- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
- Konu Sahibi samsun5525
bi daha öle yaparim. ama herkes görüyo da sesini çikaramiyo burda değişikValla bir daha susma derim kardesim. Git kadinin yanina uyar sessizce o da takip eder o verir cevabini ona
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi daha öle yaparim. ama herkes görüyo da sesini çikaramiyo burda değişikValla bir daha susma derim kardesim. Git kadinin yanina uyar sessizce o da takip eder o verir cevabini ona
kusura bakmayın ama Allah bildiği gibi yapsın.
gitmiş birde ikinci çocuğu yapmışsınız bu adamdan.
yaptığı iğrençlik ilerde çocuklarınızdan çıkarsa napıcaksınız? ben ne günah işledim diye durup düşünürsünüz artık.
Hayır inşallah olmaz öyle ama cidden iğrenç bi durum. sizi de kınamak istemiyorum ama kınıyorum.
kusucam. cidden midem çok fena oldu
13-14 yaşlarindaaa
nerden öğrenmiş sapık olmasini.
aileler suç. çocuklara terbiye vermemiş mi...
peki ya kardeşlerin başina gelseydi. hiç mi düşünmüyolar ya.. bu nasıl zihniyet.. off![]()
İste o banane bu banane dedigi icin boyle. Liseye giderken adam resmen taciz etti bagirdim diye yanimdaki abiler aile kati ust katta dedi. Bacini gonder o xaman dedim ne diyeyim baskabi daha öle yaparim. ama herkes görüyo da sesini çikaramiyo burda değişik
çocukları da damga yer amaValla koca moca demez, böyle adamı kanıtlarıyla birlikte emniyete şikayet ederdim.
Hayatınızda neden bir sapığı barındırıyorsunuz? Bir daha yapmam diye söz vermesini mi bekliyorsunuz? Muhtemelen verecek, siz 3. vukuatını yakalayana kadar... Gitsin tedavi olsun ya da sapık herif.
Konu sahibi ilk olayı zaten 2. çocuğuna hamile iken yaşamış. Takdir edersiniz ki insan öyle ha deyince tamam boşanayım diyemiyor. Zaten daha olayı idrak edemeden ikincisini yaşamış ki boşanacağını ve şikayet ile ilgili işlemleri yapacağını söylüyor.
Arkadaşlar insan durumun içinde iken bu kadar steril düşünemeyebilir. Yorumlarınızı yaparken bunu hesaba katın lütfen.
Konu sahibini korkutmaya yönelik yorumlar ters tepebilir. Biraz empati yaparak konuşalım lütfen. Kendisi gerekeni yapacağını belirtmiş daha ötesi yok şu anda.
Zaten bir önceki olay da nedne şikayet etmediniz vs demenizin de şu aşamada bir faydası yok.
Peki ne yapılmalı?çocukları da damga yer ama![]()
_______________________Mune konuyu kapata bilir misiniz rica etsem.