Eşim her dışarı çıkmasında kadınların belden aşağı fotolarını çekmiş :(

kusura bakmayın ama Allah bildiği gibi yapsın.
gitmiş birde ikinci çocuğu yapmışsınız bu adamdan.
yaptığı iğrençlik ilerde çocuklarınızdan çıkarsa napıcaksınız? ben ne günah işledim diye durup düşünürsünüz artık.
Hayır inşallah olmaz öyle ama cidden iğrenç bi durum. sizi de kınamak istemiyorum ama kınıyorum.

kusucam. cidden midem çok fena oldu

Konu sahibi ilk olayı zaten 2. çocuğuna hamile iken yaşamış. Takdir edersiniz ki insan öyle ha deyince tamam boşanayım diyemiyor. Zaten daha olayı idrak edemeden ikincisini yaşamış ki boşanacağını ve şikayet ile ilgili işlemleri yapacağını söylüyor.

Arkadaşlar insan durumun içinde iken bu kadar steril düşünemeyebilir. Yorumlarınızı yaparken bunu hesaba katın lütfen.
Konu sahibini korkutmaya yönelik yorumlar ters tepebilir. Biraz empati yaparak konuşalım lütfen. Kendisi gerekeni yapacağını belirtmiş daha ötesi yok şu anda.

Zaten bir önceki olay da nedne şikayet etmediniz vs demenizin de şu aşamada bir faydası yok.

şerefsiz sapık. inşallah bir farkederde öldürene kadar döverler.
Allah belasını versin :KK62:

13-14 yaşlarindaaa:KK57:
nerden öğrenmiş sapık olmasini.
aileler suç. çocuklara terbiye vermemiş mi...
peki ya kardeşlerin başina gelseydi. hiç mi düşünmüyolar ya.. bu nasıl zihniyet.. off:kızgın:

Evet çok üzücü maalesef. Sosyal medyada paylaşılan gizli fotoğraflardan etkilenmislerdir , ailelerde görmüşlerdir v.s
Ve maalesef ki böyle kişiler topluma hep zarar vererek büyüyorlar iyi bir egitimicinin , büyüğün eline dusmeseler.

Valla koca moca demez, böyle adamı kanıtlarıyla birlikte emniyete şikayet ederdim.
Hayatınızda neden bir sapığı barındırıyorsunuz? Bir daha yapmam diye söz vermesini mi bekliyorsunuz? Muhtemelen verecek, siz 3. vukuatını yakalayana kadar... Gitsin tedavi olsun ya da sapık herif.

İnşallah bi gün yakalanır da yaparken ya iyi bi dayak yer, ya da sürüm sürüm sürünür mahkemelerde. Böyle sapıklar yüzünden hep uzun uzun şeyler giyiyorum. Eşime kıskandığı için kızamaz oldum. Allah korusun böyle uçkur düşkünü sapıklardan. Umarım siz de boşanırsınız. Hamileymişsiniz o yüzden size bişey yazmayacağım üzülüp kırılmayın diye ama yine yemin ederse 3.yü yapmayın olur mu? Baba olmayı haketmiyo. Çünkü insan bile değil böyle sapıklar üzgünüm.

Valla koca moca demez, böyle adamı kanıtlarıyla birlikte emniyete şikayet ederdim.
Hayatınızda neden bir sapığı barındırıyorsunuz? Bir daha yapmam diye söz vermesini mi bekliyorsunuz? Muhtemelen verecek, siz 3. vukuatını yakalayana kadar... Gitsin tedavi olsun ya da sapık herif.
çocukları da damga yer ama :KK43:

Konu sahibi ilk olayı zaten 2. çocuğuna hamile iken yaşamış. Takdir edersiniz ki insan öyle ha deyince tamam boşanayım diyemiyor. Zaten daha olayı idrak edemeden ikincisini yaşamış ki boşanacağını ve şikayet ile ilgili işlemleri yapacağını söylüyor.

Arkadaşlar insan durumun içinde iken bu kadar steril düşünemeyebilir. Yorumlarınızı yaparken bunu hesaba katın lütfen.
Konu sahibini korkutmaya yönelik yorumlar ters tepebilir. Biraz empati yaparak konuşalım lütfen. Kendisi gerekeni yapacağını belirtmiş daha ötesi yok şu anda.

Zaten bir önceki olay da nedne şikayet etmediniz vs demenizin de şu aşamada bir faydası yok.

yorum yapmadan bütün yorumları okumadım. takdir edersiniz ki her konuda önce 10 sayfa yorum okuyup ona göre yorum yapamıyoruz.

yani ikinci çocuğa hamilelik zaten varmış. şimdi siz yazdınız diye okudum. teşekkür ederim.

empati konusuna haklısınız ama konu açtığında bu tür detaylar vermeyince aklımıza ilk gelen yorumu yapıyoruz. ki normalde empati kurabilen biriyim. ama söz konusu koca/çocuksa ve bu tür olaylar var içinde pekte empati kuramıyorum.
bilmiyorum. Allah hidayet versin.

çocukları da damga yer ama :KK43:
Peki ne yapılmalı?
Ben çocukların damga yiyeceğine inanmıyorum, babalarının olduğu kadar annelerinin de çocukları onlar. Ama diyelim böyle bir tehlike var, tedavi olması ya da ihbar edilmesi dışında nasıl bir çözümü olabilir ki bu işin? Böyle sapık bir babayla büyümeleri de çocuklar için berbat bir şey. =(

İfşa et ciddiyim... senin yanında yaparsa iyice takip et ve o anda İfşa et sonra bak nasıl linç ediliyor.. haberlerde izlemiştim adamın biri yakalanıp insanlar tarafindan dovulmustu o anda... Sonra al cekirdegini Geç karşısına otur yedi dayağı izle... Sonra o dovenler mutlaka polisi çağırıp şikayet eder zaten...

Back
X