyunca konusmayip sonrasinda gelip hadi duzeltelim demesi. Simdiye kadar aklin nerdeydi son zamanlar nerdeydin. Kendimi ezdirdigimi dusunuyorum o yuzden sert davrandim ama sakin konustum. Konustuklarimiz arasinda beni sinir eden bikac sey oldu en cogu esim her dedigim lafi elestiri olarak algiliyomus. Ben ise bi odak noktasi olarak hani bak soyle boyle hissediyorum boyle yapiyosun gbi konusunca vay sen bana saldirmis gibi hissediyorum diye. Her dedigim seyden boyle hissediyomus okadar gicik oldumki. Bu normalmi. Okadarda dikkat ediyorm yaklasma tarzima aman kirilmasin diye cunku hemen kiriliyo aliniyo sonra basliyo negatiflige.
Oyle bi hissetimki sanki ben esime dikkat etmeliyim aman diyim kirilmasin evlilikten hemen sogur yoksa gibisinden oylelikle sinirlendim dedim istemiyorum. Adam beni ikna edecegi yere her seyi elestiri algiliyomus. Yok oyle demek istemedim desemde bu onda bi yara mi kaliyo artik neyse sanki ben dusmanim.
Mesela şu agresif tavırları bıraksan belki düzelir bacımSende yorum yapmak icin yorum yapiyosun. Hayirdir nerden biliyosun oturup konusmadigimiz. Ha belki iletisim sorunu yasiyoruz anlasamiyoruz yada ama biz cok konusuyoruz yada konusmaya calisiyoruz. Bilgelikle ordan gorulemeyen seyleri gorebilen biri olmayi karistiriyosun sen bence.
Hayir yani dogru duzgun bir sey yaziyorum sanki küfür ettim. Bunun bilgelik falanla ne alakasi var? Karsimdakini niye ezeyim? Sana akil veriyorum eften puften tartışma yapmayin diye sonra ben hatali oluyorum. Saka gibisin!..
Sana fikir verilmez.. Hadi kolay gelsin..Ne alaka kufur falan? Yokta kovalamaca falanmi oynuyosun yazmissin dalga gecer gibi. Neden kovalamaca oynayalim anlamadim. Oturduk konustuk zaten ve konustuklarim arasinda beni rahatsiz eden seyi konu olarak yazdim. Konum uzerinden fikir ver yani zaten konusuyoruz ha anlasamiyoruz o farkli
Mesela şu agresif tavırları bıraksan belki düzelir bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?