Eşim her dışarı çıkmasında kadınların belden aşağı fotolarını çekmiş :(

samsun5525

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2017
78
24
8
30
Ne diyim nerden başlayım bilmiyorum bunun adı ap açık adilik şerefsizlik canım çok yanıyor çok bana bi yol gösterin hamile halimle psikolojim çok bozuk. Eşim işe yürüyerek gidip geliyor servisi yok her dışarı çıkmasında fotoğraf çekmiş kadınların belden aşağısını. O uyuyordu telini aldım Playstore den silinen fotoğrafları geri yükleyi indirdim açtım uygulamayı dolu silinmiş fotoğraf önceden de yapmıştı daha yapmıcana yemin etmişti ama yine çekmiş ben neye uğradığımı şaşırdım iyice :( Derdin ne diyorum bişey demiyor ben yapmadım diyor şimdi de yalancı. Evde 3 yaşında oğlum var ve 2. oğlum geliyor ve ben artık çok yoruldum ne yapacağımı bilmiyorum uyku girmiyo gözüme :mad:

Eşinin yaptığı apaçık suç biliyor musunuz?
Madem o yapmadı tlfu götürün karakola çıksın yapan deyin. Hemen itiraf edecektir.

Böyle insanlar yüzünden açık gezemez oldum. Kalçayı kapatan tunikler alıyorum.

Yazık size gerçekten. Çok üzüldüm halinize. Sevdiğiniz adam bunu yapıyor hamilesiniz ve çocuğu var ya..

Edep ya hu...

:oha: valla şuraya ban yemeyi göze alip zibilyon tane hakaret yazardım da sizi daha da üzmek istemiyorum.
Boşanma durumunuz olmayacaksa ailesine ve ailenize durumu anlatacağınızı ve gerekirse polise kendisini ihbar edeceğinizi söyleyin. Güç bulabilirseniz ve bu adamdan kurtulabilecekseniz bunları söylemekle kalmayın yapın.( ki doğru olan ikinci kısım) Anlasın sapık dünyanın kaç bucak olduğunu.

Son düzenleme:
Bir sapikla evlisiniz
Çevrenizdeki herkesi uzaklaştırin en azından bu adamdan.
Boşanmaya niyetli değilseniz...
Çocuklarınızın ruh sağlığı için boşanmak en doğru karar. Hatta eşinizin tedaviye ihtiyacı var. O fotoğraflardaki siz olsanız? Kiziniz olsa? Susar miydiniz?

Önceden de yakalamışsınız işte o zaman hamile kalmadan yemin bile etse bitirecektiniz. Bütün hatalar tekrar edilen yeminlerden doğuyor hep.
İnsan değişmiyor. Ne yaparsanız yapın değişmiyor.

Ve kocanızın yaptığı açık bir şekilde suç teşkil ediyor. Fotoğrafını çektiği bayanlar bu durumu görse ve kocanızı mahkemeye verse ne olacaktı? Hiç mi görmedi kimse fotoğraf çekerken?
Aklım almıyor adam evli, çoluğu çocuğu var, karısı var. Ama gidiyor kadınların belden aşağısını çekiyor.
Hastalık bu, sapıklık derecesine gelmiş belki de sapıktı. O fotoğrafları ne yapıyor? Cinsel malzemesi mi yapıyor?
Ya da satıyor mu o fotoğrafları birine mi atıyor. Bir kadının belden aşağısı evli bir adamın telefonunda geziyor.......
Allah’ım bayılacağım.
Güç kuvvet ver Allah’ım...

Daha önce de yapmış aynı şeyi. Bu sapıklığı nasıl affedip devam edebildiniz? Adama "derdin ne" demişsiniz de asıl sizin derdiniz ne ben onu merak ettim. Yemin edince inandınız mı gerçekten? Bazı konuları şok içinde okuyorum gerçekten.

Umarım bir gün birisi fark eder de hem olay çıkarıp rezil eder hem de mahkemelerde süründürür eşinizi.
"Böyle insanların nasıl biri olduğunu eşi dostu hiç mi fark etmiyor" diye düşünüyordum, fark etseler de bir şey değişmiyormuş meğer.

Sizi doğrudan fiziksel olarak aldatmayip bir daha yapmayacagina yemin edince bu sapiga bir çocuk daha vermeye karar vermişsiniz. Umarim biri dışarıda ne yaptığını farkeder yoksa siz kiyamayip polise ihbar etmeyeceksiniz belli. Bu arada aldatan insan degisebilir ama bu tip sapikliklari olan insanlar değişmez, bir süre unutturur sonra aynen devam etmenin yoluna bakar.

Geçen gün eksisozluk’te takılırken bi konu okuyordum, orda bi Twitter linkine denk geldim açtım.. Keşke açmasaydım.. Şok oldum gördüklerim karşısında.
Birsürü erkek sokaktaki kadınların arkadan fotoğrafını çekmiş bunu paylaşıyor hesaplarda.. Özellikle türbanlıların.. Allah’ım şok oldum! Bu nasıl bir adiliktir dedim, yüzlerce fotoğraf. Genç kızlar, evli çocuklu kadınlar yanlarında çocukları var adam “off şu kalçaya bak” diyerek fotoğrafı atmış.
Hatta kimi hesap gizliden “kendi karısının” gizli fotoğrafını çekip paylaşmış.. Tiksindim!

Bu çok büyük bi sapkınlık, sapıklık.. Üzüldüm o kadınlara.. Daha neler vardı da tiksinerek kapattım hemen sayfayı..

Yani dikkat edin sizin bile gizli çekiminizi yapmış olabilir.. Hadi yapmasa bile büyük iğrençlik bu.
Hiçbir şeyden haberi olmayan insanlar sırf “kadın” oldukları için bu iğrençliğin içindeler, kimisi çoluk çocuğuyla beraber.. Ve altına birsürü mahlukat sapıkça yorumlar yapmış.

Kimler evli acaba bu pisliklerle demiştim içimden, Allah sabır versin o kadınlara demiştim. Biri sizsiniz geçmiş olsun.

Ama bu yaptıklarını yanına bırakmayın lütfen.
Çocuklarınızda var çok üzüldüm.. O adama fazla güvenmeyin. Boşanmanın yollarını arayın. Çünkü eşim dediğiniz adam malesef bir sapık.

Cidden dayan neden var, neden olmalinin karsiligi esiniz.
Bir insanin dövülmesinin en hakli sebeplerin biri bu yaptigi sey olmali galiba.
Siddete özendirmek gibi olmasin ama olum bu ney diye oklayavla evire cevire vurmalik bu herif.
Allah sabir versin.
Bir gün fotograf cekerken esine, dostuna yakalanip yüzü gözü yamulma ihtimaliyle yasiyor.

Ne diyim nerden başlayım bilmiyorum bunun adı ap açık adilik şerefsizlik canım çok yanıyor çok bana bi yol gösterin hamile halimle psikolojim çok bozuk. Eşim işe yürüyerek gidip geliyor servisi yok her dışarı çıkmasında fotoğraf çekmiş kadınların belden aşağısını. O uyuyordu telini aldım Playstore den silinen fotoğrafları geri yükleyi indirdim açtım uygulamayı dolu silinmiş fotoğraf önceden de yapmıştı daha yapmıcana yemin etmişti ama yine çekmiş ben neye uğradığımı şaşırdım iyice :KK43: Derdin ne diyorum bişey demiyor ben yapmadım diyor şimdi de yalancı. Evde 3 yaşında oğlum var ve 2. oğlum geliyor ve ben artık çok yoruldum ne yapacağımı bilmiyorum uyku girmiyo gözüme :mad:
Sözüm size değil ama ileri gitmelisiniz.bence de eşinizi şikayet edin.bu nedir ya. o biz de olabilirdik. sapık herif ya.allah size de kolaylık versin. bu adamla yaşanmaz

Daha öncede yapmış ve siz o sapık adamla aynı yastığa baş koymaya ve özel şeyler yaşayıp hamile kalmaya devam etmissiniz. Gerçekten mideniz nasıl kaldırdı bunu? Hamilesiniz diye size bir şey demiyecegim fazla ama bana kalırsa yapılan yanlışa göz yummak aynı şekilde yanlıştır. Hadi affedilecek bir konu olsa anlarım ama bildiginiz sapık adam. Buna nasıl yemin etti inandım diyebiliyorsunuz,polise gidip şikayet etmeniz gerekirken.

Şimdi lütfen şikayetçi olun ve ayrılın. Sokakta kadınlar olarak arkamizi kollamadan yürüyemez olduk, kendi hemcinslerimiz buna göz yumarsa vayy halimize. Lütfen göz yummayin, kolay bir durum değil insanın çocuklarının babasinin böyle bir sapık çıkması ama bu sefer gerekeni yapin, Allah yardımcınız olsun.

Cidden dayan neden var, neden olmalinin karsiligi esiniz.
Bir insanin dövülmesinin en hakli sebeplerin biri bu yaptigi sey olmali galiba.
Siddete özendirmek gibi olmasin ama olum bu ney diye oklayavla evire cevire vurmalik bu herif.
Allah sabir versin.
Bir gün fotograf cekerken esine, dostuna yakalanip yüzü gözü yamulma ihtimaliyle yasiyor.
insallah bi gun yaparlar

Eşinin yaptığı apaçık suç biliyor musunuz?
Madem o yapmadı tlfu götürün karakola çıksın yapan deyin. Hemen itiraf edecektir.

Böyle insanlar yüzünden açık gezemez oldum. Kalçayı kapatan tunikler alıyorum.

Yazık size gerçekten. Çok üzüldüm halinize. Sevdiğiniz adam bunu yapıyor hamilesiniz ve çocuğu var ya..

Edep ya hu...
çok zor durumdayım cocuklarinin yuzune nasil baka biliyor bilmiyorum

Ben böyle insanlara aciyorum ya. Ne kadar zavallilar. Yani birinin poposunu çekiyor. Sonra ona bakiyor halleniyor falan. Zavallica bir hareket. Allah ıslah etsin böylelerini. Aslinda çok şeyler yasamak istiyor kadinlarla demek ki ama yapamiyor. Evlenmese keske böyeleleri. Istedigi kadinla beraber olup gecirse hayatini. Ama yook hem colugu çocuğu olacak hem böyle şeyler yapacak.

Back
X